...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 26 octombrie 2017

COPILO, LA VARSTA DE 15 ANI, "NORMALITATE" ESTE SA TE PLIMBI DE MANA PRIN PARC!

Buna seara, dragii mei!

Am vazut si trait foarte multe in viata mea. Asadar, rar, foarte rar, ma mai socheaza ceva! De aruncat cu "piatra", aproape ca niciodata nu ma grabesc, pentru ca...DOAR, daca as lua in discutie, in ce hal imi tremurau genunchii cand, in luna aprilie a acestui an, PENTRU PRIMA DATA IN VIATA, asteptam cuminte sa-mi vina randul la spovedanie, intr-o modesta bisericuta din afara Bucurestiului, gandindu-ma cu groaza despre cate "nebunii" va trebui sa MARTURISESC (unele, aproape de necrezut)...

Insa, ieri, cand am vazut pozele de mai jos, concomitent cu citirea unei stiri, pe langa faptul ca mi-a venit, instant, sa vomit, am ramas SOCAT!



Sunt parinte! Fiul meu are aproape 8 ani si jumatate, iar imaginea cu acele copile, in varsta de 15 ani, aliniate precum curvele din cele mai proaste videoclupuri pornografice, MI-A INGHETAT, PUR SI SIMPLU, SANGELE IN VENE!

Stiu, stiu, stiu! Unii, mai mult sau mai putin argumentat, vor sustine faptul ca, in ziua de astazi, COPILELE DE 15 ANI SUNT, UNEORI, MULT MAI "EXPERTE" IN..."MUUUULTE", decat mamele lor.

Ok! Poate, asa o fi!

DAR, NOI, ADULTII, INDIFERENT DE CIRCUMSTANTELE SOCIETATII ACTUALE, sub absolut nicio forma, in vecii vecilor amim, nu avem voie sa le supunem unor umilinte sexuale!

Pentru ca, chiar si MIMAT, SEXUL ORAL, chipurile...una dintre probele concursului de MISS BOBOC (auzi, sa mai fie si "boboc"!)...tot despre UMILINTA SEXUALA, vorbim!

Liceul de care apartin acele copile, se apara sustindand ca...acel concurs de "miss" nu a fost organizat de catre profesori si nu s-a desfasurat in cadrul liceului, iar, in plus, niciun profesor nu a participat la petrecerea care s-a consumat, intr-un club din oras. (in Cluj)

Daca as fi ministrul invatamantului, as cere, foarte clar:

SA SE LASE CU "PUSCARIE", PENTRU ADULTUL CARE A PROPUS O ASTFEL DE PROBA SAU A ASISTAT LA O ASTFEL DE PROBA!

Sunt nascut si crescut in cartierele marginase ale Bucurestilui, am scoala vietii in mine, cat sa pot dona multora, asa ca, nu pot inghiti "galusca" ca, NICIO PERSOANA ADULTA NU A AVUT STIINTA DE ACEA PROBA! Nu exista asa ceva!

La fel de vinovati imi par si angajatii acelui club, care au permis sa se desfasoare o astfel de proba, in cadrul concursului de "MISS BOBOC".

Repet!...daca as avea putere decizionala, nu m-as lasa pana cand nu as vedea ca acei adulti care au participat la o astfel de scena, ajung in puscarie! Iar, acolo, m-as "asigura" ca vor avea parte de aceeasi "PROBA", zilnic!

Bai, vorbim despre niste copile de 15 ani (cincisprezece!!!), IAR MILA, NU AR TREBUI SA FACA PARTE DIN ECUATIE!

In alta ordine de idei, raman cu gustul amar al celor declarate de catre eleva care a postat pe internet imaginile, si care, ULUITOR, nu numai ca nu era revoltata si contrariata, dar mai era si deranjata de faptul ca, noi, adultii, facem atata "tam-tam" despre...CEVA NORMAL!!!!

NU! NU! NU! La varsta de 15 ani, sa mimezi sexul oral, mai ales, in public, nu poate fi o normalitate!

"NORMALITATE" ESTE SA IESI IN ORAS CU UN BAIAT DE VARSTA TA, SA MANANCI O PRAJITURA SI SA BEI UN SUC, SA SIMTI NODUL IN STOMAC, ATUNCI CAND RESPECTIVUL ISI INVINGE TIMIDITATEA SI TE IA DE MANA, SA ADORMI GANDINDU-TE LA PRIMA DATA CAND TE-A SARUTAT SAMD.

Asta-i "normalitate" la varsta de 15 ani, nu sa torni votca in tine si sa te mandresti cu faptul ca stii sa faci sex oral, aratand, in public, cat de priceputa esti!

Ce nu realizeaza aceste adolescente, este faptul ca...si la 50 de ani, presupunand ca ajungi fara sa cunosti "joaca", exista multi barbati care, in doar cateva luni te vor ajuta sa devii o "regina" in domeniu.

DAR, DACA, LA 20 DE ANI, ESTI "REGINA" IN DOMENIU, VOR FI FOARTE PUTINI BARBATI, DISPUSI SA TE INVETE SA TE PLIMBI DE MANA PRIN PARC!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

2 comentarii:

  1. Nu am mai intrat de mult pe blogul tau pentru ca m-am luat cu alte treburi,dar in seara asta mi-am propus sa intru neaparat si sa-ti scriu si eu cite ceva.Iti mărturisesc că si eu am fost uimită cind am vazut imaginile cu tinerele,care mimau sexul oral la balul bobocilor.Ce se intimple la Cluj,este incredibil să nu uităm ca acolo in timpul concertului Untold un cuplu a facut sex in fața scenei,unde totul se filma. Oare chiar asa departe s-a ajuns si nimeni nu face nimic? Silvia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, da! Pacat de adolescenta lor, de care isi bat joc.

      Ștergere