...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 6 octombrie 2017

CINE CREDE CA A AVEA O AMANTA, ESTE LUCRU USOR, SUFERA DE O IMENSA NAIVITATE!

Buna seara, dragii mei!

La postarea de aseara, astazi, am primit un comentariu foarte interesant (ca speta). Il redau mai jos:

Sunt perfect de acord cu tine. Ce se intampla insa cand sotia divorteaza, amanta devine "oficiala", dar tipul continua cu altele in paralel in timp ce amanta se face ca nu vede. Cine se va satura la un moment dat, el sau ea? Ce zici, mai raman impreuna pe termen lung?


Desi, este fff posibil sa ma insel, totusi, opinez ca majoritatea nu intelege ceea ce inseamna cu adevarat, A AVEA O AMANTA!

Pentru a putea exprima un punct de vedere asupra comentariului de mai sus care, dupa cum vedeti, se termina cu o intrebare, trebuie, mai intai, sa lamurim ce inseamna A AVEA O AMANTA!

Scumpilor, daca tanti Leana (femeie de serviciu de la bloc) il vede pe vecinul de la etajul 3 (casatorit, dar care este mare boss intr-o corporatie) impreuna cu o tanara domnita, fireste, ii va spune colegei: "Faaaa, stii ca bossul ala care locuieste la etajul 3, cu masina aia scumpa, faaa, are o amanta tanara si frumoasa?".

Privind superficial, afirmatia este cat se poate de corecta!

In profunzime, opinez ca, in exemplul de mai sus, ACEL BARBAT NU ARE O AMANTA, ci doar beneficiaza de serviciile unei femei care se prostitueaza "mascat", sperand la o viata mai buna, cu ajutorul boss-ului.

Daca, spre exemplu, un proprietar de restaurant, hotel, club samd (deasemenea, casatorit sau intr-o relatie serioasa), ajunge sa intretina relatii intime cu una dintre ospatarite...vorbim despre acelasi lucru.

Sper ca intelegeti! Acei barbati NU AU AMANTE, ci, datorita faptului ca sunt mari "bosi", fara sa faca vreun efort, beneficiaza din plin de serviciile unor domnisoare care se prostitueaza "mascat" (prostitutia derivand, tocmai din speranta de parvenire a respectivelor domnite)

Daca, insa, doua persoane (un "el" si o "ea"), a caror pozitie sociala este oarecum egala, intr-un anumit context, stiind ca ceea ce fac nu este foarte ok, datorita unei atractii, a chimiei, si, ulterior, a unor sentimente curate si nepatate de posibilitatea parvenirii unuia dintre ei, AJUNG INTR-O RELATIE DE AMANTLAC, abia atunci putem vorbi despre a avea amant/a.

Sa ai o amanta (vorbesc din punctul de vedere al unui barbat) ESTE CEL MAI DIFICIL SI COSTISITOR LUCRU LA CARE TE POTI INHAMA!

Majoritatea crede ca motivul pentru care un barbat ajunge sa aiba o amanta, AR FI SEXUL!

Nimic mai fals! Si, am argumente!

Dupa cum spuneam si aseara, cel putin in ziua de astazi, daca ai si ceva banuti in buzunar, problema sexului o rezolvi in cel mai elegant stil cu putinta, LA ABSOLUT ORICE ORA DIN ZI SAU DIN NOAPTE, fara a fi nevoit sa te aventurezi prin zone nesigure, tratand cu persoane dubioase si ajungand in apartamante unde nu stii ce te poate astepta ci...in fine...baietii de oras, stiu prea bine! :))))

Asadar, cu un minim de efort financiar (pentru o persoana cu ceva banuti) si intr-un interval orar destul de restrans, cat sa poata fi servita, "acasa", minciuna cu o partida de fotbal urmata de un "sprit", ulterior, cu baietii....AI REZOLVAT PROBLEMA!

A doua zi, te prezinti in fata nevestei sau a prietenei, "fresh" precum un bobocel, o intrebi daca nu vrea sa faceti o tura pe la mall sau sa mergeti sa mancati ceva la un restaurant...

Cine sa banuiasca ca ai facut "ceva"???? :)))

Asadar, niciun barbat nu ajunge sa-si faca o amanta, pentru sex! Asa opinez io, oarecum argumentat!

Spuneam mai devreme ca, pentru un barbat, cel mai dificil si costisitor lucru in care se poate baga, ESTE SA-SI FACA O AMANTA!

Sa presupunem ca, astazi, a fost prima data cand te-ai vazut cu o femeie, tu fiind casatorit sau avand o relatie serioasa. Ai fost la un restaurant sau bar, ai stat de vorba cu ea, iar la final, i-ai furat un "sarut", in masina. A doua zi, parca ai vrea sa o vezi din nou. Deja, starea ta nu este relaxata. Chiar deloc! Hai, prima zi o poti scuza in fata nevestei sau prietenei, care te vede ca esti usor agitat si cu capul in nori, ca ai niste probleme la serviciu care te streseaza la maxim, dar nu stiu cat timp va putea "tine" o astfel de scuza.

Asadar, deja, primul stres!

Urmeaza alte zile in care te vezi cu femeia care incepe sa-ti fie amanta si...fireste, pentru ca iti place compania ei, iar discutiile sunt absolut minunate, UITI DE CEAS, SAU, SI DACA NU UITI, IMPINGI "LIMITA" PANA LA CARE AI PUTEA SA AI, "ACASA", O SCUZA REZONABILA...

Asadar, a mai aparut un stres!

Dupa o saptamama, cand te trezesti dimineata, realizezi ca abia astepti sa pleci si sa poti vorbi cu amanta, iar la culcare, tot la ea te gandesti inainte sa aluneci in lumea viselor.

IAR ACEST LUCRU SE SIMTE! NU AI CUM SA-L MASCHEZI!

Asadar, deja, a mai aparut un stres!

Pana sa inceapa sa se "prinda" nevasta sau prietena, nu mai este mult. Asta iti este 100%, clar!

Iar, de aici, incepe STRSUL MARE! :))))

Axiomatic, incepe scandalul, iar, din pacate (pentru ele), MAJORITATEA NEVESTELOR SAU A PRIETENELOR, vin cu ultimatumuri:

PLECI ACUM DIN CASA SAU INTARZII SI IN SEARA ASTA, PENTRU CA STAI CU AMANTA...SA NU TE MAI INTORCI!

Cine ma cunoaste, nu are cum sa nu accepte ca sunt "vulpe batrana", unsa cu toate "alifiile" posibile, asa ca, puteti avea incredere cand va spun ca, ULTIMATUMURILE DATE DE NEVESTE SAU PRIETENE, intr-o astfel de situatie, fara sa realizeze (este psihologic), reprezinta GARANTIA (!!!) ca iti pierzi barbatul.

Explicatia este simpla!

In 99% dintre cazuri, mai ales la inceputul relatiei cu amanta, barbatul care este pus intr-o astfel de situatie....ALEGE AMANTA!

ATENTIE!!!! ATENTIE MARE!!!!

Nu glumesc! Se poate verifica! 99% dintre barbatii NEEXPERIMENTATI SI FARA "SCOALA VIETII", pusi in fata unei astfel de alegeri (la inceput de relatie cu amanta).....ALEG AMANTA!

Doar cei, EXTREMI DE PUTINI, barbati experimentati si cu "scoala a vietii", nu vor actiona pe instinc in acele momente, nu de alta, dar, alegand in acele prime momente sa pleci de acasa...este ca si cum ai sari din avion fara "parasuta"! NU STII, INCA, ABSOLUT NIMIC DESPRE AMANTA! (ati prins logica, sper)

Chiar si asa, din acel moment, indiferent cat de echilibrat si haladit esti ca barbat, viata ti se transforma intr-un cosmar!

Cine crede ca a avea o amanta, ESTE UN LUCRU USOR (cand exista sentimente), este extrem de naiv si nu stie despre ce vorbeste.

Mai departe!

Scandalurile pe care le ai "acasa", fireste, te fac extrem de vigilent cu purtarea amantei. Nu poti accepta ca amanta, pe principiul ca tu esti casatorit sau "cuplat", sa vorbeasca sau...mai grav, sa se vada in continuare cu altii.

Multe, nu o fac! DAR, SUNT SI UNELE CARE O FAC! Iar, din acel momemt, se mai naste un focar de scandal!

Deci, deja, ai doua focare de scandal!

Cu toate acestea, inca, nu s-a intamplat tot ce poate fi mai rau: OFICIALA SI AMANTA SA INTRE INTR-UN RAZBOI PE VIATA SI PE MOARTE, DE LA DISTANTA!

Daca exista si copii, cu atat mai grav este pentru tine! Sotia sau prietena va folosi copilul ca arma impotriva ta, iar amanta, va face tot ceea ce ii sta in putinta, sa te oblige (emotional) sa faci niste lucruri care sa arate cat mai vadit faptul ca esti cu ea!

Daca ai ajuns intr-un astfel de moment, un lucru ar trebui sa-ti fie clar:

NICIUNA DINTRE CELE DOUA, NU DA "DOI BANI" PE TINE!

Doar castigarea razboiului conteaza! In timp ce tu, vai de curul tau, cat tragi!

Sa vorbim un pic despre "CUVINTELE MARI".

Sotia iti va bate obrazul si va arata spre copil, in timp ce, plangand, iti va spune ca esti UNIVERSUL EI, ca nu poate accepta viata fara tine.

Nimic mai fals! Pune-o la incercare si...te vei convinge cat de bine poate trai fara tine! :))))

Amanta, identic! Iti va spune ca, desi nu mai credea, si-a gasit in tine SUFLETUL PERECHE, ca te iubeste precum o nebuna, ca este dependenta de tine, ca daca o parasesti, o distrugi pe viata, transformand-o intr-o frigida, daca nu cumva, intr-o sinucigasa!

Nimic mai fals! Pune-o la incercare si vei vedea DUPA CAT TIMP (nu mai mult de 1 luna) ii va umple capul altui prost cu mari cuvinte de iubire!

Repet! Cine crede ca a avea o AMANTA este un lucru usor, pe langa faptul ca nu stie ce vorbeste, este monument de naivitate!

Usor este doar pentru "bosi", dar aceia nu au amante! Aceia beneficiaza DOAR datorita pozitiei sociale, de servicii de prostitutie "mascata". Aceia nu vor avea parte de probleme, nici de la sotia care, este constienta ca daca intinde coarda, maine va ramane fara "gologani", si nici de la amanta care, dorind DOAR sa parvina cu ajutorul sau, sub nicio forma nu trebuie sa-i creeeze boss-ului probleme acasa. :))))

Revenind la comentariul si intrebarea cititoarei/cititorului, de la inceputul acestei postari, concluzia este urmatoarea:

INTRE CEI DOI, NICIODATA, NU AU EXISTAT SENTIMENTE! NICI PE VREMEA CAND ERAU AMANTI SI NICI DUPA CE AU DEVENIT, OFICIAL, UN CUPLU!

In prima faza a castigat amanta (provocand divortul), iar in partea a doua, barbatul isi ia revansa!

Cat vor mai rezista impreuna???

Greu de spus! Depinde...

In orice caz, niciunul dintre ei nu a jucat corect si nu au existat sentimente! Nu stiu de ce, dar simt ca "finantele" au decis inca de la inceput, si decid si in prezent! :)))))

Ma duc sa ma bag la somn! Inca, nu-mi vine a crede ca am ajuns sa ma bag la somn, atat de devreme! Eu...."fluture" de noapte, o viata intreaga. Sa vedem cat ma va tine. :)))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu