.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

duminică, 8 octombrie 2017

RESPECT, SIMONA HALEP!!!

Buna seara, dragii mei!

Cand voi dormiti, eu scriu. :)) Ieri dimineata (sambata) am fost cu piciul la meciul pe care l-a avut de disputat, si toata ziua m-a chinuit o durere de coloana cervicala. De altfel, dupa ce am plecat de la baza sportiva "Tei", am dat o fuga pana la Spitalul Medicover din Baneasa, pentru a-mi lua rezultatul rmn-ului facut acum 1 saptamana: vertebrele C2 si C3 sunt lipite (se pare ca asa m-am nascut) iar, in plus, mai am si scolioza cervicala. Se pare ca de aici sunt ametelile care ma secatuiesc de peste 6 luni.

Cat a plouat astazi! Ploua si acum, la 2 noaptea. Dupa amiaza (in jur de ora 17), daca tot ma chinuiau durerile de cervicala, m-am bagat in pat si am dormit, fratilor, cu geamul usor deschis (pentru a auzi ploaia) pana pe la 12 noaptea. Acum, sunt treaz si sper sa nu raman asa pana dimineata. :))))

In alta ordine de idei, imi pare absolut incredibil cum, o buna parte dintre romani, nu numai ca nu s-au bucurat de faptul ca, o sportiva romanca, SIMONA HALEP, in sfarsit, a reusit sa ajunga NUMARUL 1 IN CLASAMENTUL MONDIAL AL TENISULUI FEMININ, ci, din contra, nu stiu cum sa-i minimizeze performanta si, mai delirant, sa o jigneasca!!!


Ce a reusit sa faca Simona Halep pentru tenisul romanesc (nu au absolut nicio importanta zecile de milioane de euro pe care le castiga, fiind total gresit sa asociem performanta cu castigul financiar personal), este acelasi lucru pe care, Hagi, impreuna cu generatia sa de fotbalisti ai echipei nationale, o reusise acum 2 decenii.

Si atunci, cat si acum, OBISNUITI CU "BINELE", intr-un mod absolut delirant, parte dintre, noi, romanii, mari "patrioti" (ce ne mai place sa ne batem cu pumnul in piept ca suntem patrioti), am DESCONSIDERAT TOTAL uriasele performante sportive ale impricinatilor.

Eu am o vorba, cand intervine desconsiderarea:

LASA TIMPUL SA DECIDA!

Si, pana acum, cel putin in ceea ce il priveste pe Hagi, cei 20 de ani scursi, ne-au aratat ca...

Sper ca urmatorii 20 de ani, de data aceasta, in tenisul feminin, sa nu ne arate acelasi lucru!

Este usor sa arunci cu noroi si sa desconsideri, dar peste o vreme...

Peste o vreme, pentru ca varsta nu iarta pe nimeni, Simona Halep se va retrage din tenisul mondial feminin! Si, atunci, ce vom face???

Stiu! Stiu gandirea mioritica: "Lasa draga! Va fi alta mai buna ca ea. Trebuie sa gandim pozitiv!".

Pai, acum 20 de ani, aceeasi speranta stupida si nebazata pe nimic, in afara de o inconstienta apoteotica, se cuibarise in mintea multora dintre romani, si in cazul lui Hagi!

IAR TIMPUL, DOAR EL, A DEMONSTRAT CU PRISOSINTA...

RESPECT, SIMONA HALEP!!!!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu