...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 10 octombrie 2017

ANDREIUTO, DE CE NU INCERCI CU MARCELINO?

Buna seara, dragii mei!

Pfffff, tocmai ce scapasem de Marcel Toader, vesnicul indragostit si indurerat de esecul nenumaratelor sale casnicii, (bineinteles, pana se "prinde" in nada urmatoarea domnita, care urmeaza a-i deveni sotie), CA A APARUT LA RAMPA...ANDREEA MARIN!


Daaaa, desigur! Iar ne vorbeste despre cat de fericita este ea in noua relatie pe care o are cu un alt tinerel, de data aceasta, romanas de-al nostru! :))))

Hai ca, in cateva luni, se casatoreste si cu asta, pentru ca...desi nu pot fi sigur, tare imi este ca si-a pus in cap sa-l ajunga (macar) pe domnul Prigoana.

In plus, fata de alte dati, de data aceasta, ZANA se arata ofuscata foc pentru faptul ca paparazii astia obraznici il scot din anonimat pe iubitu' sau (diplomatu'), care activeaza intr-o zona "fierbinte" a lumii...

Ha ha ha! Dumnezeule, fereste-ne de PENIBIL!

Aloooo...!!! domnu' lucreaza in diplomatie, atat! NU ESTE SPION! :))))))

DUMNEZEULE MAREEEE!

Imi pare extrem de socant modul in care Andreiuta iese pe "sticla" si ne vorbeste despre OAMENI FRUMOSI, FERICIRE, STARE DE BINE, SENTIMENTE CURATE, mai nou, la cateva luni, dupa fiecare despartire.

Despre tanarul turc, NU DEMULT (!!!), ne asigura ca se iubesc enorm, acesta fiind si motivul pentru care s-a casatorit cu el, ca se inteleg minunat si se completeaza...bla bla bla.

Sa fie, oare, 1 an de cand a divortat de turc?

Ok, ok, ok, nu contest! Turcu' a profitat din plin de notorietatea pe care o are "zana", iar cand s-a vazut cu "sacii in caruta"...

Dar, iubirea aceea mare, se evapora in cateva luni, Andreiuto????

Pai, cum?

Iubirea mare pe care i-ai purtat-o lui Banica s-a evaporat dupa cateva luni, transformandu-se intr-o mare iubire fata de turc. Acum, tot in cateva luni, marea iubire pe care i-ai purtat-o turcului, din nou, s-a evaporat si...pun ramasag ca, nu peste multa vreme, ne vei povesti ce mare iubire ii porti diplomatului. :))))

Mai, Andreiuto, tu chiar esti ffff tare! Uite, la varianta aceasta nu te-ai gandit! Hai ca, iti dau eu o idee:

DE CE NU INCERCI CU MARCEL TOADER?

Pe bune! Voi, chiar va potriviti! In timp ce tu ne povesteai despre cat de fericita esti (iar) cu diplomatu', el, Marcelino, ce crezi ca facu?

A postat pe Facebook o imagine cu o familie (mama, tata si copilul, tinandu-se de mana), neuitand sa precizeze ca este imaginea pe care si-a dorit-o de 30 de ani, ca a trecut prin tradari si minciuni cumplite (a uitat insa, sa precizeze despre sutele de mii de euro dupa care tipa fostele si despre onorariile de la televiziunile unde a aratat chilotii acestora, atunci cand se desparteau), DAR ARE INCREDERE IN DUMNEZEU! Si, daca adaugam si ultima dorinta a lui Marcelino (sa aiba o fetita), parca seamana cu un "plantat"...in pescuitul sportiv! Tare, Marcelino!! Acum, dupa ce a "plantat"...asteapta crapoaica! :))))


Eu cred ca va potriviti! Nici tu si nici el, nu puteti sta fara sa va casatoriti, el are 6 divorturi (tu, doar 3...dar nu conteaza), amandoi va revitalizati fantastic de repede dupa SUFERINTE, ajungand sa fiti fericiti si sa iubiti pe altcineva, dupa doar cateva luni, DAR AVETI GHINION!

Poate impreuna, SE VA SPARGE GHINIONUL!

Penibil si grotesc!

Daca asa ar fi iubirea adevarata, apoi, n-ar costa mai mult de 5 lei "legatura", pe orice taraba din piata!

Poate, pana la sfarsitul vietii, o invata-o cineva pe Andreiuta, ce inseamna sa iubesti cu adevarat! Si, atunci, va realiza ca, si daca se ajunge la un final, indiferent de cine a fost de vina sau contextul mai mult sau mai putin elegant in care a avut loc despartirea, n-ai cum sa iesi cu altu' dupa cateva luni, cu atat mai putin sa incepi si o relatie cu el, iar sa mai spui si ca esti fericita si iubesti...deja o dam in prosteala!

Partea grava este ca, Andreiuta, mai este si un puternic vector de opinie, Doamne Fereste sa creada prea multe femei in sofismele sale despre fericire si iubire.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu