...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 4 octombrie 2017

AMANTA NU SE INSELA NICIODATA! DACA O FACI, VORBIM DEJA DESPRE "BOALA".

Buna seara, dragii mei!

Nu sunt deloc in forma, ba, chiar vreau sa ma bag la somn, dar, inainte, vreau sa scriu cateva randuri, pentru ca...amanand, iar voi incepe sa nu mai scriu regulat.

CRIZA BARBATULUI AJUNS LA VARSTA DE 40 DE ANI!

Bai, sincer, eu am retineri foarte mari ca ar exista aceasta criza. Cred ca, mai degraba, putem vorbi despre LABILITATE EMOTIONALA.

Cunosc persoane care, CULMEA, la granita celor 40 de ani, au luat-o "razna". Si toata lumea se grabeste sa concluzioneze ca este CRIZA DE LA 40 DE ANI.

Nu cred! Am argumente!

Pe acei barbati loviti de "criza" (cei despre care precizam mai sus), ii cunosc destul de bine.

De-a lungul anilor, ceea ce am retinut la toti acesti barbati, a fost actiunea de "condamnare" a subsemnatului, pentru toate "nebuniile" pe care, spuneau ei, le faceam.

Mi s-au tinut teorii, gramada! Care mai de care, POZAND IN MARII FAMILISTI, imi explicau cum, EI, n-ar putea sa faca ceea ce fac eu, pentru ca au un respect deosebit fata de familie, dar mai ales fata de copii, ca cele cu care (eventual) s-ar "incurca", NU SUNT DECAT NISTE CURVE samd.

Pai, in primul rand, ceea ce spuneau ei ca as face eu, pe langa faptul ca era enorm "umflat", ISI DOREAU DIN TOT SUFLETUL SA FACA SI EI.

Dar, din diverse motive, isi muscau mainile si nu o faceau! :)))

In al doilea rand, eu, "pacatosul", nici pe departe nu faceam CEEA CE EI ISI DOREAU CU ARDOARE SA FACA (veti intelege imediat), iar...atat cat faceam, nu semana deloc cu ceea ce au facut ei, ulterior, cand au "explodat". :)))

Daca aflu ca un barbat pe care il cunosc are o amanta, evident ca nu il condamn si nici nu-l judec, numai si daca iau in considerare ca nu am de unde sti, care este situatia in relatia sau familia sa.

Si am aflat despre multi dintre "sfintii" care-mi tineau mie teorii despre familie si copii, ca au amante.

Doar ca, CEEA CE NU AM INTELES DELOC, a fost....de ce, pe langa amantele pe care si le facusera, mai ieseau si cu alte femei, fiind absolut disperati sa cucereasca cat mai multe? :)))))

Hey, fratilor, faptul ca multe dintre aceste cazuri, se situeaza pe palierul varstei de 40 de ani, acest lucru nu inseamna ca avem de-a face cu....CRIZA BARBATULUI AJUNS LA 40 DE ANI!

Nuuuuu! Nici vorba! Cred ca avem de-a face cu UN DEZECHILIBRU EMOTIONAL FFFF GRAV SI O CUMPLITA NEVOIE DE "RECUNOASTERE" A BARBATULUI "ALFA".

Repet! A avea o amanta, n-am sa sustin niciodata ca este un lucru de laudat. DAR, DACA EXISTA SENTIMENTE (iar sentimentele nu le poti controla), macar nu vorbim despre o relatie promiscua.

Insa, sa-ti inseli cu disperare si amanta, acest lucru imi pare absolut ireal!

Cum sa-ti inseli amanta????? :)))))

Eeeee, cam asa fac toti "sfintii" cand rup "lesa"! Iar cand, tu, "pacatosul", le aduci aminte "teoriile", intrebandu-i, desigur, DACA MAI SUNT VALABILE (cu un "plus" de gravitate, acesta insemnand...si inselarea amantei!), penibilul cu care se incearca a se gasi explicatii, care mai de care mai amuzante, este apoteotic!

Eu sunt printre putinii care am recunoscut ca am avut amante. Pana la urma, CINE MA JUDECA? Cumva, "sfintii", care crapau de invidie ca, cel putin in acel moment, nu-si puteau permite sa faca la fel?

Dar, desi este greu de crezut (de ce as minti???? am ruginit din toate madularele si abia ma tarasc)...acele amante pe care le-am avut de-a lungul vietii, imi pot reprosa multe, dar nu si faptul ca, mai eram interesat si de alte femei! Nu numai ca nu eram interesat, dar si cea mai frumoasa femeie din lume, nu ar fi reusit sa ma faca interesat.

Taticu', purtarea multor barbati ajunsi la granita celor 40 de ani, NU ARE ABSOLUT NICIO LEGATURA CU VREO "CRIZA", CI DOAR CU O ASCUNSA (pana atunci) LABILITATE EMOTIONALA SI, BINEINTELES, O NEVOIE ACUTA DE "RECUNOASTERE" CA BARBAT "ALFA".

Amanta nu ti-o faci pentru...stiti voi ce! Este cel mai gresit lucru pe care il crede majoritatea! Acel "ceva", cel putin in ziua de astazi, daca ai si ceva banuti in buzunar, se rezolva mai mult decat onorabil, la orice ora din zi sau din noapte, fara a trebui sa-ti faci o amanta!

Axiomatic, inselandu-ti amanta, rezulta in mod clar ca...LABILITATEA EMOTIONALA ESTE URIASA, IAR NEVOIA DE A GASI "RECUNOASTEREA" DE BARBAT "ALFA" ESTE ABISALA.

Concluzie:

AMANTA NU SE INSEALA NICIODATA! Daca iti inseli amanta, atunci este deja...."boala". :)))

Si, credeti-ma, sunt ffff multi "bolnavi".

Bineinteles, DOAR O PARERE!

2 comentarii:

  1. Sunt perfect de acord cu tine. Ce se intampla insa cand sotia divorteaza, amanta devine "oficiala", dar tipul continua cu altele in paralel in timp ce amanta se face ca nu vede. Cine se va satura la un moment dat, el sau ea? Ce zici, mai raman impreuna pe termen lung?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i un caz interesant! Daca am timp, diseara, voi scrie un comentariu...

      Merita! ;)

      Ștergere