...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 1 septembrie 2017

MARCELE, SCOATE BATISTUTA DE LA REVER SI STERGE-TE LA GURA!

Buna seara, dragii mei!

Sunt la bar, cu baietii. Mi-e o foame, de-mi ies ochii din cap. Imi vin in minte, tot soiul de bunatati, dar, asa cum mi-am promis luni noapte cand, vazand cat arata cantarul (102 kg), am avut un soc, MA ABTIN.

In seara aceasta, ca si aseara sau alaltaieri seara, in amuzamentul general, am comandat o friptura si o salata de vara. Fara cartofi, fara paine dar mai ales, fara desert. :)))

Trebuie! Nu am alta solutie...

In fine....

Daca, baietii, unii, s-au bagat la rummy si altii la table, eu, langa ei, ma voi baga un pic la...scris.

Va rog sa nu strambati din nas, cand veti constata ca, din nou, voi scrie despre Marcel Toader!


Fireste, cine este, pana la urma, Marcel Toader?????

Corect!

Dar, dupa cum veti vedea, COMPORTAMENTUL lui Marcel Toader, dupa o scurta disectie, mai ales FEMEILE, trebuie sa-l bage la cap, nu de alta...dar, exemplare ca el, sunt multe in societatea de astazi!

Omu', desi, doar un foat rugbist, stapaneste PSIHOLOGIA INVERSA, as spume, aproape, la perfectie!

Sa-mi iertati exprimarea (stiti ca sunt baiat de cartier) dar...Marcelino reuseste sa fie, cum nu reusesc ffff multi:

Si cu "...." in cur, si cu sufletul in rai! :)))

Hai sa vedem!

Desi, nu o pot dovedi, sustin cu tarie ca, contrar aparentelor, CHIAR IN MOMENTUL DE FATA, cand Marcelino posteaza declaratii pe FB..."TINTA" lui nu este, nici pe departe, blonda care l-a parasit (cantareata....am uitat cum o cheama), ci....ATENTIE MARE!.....urmatoarea "victima"!

O miscare de mare maestru al manipularii, a facut-o cand, plecat la C-ta fiind, a postat pe FB, o declaratie destinata mamei sale! Hai, sa o vedem:

Pentru mama mea. Azi am venit la Constanta, la mama mea, sa-i cer iertare. Ii cer iertare pentru faptul ca, de atatea ori, ma astepta sa vin, macar sa ma vada si sa ma stranga in brate...Dar, eu eram ocupat, mult prea ocupat, cu viata mea efemera, INCERCAND SA AM O FAMILIE alaturi de comete frumos stralucitoare, in rochii lungi, albe cu trena, si care imi spuneau: EU VREAU O FAMILIE! AM CREZUT, AM CREZUT CA VOI AVEA ACEEASI FRUMOASA ISTORIE DE VIATA CA A PARINTILOR MEI, 51 de ani petrecuti impreuna, si la bine si la rau! Am dat gres! Pentru asta, mama, te rog sa ma ierti! Dar, de-acum, iti voi fi mereu alaturi, pentru ca, tu, m-ai inteles de fiecare data si m-ai iertat, chiar daca sufletul tau suferea!"


NOTA: Sublinierile si virgulele imi apartin.

Fetelor!!!! Fugiti cat puteti! Dar, cat puteti! Nici in gluma, vreodata, sa nu ramaneti impresionate, fie si 1 minutel, de astfel de declaratii!

Jur! Omu' este "forta" PE MANIPULARE, folosind la perfectie psihologia inversa!!!

Prin textul postat, Marcelino, nici pe departe nu se refera sau...mai bine spus, nu se lamenteaza, fata de esecul casatoriilor sale!!!! Nuuuuu, nici pomeneala! Textul postat, are un singur scop: ATRAGEREA VIITOAREI VICTIME!

Cum? Simplu!

El, Marcel, nu a avut initiativa de a se casatori. El avea o relatie stransa cu mama sa, dar, COMETELE FRUMOS STRALUCITOARE, care-i spuneau "VREAU O FAMILIE", l-au manipulat si s-au folosit de naivitatea sa, izvorata si din exemplul casniciei parintilor (nu a uitat sa precizeze cei 51 de ani, LA BINE SI LA RAU), facandu-l sa o ignore atata timp, pana si pe cea care i-a dat viata si l-a inteles mereu!

Doamne Dumnezeule!

Stiu! Unii, veti zambii si veti fi tentati sa spuneti "Mirciulica, dar, se vede clar ca omu-i fals". Corect! Intrebarea este...cate gasculite vor pune boticul la vrajeala?

Multe! Extrem de multe! Omu' a dat-o din "top"! Manipulare perfecta!

Ce spune, la final? (cel mai important!!!!)

Lasa, mama! Nu-i nimic! Te rog sa ma ierti ca am ESUAT, dar iti promit ca, de-acum inainte....GATA! Nu mai pun botu' la vrajeala cometelor!

Finalul este...lovitura nucleara!

El, Marcel Toader, i-a promis mamei sale ca...GATA!

Potentiala victima (cea viitoare)...din contra, ISI VA DORI SA-L FACA SA-SI SCHIMBE PAREREA, SA REALIZEZE CA A FOST DOAR GHINION CU CELE 6 (sase!!!) comete ce i-au fost neveste, si ca EA...nu-l va dezamagi!

Omu' este forta! Nu stiu cata scoala are, dar SCOALA MANIPULARII SI PSIHOLOGIEI INVERSE o stapaneste la perfectie!

Apoi....

Dupa aceasta declaratie (pentru mama sa), la cateva zile, mai vine cu una, si mai tare! Hai, sa o vedem:

CONCUBINAJUL este o forma primitiva, mizera, de prost gust, prin care convietuiesc un barbat si o femeie, oameni cu un intelect redus, de o probitate morala indoielnica.


Dumnezeule!!!!! Asta este maxima!

Asadar, Marcelino, vesnic imbracat la 4 ace, cu pantaloni, sacou, camasa cu butoni, cravata si...batista la rever, considera CONCUBINAJUl o forma primitiva de convietuire a unui barbat cu o femeie, specifica oamenilor cu un intelect redus si o probitate morala indoielnica, FAPT CE EXPLICA, FOARTE SIMPLU, CELE 6 NEVESTE PE CARE LE-A AVUT IN ULTIMII, 15-20 DE ANI. :)))

Sper ca nu ati uitat! El este VISATORUL, care crede cu putere ca ii este predestinat sa aiba soarta parintilor sai, care au avut o frumoasa casnicie, pe parcursul a 51 de ani, impreuna, la bine si la rau!

Acum, hai sa vedem, CE UITA MARCEL SA PRECIZEZE!

Potrivit relatarilor din presa, cat si declaratiilor fostelor sotii, MARCELINO A RAMAS MEREU DATOR CU BANI LA ACESTEA! Bani care....atentie mare!!!...niciuna nu i-a mai recuperat! Si...sume, tata, nu cateva mii de lei!

Cea mai "ciufulita" a iesit Gabriela Carstea! Doar...400.000 euro! Ana-Maria Ferent (cantareata), vreo 20.000 euro. O alta nevasta, cu care a stat o luna casatorit (tatal fetei, fiind un primar avut)...spune acelasi lucru! Prima nevasta, deasemenea, acelasi lucru! Blonda, ultima, la fel! Zeci de mii de euro de fiecare data, iar intr-un caz...aproape jumatate de milion de euro!

Inca ceva ffff interesant! De la prima si pana la ultima nevasta, TOATE, au avut parte de aceeasi "placa" cand li s-au cerut bani....AFACEREA CU PISCINE!

Bai, faceam socoteala ca, in timpul in care, Marcelino, a avut 6 neveste, eu am avut....DOAR....trei masini. :))))

Asta a schimbat de 2 ori mai multe neveste, de cat am schimbat eu, masinile!

Tare! :))))

Domnu', vesnic la "4 ace" si cu batistuta la rever, face pe bunul crestin, proslavind CASATORIA SI STIGMATIZAND CONCUBINAJUL (chiar daca unele casatorii au tinut cat un concediu la Mamaia), DAR NU ARE O PROBLEMA SA RAMANA DATOR LA TOATE FEMEILE CU CARE A FOST CASATORIT! :))))

Bai, Marcelino! Hai sa-ti spun ceva:

NIMIC NU ESTE MAI UMILITOR PENTRU UN BARBAT, DECAT SA RAMANA DATOR LA FOSTELE IUBITE/SOTII!

Asa ca, inainte sa faci pe LUPUL MORALIST si sa explici "una si alta", pune mana si...PLATESTE-TI DATORIILE LA FOSTELE SOTII!

Pana vei reusi sa faci asta (poate castigi la loto!), extrage batistuta de la rever SI STERGE-TE LA GURA! Crede-ma...pute ingrozitor!


PS: Corect! Legal, Marcelino, scumpule, nu ai ce sa patesti daca nu achiti datoriile pe care le ai, la acele femei! Ai fost diabolic si...le-ai luat de nevasta pe toate! Daca-ti erau doar iubite, poate, mai aveau o mica sansa, din punct de vedere, legal! Asa, insa, FIIINDU-TI NEVESTE (si la bine si la rau)...n-au vreo sansa!

Ramane, doar, ONOAREA TA!

Stiu! Cauta in...DEX!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

2 comentarii:

  1. Ti-am promis că o să intru cit mai des pe blogul tau pentru a recupera timpul cit am lipsit.Am si eu de făcut o remarcă la acest comentariu,am inteles ca Gabriela Cristea a fost tepuita de acest individ cu 800 de mii de euro.In clipa cind si-a verificat contul si cardul nu mai existau decit 50 de lei.Iti dai seama ce om "generos"s-a gîndit la ea sa-i lase măcar bani de pâine.Si cind te gîndesti ca e plin de astfel de specimene ca Marcelino,dar si de gisculite naive.Eu mă mir cum de nu a încheiat el pina acum un contract cu o televiziune sa-si spele putin rufele in public,nu de alta,dar nu strică niste bani nemunciti pe praful acesta.Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai ghicit perfect! Stiu din surse mai mult decat sigure ca, cel putin in cazul despartirii de Carstea, a facut si ceea ce ai spus tu...cu televiziunile.

      Ștergere