...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 4 august 2017

INTOTDEAUNA, SCENARIUL ESTE ACELASI!

Buna seara, dragii mei!

Pfffff...canicula, putin spus! Practic, astazi, ziua de plaja a inceput la ora 17. Dimineata, te sufocai! De 6 ani vin la Mamaia si stau, cel putin, 20 de zile pe an, dar asa canicula, jur ca nu am vazut.

Nu stiu cand au trecut 15 zile. Au trecut cu viteza vantului. Cand ma gandesc ca mai am 3 zile si trebuie sa ma intorc in Bucuresti...

In fine...

Dupa ce, ca ne chinuia canicula si nu puteam sa jucam table pe plaja, pentru ca siroia transpiratia pe noi, astazi, a mai trebuit sa sustinem si o inimioara "ranita". Un el...

Cica se despartise de iubita care, deja isi gasise pe altu'. :))))

Si suferea omu' de nu avea chef de nimic. Ca nu ii vine sa creada, ca nu poate dormi noaptea, ca nu mai are chef sa manance samd.

Mai grav, fosta, il si "blocase" dupa ce s-a cuplat. :))))

Tare de tot!

Chiar nu inteleg, la ce se astepta? Cumva, domnita, sa poarte doliu dupa el? Normal ca s-a cuplat cu altu', si cred ca nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca, cel putin in prezent, dupa o despartire, femeile se cupleaza cu altcineva, mult mai repede decat barbatii.

Ca barbat, mai ales spre 40 de ani, trebuie, in primul rand, sa stii un lucru:

90% DINTRE FEMEI, ATUNCI CAND PLECA, AU DEJA "PLANUL" FACUT CU CINE SE CUPLEAZA.

Foarte putine pleaca dintr-o relatie si raman singure, macar cateva luni. Asa ca...este aberant sa te intrebi daca s-a cuplat cu altul, si mai ales, cum a putut sa o faca. :))))

Oricat ne-am chinuit sa ii explicam si argumentam "lovitului la inimioara" acest aspect al comportamentului feminin, sub nici forma nu voia sa accepte.

Argumentele lui, erau declaratiile de iubire pe care i le facea domnita si faptul ca, acum ceva vreme, ii spunea ca nu poate trai fara el. :))))

As putea sa fac un pariu, pe care nu as avea cum sa-l pierd!

DACA AS LUA 100 DE BARBATI CU INIMIOARA LOVITA, 99% DINTRE EI, AR "RECLAMA" ACELEASI LUCRURI.

Si, daca as putea monitoriza "discursul" celor 100 de "foste" ale barbatilor lasati cu inimioara ranita, 99% dintre ele, in maximum cateva luni, ar spune aceleasi cuvinte de iubire si dor...."urmatorilor". :)))

Ma opresc aici, pentru ca vreau sa fac o baie in mare.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Exagerezi Mirciulica. Nu e chiar asa, cel putin la femei...Asta cu" in momentul cand se despart au deja planul facut..." Sa nu uitam un amanunt important: fie ca e femeie, fie ca e barbat, nimeni nu pleaca daca- i e bine. Maria

    RăspundețiȘtergere