.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

marți, 1 august 2017

IN SFARSIT, UN "1 AUGUST" PE PLACUL MEU...

Buna seara, dragii mei!

Cine ma cunoaste, cunoaste si faptul ca, pe ziua mea de nastere, nu dau "doi bani". Dar, cum ziua de 1 august, de vreo 5 ani incoace, ajung sa o traiesc la mare, tot ceea ce mi-am dorit (de vreo 3 ani, incoace), a fost sa stau linistit pe sezlong, sa privesc marea si sa beau o bere. Bai, ca un facut, in ultimii ani, nici ca mi-a fost dat sa am parte de ceea ce imi doream...

Chiar ma gandeam ieri, daca nu cumva, si anul acesta se va repeta "istoria" ultimilor ani, dar spre satisfactia mea, de data aceasta, chiar am avut o zi pe placul meu...

Daca aseara am petrecut la o terasa din statiune (cu o parte dintre amici), astazi, toata ziua, incepand de dimineata si pana seara, am petrecut cu alti amici, de aici, de la mare.In alta ordine de idei, va spun sincer ca, niciodata, nu am inteles inchiriatul de skijet-uri sau acea "banana" cu care turistii se dau pe mare.

De altfel, sincer, ma intreb cum de permite ligislatia, inchirierea de skijet-uri unor cetateni care, in majoritate, se afla in stare de EBRIETATE, avand in vedere ca, mai mult decat oriumde, pe plaja se bea la "greu"???

Una dintre amicele mele, era sa o pateasca rau de tot, de la o "banana" si un skijet.

Mai precis, impreuma cu fiul sau, a decis sa se "dea cu "banana". Zis si facut! Doar ca, atunci cand erau trasi cu "banana", un FRUSTRAT care inchiriase un skijet, a inceput sa le dea tarcoale (in largul marii), sa faca, in viteza, tot soiul de "fente" pe langa ei, pana ce s-a rasturnat "banana". Moment in care, amica mea, cazand in apa, a dat cap in cap cu o alta turista, alegandu-se cu capul spart si sangele siroindu-i pe fata, spre disperarea fiului ei (9 ani), care s-a speriat rau de tot.

Bineinteles ca a ajuns la spital, unde a facut o tomografie si un set de analize, relaxarea si distractia ducandu-se pe apa sambetei...

Tot de un skijet a fost lovit (acum vreo saptamana, si tot la Mamaia), un salvamar care patrula intr-un caiac.

Repet! Chiar nu inteleg legislatia care permite inchirierea de skijet-uri unor FRUSTRATI, aflati clar in stare de ebrietate (99% dintre barbatii de pe plaja, consuma alcool), fapt ce, coroborat de INCONSTIENTA SI IDIOTENIE, poate conduce la accidente grave...

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu