...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 26 august 2017

DOMNULE MACRON, NU-I ASA? ERAI SIGUR CA, ROMANIA, VA SPUME "DA", ASA CUM A TOT SPUS VREO 10 ANI!

Buna dimineata, dragii mei!

S-a incheiat vizita la Bucuresti, a presedintelui Frantei, Emmanuel Macron. Vizita, impropriu spus! O incursiune de cateva ore pe teritoriul romanesc, inacceptabila acum 30 de ani.


Ma doare teribil sa constat, cu fiecare zi care trece, CA NE-AM PIERDUT MANDRIA NATIONALA, CA NU MAI STIM SA NE FACEM RESPECTATI, CA ACCEPTAM SA FIM TRATATI, PRECUM ARGATII EUROPEI DE VEST!

Priveam buletinele de stiri si imi venea sa vomit! Se intreceau in a prezenta, incursiunea jenanta a presedintelui francez pe taramul mioritic, CA O MARE DOVADA DE PRIETENIE SI PRETUIRE FATA DE ROMANIA!

O televiziune a ajuns sa spuna ca, PLIMBAREA PE CARE A FACUT-O PRESEDINTELE FRANTEI ALATURI DE CEL ROMAN (au facut cativa pasi, probabil, prin gradina de la Cotroceni), este cea mai clara dovada a unei PRIETENII (!!!!!) ce s-a legat!

Doamne Dumnezeule!

Fratilor, treziti-va!

Presedintele Frantei, DIN CONSIDERENTE ABSOLUT PERSONALE (asta-i jalea mare, dar nu mai stau sa detaliez), a decis sa mearga in Europa de Est, tratand tarile vizitate, cu impolitete, atat prin ceea ce, a avut tupeul sa le solicite, cat si prin durata vizitelor!

Cum sa stai cateva ore intr-o tara, cu care spui ca ai relatii seculare de prietenie si conlucrare economica????

Cum????

Acum 30 de ani, nu numai ca nu s-ar fi pus problema de a accepta asa ceva, dar, nici francezii nu ar fi indraznit sa gandeasca o vizita de cateva ore in Romania.

ESTE VORBA DE RESPECT!

Lingaii din mass-media, ce au ca sarcina improscarea cu noroi a tot ceea ce tine de Rusia, concomitent cu...laudarea a tot cee ce vine dinspre Vest, au prezentat jenanta vizita, ca fiind o buna ocazie de a DEZVOLTA RELATIILE ECONOMICE DINTRE FRANTA SI ROMANIA!

Fals! Nimic mai fals!!!!!

Domnul Macron a venit la Bucuresti sa CEARA! Atat!!! SA CEARA!

Si a cerut, clar:

- sa cumparam armament de la ei;

- sa fim de acord cu modificarea unei directive europene, pentru a impiedica cetatenii romani sa munceasca pe salarii mai mici in Franta;

DUMNEZEULE, CAT TUPEU!

Asadar, Romania, trebuie sa accepte regulile economiei de piata in ceea ce priveste produsele de consum, dar, cand, aceleasi reguli, LIBERE, dau castig de cauza cetatenilor sai, dispusi sa munceasca in Franta pe salarii mai mici decat cetatenii francezi, atunci....SE PRODUCE DERANJUL!

Uluitor, cat tupeu!

IMI IUBESC ENORM TARA! DA! FAC PARTE DIN PROSTII CARE, ATUNCI CAND AUD IMNUL NATIONAL, PUR SI SIMPLU, IMI DAU LACRIMILE!

Pentru care motiv, acceptam sa fim tratati de Vestul European, cu un dispret pe care, nici rusii, pe vremea comunismului, nu il afisau?

M-am bucurat sa aud ca domnul Macron, si-a cam luat refuz de la est-europeni, dar, sa vedem daca se va merge pana la capat!

FRATILOR, CEA MAI MARE GRESEALA PE CARE O PUTEM FACE, CA ROMANI, ESTE SA NE DENIGRAM TARA!

Aud din ce in ce mai multi romani care spun lucruri urate despre tara lor, dand apa la moara, dusmanilor tarii!

Da! Nu este o exagerare...DUSMANILOR TARII!

Cat de naivi putem fi a crede ca, EUROPA DE VEST NE VREA?

Ne vrea! Dar...doar, unde are nevoie de noi! IN NICIUN CAZ, PARTENERI EGALI!

Respect, Polonia! Este unica tara din blocul est-european care, chiar din postura de membra UE, a ripostat mereu, cerand "vestului", RESPECT SI EGALITATE!

In sfarsit, dupa mai bine de 10 ani, am auzit din gura Romaniei...un "NU", chiar daca, rostit diplomatic!

Cat tupeu! Ma ia ameteala de nervi!

Asadar, domnul Macron, vede problema asa: cand francezii deschid in Romania o afacere, OFERA SALARII LA NIVELUL ROMANIEI! Dar, cand romanii merg sa munceasca in Franta, nu trebuie sa accepte salarii mai mici decat cele oferite pe piata muncii din Franta, ca sa nu le ia locurile de munca, cetatenilor francezi!

ROMANUL, SA IASA IN PIERDERE, TOT TIMPUL!

Bai, fratilor! Ne-am pierdut, demnitatea de a fi romani!

Ne guduram pentru o vizita de cateva ore a unui presedinte vest-european, care, culmea, prin ceea ce ne solicita, nu numai ca nu respecta REGULILE ECONOMIEI DE PIATA (impuse, Romaniei, in ultimii 30 de ani), dar ne mai si jigneste!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

3 comentarii:

  1. M-a uns la suflet această postare despre Macron pentru ca si eu sunt de aceiasi parere cu tine.Nu inteleg de ce noi trebuie sa fim mereu la cheremul celor din vest si nu stim sa luptăm si noi pentru drepturile romanilor,care lucreaza in afara țării.Datorită celor care s-au perindat pe la putere de-a lungul vremii,am ajuns să nu mai avem demnitate si totdeauna i-am lăsat pe altii să decidă pentru noi.Asa s-a întîmplat si cu ceva timp in urma cind Nato a decis să nu acorde drept de survol unui avion rusesc pe motiv că la bord se afla un politician,care avea interdicție în Europa.Americanii si-au permis să încalce Codul aerian civil si sa se comporte atit de abuziv pe teritoriul țării noastre exact asa cum procedează ei zilnic în Afganistan.In acel moment pentru mine a fost clar că Romatsa si cei de la Eurocontrol nu mai au niciun cuvînt de spus si spatiul nostru aerian a fost cedat in totalitate americanilor,iar Constituția a fost modificată in secret in urma sedintelor CSAT. Este adevarat ca avioanele rusesti au interdicție în România, dar numai cele militare,nu si cele civile.Să nu uităm ca aeronave aceea era o cursa de linie,care avea aproape 100 de pasageri la bord printre care foarte multi copii a căror viață a fost pusă in pericol din cauza unor brute.Nu stiu daca Vladimir Putin a digerat treaba asta asa usor,dar e clar că totul se contabilizează acolo undeva si să nu ne mirăm atunci cînd va veni si ripostă lui.Se stie ca americanii ne scot pe noi la inaintare să-i zgindare pe rusi.Americanii au dat intotdeauna luptele pe teritoriul altor tari, iar soldații români au fost carne de tun in Irak si Afganistan.Asa ca nu exista nicio tara,care să vrea binele României,toți vin aici doar pentru interesele lor asa cum a venit si Macro.Presa si cîteva televiziuni obediente au bifat acest eveniment ca pe ceva nemaipomenit si l-au ridicat in slăvi pe Iohannis pentru aceasta reușită.Ceva mai grotesc si mai ridicol nu am vazut,decit un teatru ieftin jucat de ambele parti.Tu ce părere ai avut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ar mai fi de adaugat? Ai punctat perfect! De altfel, totul, este atat de vizibil...

      Ștergere
  2. Scuze că am scris Macro in loc de Macron,am tastat in grabă de pe telefon.Iti multumesc pt.raspuns.

    RăspundețiȘtergere