...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 29 august 2017

CANTARUL ARATA 102 KG! SUNT SOCAT!

Buna seara, dragii mei!

Sunt absolut socat! Tocmai ce m-am dat jos de pe cantarul care...se incapatana sa arate 102 kg!

Nu glumesc! Chiar sunt socat! Am mai luat 2 kg! Cum naiba, as fi tentat sa intreb, facand pe prostu'.

Raspunsul este unic: NESIMTIRE CRUNTA!

Dupa cum stiti, in martie, am cazut lat in bucatarie, ajungand cu salvarea la spital. Sistemul meu nervos cedase total. Atunci, vazand moartea cu ochii, am realizat ca trebuie sa fac ceva: sa ma linistesc si sa am o atitudine, cat mai zen.

Am inceput sa stau seara la bar cu baietii, relaxat si linistit, ocazie cu care, bagam la "ghiozdan". (paste, pizza, friptura cu cartofi prajiti). Si, daca mai adaug si faptul ca, de cateva luni bune, in fiecare noapte, infulec BISCUITI de toate felurile...REZULTATUL SE EXPLICA!

Gata! Pentru a doua oara in viata (mi s-a mai intamplat o data, acum 3 ani) sunt obligat sa iau masuri drastice! Din acest moment, dupa ora 18, nu mai bag in gura nimic din ceea ce ma poate ingrasa!

Greutatea aratata acum cateva minute de cantar, este record absolut! Niciodata, in 44 de ani, nu am avut 102 kg. Stiu, stiu, stiu, as putea sa ma mint ca...sunt inalt, avand 1,87! VRAJEALA!

Trebuie sa accept ca sunt un NESIMTIT, ca am inceput sa bag in mine a spartu', mai ales noaptea (culmea, ziua nu prea mananc), iar daca voi continua asa, pana la finalul anului, voi avea 110 kg. (cel putin)

Sunt socat! Chiar sunt socat! Zeci de ani am oscilat cu greutatea intre 93 si 96 kg. Acum, inteleg, de ce, astazi dimineata, pantalonii si camasa, pur si simplu, pocneau pe mine!

De slabit (pentru ca, nu vreau sa ma infometez), nu voi slabi foarte repede. Daca voi respecta interdictia de a manca dupa ora 18, orice aliment care ma poate ingrasa, preconizez ca, cel mai devreme, pe la finalul lunii octombrie, sa ajung la 95-96 kg.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

2 comentarii:

  1. Mircea,kg pe care le-ai acumulat le vei da jos cu siguranță pentru ca tu esti un Leu ambițios.Si eu am pus cîteva kg pentru ca am dat iama in dulciuri(prăjituri).Am inteles ca daca mănînci peste cu legume sau friptura la grătar cu salata de varza,rezultatele nu vor întîrzia să apară,condiția este ultima masa sa fie ora 19 si bineinteles fara dulciuri si pâine.Eu recunosc nu prea pot să respect acest lucru,dar tu esti Leu frate si esti ambițios cind iti pui ceva in gînd reusesti.Eu nu pot să mă las nici de fumat, asa ca ce să mai zic,e boală grea asta pentru mine.Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inceput de marti! Simplu...dupa ora 18, fara paine, paste, pizza, dulciuri, dar mai ales....biscuiti. Joi noaptea m am cantarit.....100 kg. Stiu ca este greu de crezut, dar in 3 zile, fara sa ma chinui, am slabut 2 kg. Mai am de slabit vreo 3-4 kg. Si le voi da jos! :)

      Ștergere