...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 10 august 2017

BOUREANULE, SA SPUI "MERCI", DACA SCAPI DE PUSCARIE!

Buna dimineata, dragii mei!

Luni, cand am plecat de la Mamaia, ma gandeam cu groaza ca voi gasi un Bucuresti, dogoritor si irespirabil. Dar, spre surprinderea mea, cele cateva zile de concediu pe care le mai aveam (maine incep munca), le-am petrecut cu baietii, la barul din cartier, unde ne strangem seara de seara si ne simtim atat de bine, pe o RACOARE neasteptata, mai ales, dupa miezul noptii.

Aseara, tarziu, fiind la terasa cu baietii, s-a pornit o discutie despre...tinerea in arest preventiv a lui Boureanu.

Fireste, majoritatea sustinea ca, fata de fapte grave pe care le fac unii cetateni, prelungirea arestului preventiv pentru Boureanu, raportat la ceea ce a facut, este o masura exagerata.

Eu opinez ca, NU!

Din contra! Ceea ce a facut Boureanu, este cel mai grav lucru pe care il putea face, raportat la STATUL DE DREPT. Cand ajungi, zeflemitor, sa ii spui unui COPIL, ce iti este iubita, sa filmeze momentul in care te duci si, sub privirile a vreo 8-10 politisti, ii aplici unuia dintre ei, un genunchi in "boase", reprezinta PUNCTUL MAXIM DE SFIDARE A STATULUI!

Ce ar fi insemnat daca, judecatorii, ar fi tratat cu blandete, gravul "derapaj" de comportament al fostului politician?

Probabil ca, din iunie si pana acum, o serie intreaga de politisti de la rutiera, ar fi fost violentati de alti...Boureni. PENTRU CA..."TINE".

De altfel, fostul politician nu era la primul incident. De ani buni, pe litoral sau in Bucuresti, intra des in conflicte cu diversi indivizi. Atentie!!! Nu contest faptul ca, poate, ERA PROVOCAT. Exista si aceasta posibilitate! Mai ales cand, la 44 de ani, arati bine si ai langa tine o pustoaica care abia a adunat doua decenii de viata, frumoasa si cu un corp armonios.

Dar, tot la 44 de ani, ar trebui sa ai stiinta de a trata cu echilibru si inteligenta, diverse situatii provocatoare sau nu, mai ales cand, o eventuala reactie, iti poate distruge viata.

In acest context, pentru toate scandalurile pe care le-a avut, Boureanu s-a aparat mereu, spunand ca a fost PROVOCAT.

Pai, si? Ce daca ai fost provocat? Ok, cand ai 30 de ani, esti o fira exploziva (cunosc prea bine), mai poti avea scuze ca ai reactionat nesabuit. Dar, la aproape jumatate de secol, nu mai ai voie sa reactionezi intr-un asemenea mod.

Ma intreb, ce ar face Boureanu daca, intr-un context anume, I-AR FI BLESTEMAT IN CELE MAI CRUNTE MODURI, copilul? (acceptat fiind faptul ca, pentru orice om normal, COPILUL/COPIII, sunt subiect "interzis")

Am dat acest exemplu, avand in vedere ca, dintre toate provocarile la care am fost supus in viata (si nu au fost putine), cand mi-a fost blestemat copilul in modurile cele mai grave cu putinta, REPETITIV si cu o ura viscerala, CU SIGURANTA CA, DOAR TARIA DE CARACTER SI PSIHICUL "BETON", m-au facut sa nu reactionez nebuneste.

In final, intre o reactie nebuneasca (legitima, pentru multi) si INTELEPCIUNE, a castigat, ultima!

Boureanu, indiferent de cat de mult a fost provocat, de ce nu a ales, ECHILIBRUL?

Pentru ca, desi are 44 de ani (exact varsta mea), inca, nu s-a maturizat si echilibrat!

Asa ca, fostul politician, sa spuna "merci" daca (desi, nu stiu cum?), va scapa fara...PUSCARIE!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu