.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

joi, 10 august 2017

BOUREANULE, SA SPUI "MERCI", DACA SCAPI DE PUSCARIE!

Buna dimineata, dragii mei!

Luni, cand am plecat de la Mamaia, ma gandeam cu groaza ca voi gasi un Bucuresti, dogoritor si irespirabil. Dar, spre surprinderea mea, cele cateva zile de concediu pe care le mai aveam (maine incep munca), le-am petrecut cu baietii, la barul din cartier, unde ne strangem seara de seara si ne simtim atat de bine, pe o RACOARE neasteptata, mai ales, dupa miezul noptii.

Aseara, tarziu, fiind la terasa cu baietii, s-a pornit o discutie despre...tinerea in arest preventiv a lui Boureanu.

Fireste, majoritatea sustinea ca, fata de fapte grave pe care le fac unii cetateni, prelungirea arestului preventiv pentru Boureanu, raportat la ceea ce a facut, este o masura exagerata.

Eu opinez ca, NU!

Din contra! Ceea ce a facut Boureanu, este cel mai grav lucru pe care il putea face, raportat la STATUL DE DREPT. Cand ajungi, zeflemitor, sa ii spui unui COPIL, ce iti este iubita, sa filmeze momentul in care te duci si, sub privirile a vreo 8-10 politisti, ii aplici unuia dintre ei, un genunchi in "boase", reprezinta PUNCTUL MAXIM DE SFIDARE A STATULUI!

Ce ar fi insemnat daca, judecatorii, ar fi tratat cu blandete, gravul "derapaj" de comportament al fostului politician?

Probabil ca, din iunie si pana acum, o serie intreaga de politisti de la rutiera, ar fi fost violentati de alti...Boureni. PENTRU CA..."TINE".

De altfel, fostul politician nu era la primul incident. De ani buni, pe litoral sau in Bucuresti, intra des in conflicte cu diversi indivizi. Atentie!!! Nu contest faptul ca, poate, ERA PROVOCAT. Exista si aceasta posibilitate! Mai ales cand, la 44 de ani, arati bine si ai langa tine o pustoaica care abia a adunat doua decenii de viata, frumoasa si cu un corp armonios.

Dar, tot la 44 de ani, ar trebui sa ai stiinta de a trata cu echilibru si inteligenta, diverse situatii provocatoare sau nu, mai ales cand, o eventuala reactie, iti poate distruge viata.

In acest context, pentru toate scandalurile pe care le-a avut, Boureanu s-a aparat mereu, spunand ca a fost PROVOCAT.

Pai, si? Ce daca ai fost provocat? Ok, cand ai 30 de ani, esti o fira exploziva (cunosc prea bine), mai poti avea scuze ca ai reactionat nesabuit. Dar, la aproape jumatate de secol, nu mai ai voie sa reactionezi intr-un asemenea mod.

Ma intreb, ce ar face Boureanu daca, intr-un context anume, I-AR FI BLESTEMAT IN CELE MAI CRUNTE MODURI, copilul? (acceptat fiind faptul ca, pentru orice om normal, COPILUL/COPIII, sunt subiect "interzis")

Am dat acest exemplu, avand in vedere ca, dintre toate provocarile la care am fost supus in viata (si nu au fost putine), cand mi-a fost blestemat copilul in modurile cele mai grave cu putinta, REPETITIV si cu o ura viscerala, CU SIGURANTA CA, DOAR TARIA DE CARACTER SI PSIHICUL "BETON", m-au facut sa nu reactionez nebuneste.

In final, intre o reactie nebuneasca (legitima, pentru multi) si INTELEPCIUNE, a castigat, ultima!

Boureanu, indiferent de cat de mult a fost provocat, de ce nu a ales, ECHILIBRUL?

Pentru ca, desi are 44 de ani (exact varsta mea), inca, nu s-a maturizat si echilibrat!

Asa ca, fostul politician, sa spuna "merci" daca (desi, nu stiu cum?), va scapa fara...PUSCARIE!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu