.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

vineri, 11 august 2017

A "SARIT", DUPA 1 AN? :)))

Buna dimineata, dragii mei!

Gata, concediul! Peste cateva ore, voi merge la serviciu, dar, nu am somn. Asa ca, sperand sa imi vina, scriu cateva randuri.

In aceasta seara, pe la ora 23, fiind la bar, unde stateam la o sueta cu baietii, am primit un sms de la un EL:

"Salut, Mircea. Sa stii ca "X", nu mai este o sfanta. A sarit sigur in "...." altuia".

Am ras! Am ras cu pofta vreo 5 minute. Initial, am avut reactia de a-i raspunde: "Maestre, daca este adevarat ceea ce spui, DUPA 1 AN DE CAND AI PARASIT CAMINUL CONJUGAL SI AI AJUNS SA-TI VEZI COPILUL O DATA PE SAPTAMANA, respectiva, nu s-a grabit deloc"...

Insa, avand in vedere ca, nu mai departe de luna martie, am cazut "lat" in bucatarie, fiind dus la spital, paralizat, am considerat ca este mai bine sa nu intru intr-o polemica inutila...

Imi vine sa rad si acum, cand imi amintesc despre acel mesaj. In primul rand, sintagma "a sarit in...", respectivul a copiat-o de la mine, eu, exprimandu-ma astfel cand vreau sa subliniez ca...o "ea", si-a gasit pe altu'.

In al doilea rand, cunoscand-o pe EA, pot spune ca are toate defectele posibile, dar nu sare repede in bratele altui barbat...

Iar imi vine sa rad! Domnul care banuieste ca....EA, si-a gasit pe altu', nu numai ca nu m-a ascultat absolut deloc, vis-a-vis de toate sfaturile pe care i le-am dat, atunci cand l-am simtit (desi, nu a recunoscut niciodata!), ca se pregateste sa plece de acasa, dar, daca tot a facut-o, nu a fost deloc pregatit pentru ceea ce va urma.

Inainte sa plece de acasa, simtindu-i intentia (desi, mereu imi arata verigheta si sublinia ca are o familie), i-am sugerat sa nu faca acest lucru, nu de alta, dar, indiferent de cat de imbietoare pare o relatie cu alta femeie, COPILUL PE CARE IL LASA IN URMA (care nu poate intelege la o varsta frageda, de ce, tatal sau, a plecat de acasa si nu-l mai vede zilnic), CHIAR ARE MAXIMA NEVOIE DE PREZENTA LUI SI NU L-AR INLOCUI PENTRU NIMIC IN LUME, in timp ce, o viitoare iubita, peste o vreme (totul este frumos la inceput), va putea sari cu usurinta, cand se va astepta mai putin, in bratele altui barbat.

Rationamentul este extrem de simplu! Copilul nu te va inlocui niciodata! Mai mult, are totala nevoie de tine, ca tata! PUNCT.

Buuuun...

Dar, daca tot ai ajuns sa PLECI, apoi, trebuie sa fii pregatit 100% psihic, pentru ceea ce va urma. :)))

Iar, din umila-mi experienta, UNICUL LUCRU 100% SIGUR, vis-a-vis de ceea ce va urma, este ca, respectiva femeie, in mai putin de 2 luni (deja este record), va "sari"...

Rad! Nu ma pot abtine! Numai cand imi imaginez "moaca" siderara a domnului care mi-a scris sms-ul...

Partea amuzanta este ca, EA, pe care o cunosc destul de bine, in mod clar nu a "sarit" (chiar si dupa 1 an), doar ca l-a refuzat de cateva ori, pentru ca, domnul, DE PLECAT A PLECAT DE ACASA, dar cand avea chef...venea cu "pretentii". :)))

Sa vezi in ce fibrilatii va intra domnul! Chiar de maine! :))))

Iar de suferit, o face copilul, care este din ce in ce mai apatic, resimte din plin lipsa tatalui, neputand intelege ceea ce i se intampla.

Auziti, mai, fratilor! Distinsul domn era socat ca, DUPA 1 AN, respectiva a "sarit"...

DUPA 1 AN!!!!!

:))))

Ma intreb amuzat, cum ar fi reactionat....DUPA 1-2 LUNI, sa afle asa ceva? :))))

Auzi, dupa 1 an! :))))

Omu' este rupt total de realitate! Astazi, femeia moderna, face "saltul" imediat, nu dupa 1 an! :))))

Daca esti trecut prin viata, din momentul in care ai terminat o relatie, nici nu mai trebuie sa te intrebi, macar in gluma...."daca si cu cine". Raspunsul este axiomatic, cel putin in ziua de astazi, cand vorbim despre femeia moderna! Este unicul lucru care se intampla 100%.

Nu-l vad bine pe distinsul domn! Ca nu este haladit, asta o stiam, dar nici nu vreau sa-mi inchipui ce se va alege de el, cand va intra pe mana unei femei moderne. :))))

I-am spus, dar este mult prea orgolios ca sa accepte! Nici prin cap, nu-i pot trece, macar, cate am vazut si trait eu.

Poate ca ar fi trebuit sa-i raspund la sms, printr-o intrebare: "A sarit, DUPA 1 AN?", dar nu am voit a intoarce cutitul in rana si nici putere nu mai am sa-i explic, INCA O DATA, cum sta situatia in ziua de astazi.

Sper sa nu aiba ocazia sa vada!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu