.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

luni, 10 iulie 2017

SA TE AFLII IN PRAG DE ATAC CEREBRAL, IAR MEDICII SA-TI FACA....CLISMA!!!

Buna seara, dragii mei!

Astazi, am auzit ceva care, cu greu poate fi crezut. Initial, am crezut ca este o gluma proasta:

La Vaslui, o femeie a ajuns la spital, acuzand dureri groaznice de cap si tensiune arteriala. Medicii, consultand-o, au decis sa-i faca o CLISMA, iar dupa cateva ore, au trimis-o acasa. Din nefericire, la doar 15 minute dupa ce a parasit spitalul, biata femeie a facut ATAC CEREBRAL, in prezent, aflandu-se in coma.

Dupa consumarea nefericitului eveniment, fiind chestionata de catre ziaristi, conducerea respectivului spital da din colt in colt, cu vrajelile binecunoscute: "S-a demarat o ancheta interna, care va stabili daca medicii au respectat procedurile...".

Bai, sunteti prosti????

Cum sa va mai puneti intrebarea, daca medicii AU RESPECTAT procedurile? Axiomatic ca...NU!

Si pe nea Vasile (betivu') daca-l iau de pe strada si il pun in fata unei persoane cu hipertensiune artetiala si care acuza dureri groaznice de cap, va spune "sa nu fi facut atac cerebral".

Conducerea spitalului ar trebui sa aiba decenta de a recunoaste ca, PE ACEI MEDICI, pur si simplu i-a durut in cur de viata femeii!

Auziti, bai, fratilor! Sa ajungi la spital cu tensiune mare si dureri ingrozitoare de cap, IAR MEDICII SA-TI FACA CLISMA SI, CEL MAI GRAV, S-O TRIMITA ACASA!!!!

Uluitor! In anul 2017!

Nu! Nu poate fi vorba despre neglijenta! Este CRIMA! Crima cu premeditare! Pe langa o imensa bataie de joc si dispret total fata de viata unui om!

PEDEAPSA AR TREBUI SA FIE PE MASURA!

Repet! Si nea Vasile (betivu'), vazand SIMPTOMELE, ar fi suspicionat un atac cerebral!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu