...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 13 iulie 2017

NAIVITATEA SI INOCENTA DOMNULUI DAN ANDRONIC.

Buna seara, dragii mei!

Se pare ca anul acesta este anul MARILOR DEZVALUIRI. Mai intai, simpaticul si tanarul domn Ghita, dupa ce, printr-o iscusinta uluitoare, reuseste sa scape din "filaj" (sa te faci pierdut, pe DN1, la ceas de seara, cand ai pe urmele masinii tale, o masina condusa de catre un profesionist in "filaj", este ca si cum, un om normal s-ar bate cu Zmarandescu si ar castiga) incepe si ne povesteste despre intalniri secrete, case conspirative ale serviciilor secrete, procurori samd.

Si NORODUL crede in curajul si vitejia personajului! :)))

Apoi, apare un alt domn, la fel de simpatic si tanar, DAN ANDRONIC, care stupefiaza si mai tare, ACELASI NOROD, povestind despre serbarea zilei de nastere a unui inalt demnitar, la care era invitat si presedintele statului de la acea vreme (eveniment petrecut, cu ceva timp inainte de alegerile prezidentiale din 2009) si unde...cei 10-12 invitati (unu' si unu', de la sefi ai serviciilor secrete, judecatori de rang inalt, procurori sefi, la oameni politici) I-AU GARANTAT PRESEDINTELUI OBTINEREA CELUI DE AL DOILEA MANDAT.


Apogeul dezvaluirilor si, totodata, punctul maxim de stupefactie al NORODULUI, l-a reprezentat povestioara cu NOAPTEA ALEGERILOR PREZIDENTIALE DIN 2009 (noaptea de 6 spre 7 decembrie) cand, mai intai, domnul Andronic, a aflat inca de la ora 20 (ora la care, inca se vota), ca alegerile au fost castigate de catre presedintele de la acea vreme, ba, chiar si procentul cu care le-a castigat (50,6%), iar ulterior, petrecandu-si noaptea in aceeasi camera cu doamna Kovesi si domnii Maior, Coldea si Oprea, a inteles si..."de ce"!

La fel ca si in cazul domnului Ghita, si acum, as avea aceeasi intrebare:

CINE A DAT "OK-ul" ACESTOR DEZVALUIRI?

Rezultatul dezvaluirilor domnului Ghita, l-am vazut: trecerea in rezerva a generalului Coldea.

Probabil, acum, dupa dezvaluirile domnului Andronic, rezultatul va fi, decapitarea doamnei Kovesi.

SI, TOTUSI, CINE A DAT "OK-ul" DEZVALUIRILOR, avand in vedere ca, chiar cei care au facut dezvaluirile, au subliniat forta SUPREMA (subliniez!!! SUPREMA) pe care o avea echipa "Noi suntem statul" ?

Ca doar nu credeti ca, ORICINE, IN ACEASTA LUME MARE SI FRUMOASA, ajungand sa detina astfel de informatii, se poate trezi la un moment dat, lovit de CONSTIINTA, ca vrea sa povesteasca. :))))

Sunt lucruri pe care, odata ce le aflii, cu atat mai mult sa si participi la ele, nu ai curajul sa le povestesti, NICI MACAR PE "LUMEA CEALALTA" (cand ajungi), iar acest lucru este valabil, nu numai in Romania, ci oriunde in lume.

Intreb si io, in prostia mea:

De ce l-a pocnit constiinta pe domnul Andronic, la ani buni distanta dupa "Noaptea Alegerilor" din 2009?

De ce, spre exemplu, atunci, imediat, a doua zi dupa "Noaptea alegerilor", cand domnul Geoana, inca avea "cucuiul" pricinuit de impactul cu "lustra", iar domnii Ponta si Dragnea declarau ca alegerile au fost furate si ca nu vor recunoaste rezultatul, pe domnul Andronic nu l-a pocnit CONSTIINTA, iesind in spatiul public si povestind cum si-a petrecut noaptea?

Ma gandesc: de FRICA, nu o fi povestit?

Dar, de unde a avut curajul, acum, dupa atatia ani? :)))

Cred ca mult mai interesant ar fi fost sa ne explice domnul Andronic sau...oricine care "POATE", chiar si acum, dupa 8 ani de zile, de ce s-a dus domnul Geoana la domnul Vantu', exact cu o noapte inainte de confruntarea finala pe care urma sa o aiba, la tv, cu domnu' Basescu, stiind ca are pe urmele sale "filajul" ? :))))

Nu de alta, dar "prietenii" stiu ca, in acea noapte (mai erau 48 de ore pana la alegeri), daca domnul Geoana se inchidea in propria casa si "inghitea" cheia, ALEGERILE AR FI FOST CASTIGATE FARA PROBLEME, indiferent de ceea ce ar fi putut spune, a doua zi, domnul Basescu, care s-ar fi prezentat singur la ultima infruntare tv sau de ceea ce ar fi putut sa faca echipa "Noi suntem statul!" :))))

Oricum, frumoasa povestioara domnului Andronic. Mai ales pasajul in care descria teama ce il cuprinsese in noaptea alegerilor, cand, ajuns in aceeasi incapere cu doamna Kovesi si domnii Maior, Coldea si Oprea, ii era teama sa si respire, "tragand" din paharul de whiskey, sa nu se termine. :))))

Chiar mi-a placut!

Acum, stau si ma gandesc! In 2009, domnul Andronic, atunci cand pronunta anumite nume, privea mai intai, scurt, in dreapta si in stanga, iar apoi....O FACEA IN SOAPTA, iar dupa 8 ani de zile, ca prin farmec, frica ii dispare si incepe sa povesteasca cat de speriat a fost in acea noapte cand a realizat ca..."Noi suntem statul", chiar exista! :))))

Tare de tot! :)))

Iar NORODUL crede, ramanand cu gura cascata! :)))

La fel cum a crezut si in cuplul "Antonescu-Ponta", desi era atat de clar ca, NICIODATA, DAR ABSOLUT NICIODATA, Crin Antonescu nu ar fi putut ajunge, MACAR, sa candideze la presedintie, cu atat mai putin sa si castige. :)))

In final, acum, dupa ce am aflat prin ce momemte cumplite a trecut domnul Dan Andronic, imi pare rau ca nu am avut placerea sa-l cunosc, macar, pe la sfarsitul anului 2009 (atunci, eram in perioada in care ii dadeam mancare cu lingurita, piciului meu, care avea cateva luni), ocazie cu care, as fi putut sa-i spulber copilaroasa inocenta si sa-l avertizez ca, SISTEMUL CHIAR EXISTA, OBLIGATORIU FIIND SA-L TRATEZI CU RESPECT SI LOIALITATE (pentru ca este foarte puternic...ba, chiar si componenta acestuia, i-o puteam explica: procurori, judecatori, angajati ai serviciilor secrete, profesori universitari, politisti, finantisti samd), ca sistemul te ridica si tot el te coboara (atunci cand devii obraznic si crezi ca ai ajuns smecher), ca echipe de genul "Noi suntem statul", nu exista doar in Romania, ci, ABSOLUT ORIUNDE IN LUME, ca adevaratii conducatori, foarte rar apar la tv si nu se dau in stamba samd.
:)))

Si, poate, afland aceste lucruri (din timp), domnul Andronic nu ar mai fi fost atat se socat in "Noaptea Alegerilor".

PS: Acum, dupa aceste dezvaluiri "SENZATIONALE", ma intreb cat de greu ii va fi domnului Andronic, cand, posibil, pe plaja la Mamaia, va da "nas in nas" cu domnii Geoana, Ponta sau Dragnea...

Este suficient sa-mi imaginez privirea plina de repros a domnului Geoana, cand ii va spune: "Bine, mai, Dane! Tu stiai, inca de la ora 20 ca marinarul a castigat, si m-ai lasat sa fac ditamai "cucuiul"?"

Sau, sa-mi imaginez ceea ce i-ar putea reprosa domnii Ponta si Dragnea: "Hai, mai, Dane! Abia acum vii si spui adevarul? Nu puteai sa ne suni pe 7 decembrie 2009, cand noi simtisem ca ceva nu a fost in regula si ca marinarul ne-a ciuruit pe la spate?"

Patetic!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu