.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

sâmbătă, 1 iulie 2017

DEPARTE DE CANICULA DIN BUCURESTI.

Buna ziua, dragii mei!

Pe plaja (care este full)..."cuptor", iar apa marii..."sloi". Cam asa stau lucrurile, in acest weekend, la Mamaia.

Joi a fost ziua baietelului meu si, pe langa telefonul pe care l-a primit cadou (pentru buna purtare...glumesc, desigur), si-a dorit sa mearga la mare.

Nu am reusit sa ajung joi dimineata la mare, asa cum ma pregatisem (datorita faptul ca a trebuit sa fac un drum neprevazut pana la Buftea, infruntand canicula din Bucuresti si protestele piciului), dar la ora 17 am ajuns, totusi, la Mamaia.

Incepand cu joi seara, au inceput sa vina amicii din Bucuresti (goniti de canicula care se anuntase), si, usor, usor, pe plaja de la Comandor, s-a format o gasca bine dispusa si pusa pe caterinca.

Poate cel mai amuzant moment de pana acum fost cand, parte dintre ei au dorit sa schimbe decorul plajei de la Comandor (linistit si domestic), cu unul mai "incins", oferit de Piscina Ego.

Zis si facut. Ei au plecat in pas voios spre Ego, iar eu am preferat un somn linistit pe plaja, sub umbrela. Dupa vreo 2 ore i-am vazut, din nou, pe plaja, langa mine.

Ce faceti fratilor, i-am intrebat?

Pai, ce sa facem! Ne-am intors aici. La Ego, o baterie de vin costa 150 ron, iar cateva cafele si un fresh, au ridicat nota la 300 ron. :))))

Asa ca, tot mai bine era pe plaja de la Comandor, unde bateria de vin este 35 lei, cafeaua 6 lei si fresh-ul, vreo 12 lei. :))))

Si, cum "baie" nu s-a putut face, s-a jucat "table" la greu, s-a baut vin si s-a facut muuuulta caterinca.


Totusi, cheful de club si atmosfera "incinsa" nu s-a dizolvat, asa ca....astazi, dupa pranz, cativa dintre ei, au plecat in camera, s-au spalat si gatit, iar apoi au plecat intr-un suflet spre Loft, pentru a face rost de o masa.

Ceea ce au si reusit, lasand invitatia catre toata gasca (unii, inca pe drum, neajungand inca in Mamaia), cu promisiunea ca, dupa Loft (petrecerea dureaza de la ora 16 pana la ora 1-2 noaptea), vor continua in BOA (daca nu ma insel, in seara asta, este inaugurarea clubului, la Mamaia).


Opinez, totusi, ca peste orice distractie in club, marele castig al acestui week-end, a fost briza racoroasa si relaxarea de a sta pe un sezlong si a privi marea, departe de canicula din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu