.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

joi, 27 iulie 2017

DE CE STRICAM, TOT CEEA CE, ATAT DE RAR, NE IESE BINE?

Buna dimineata, dragii mei!

Este ora 3 dimineata. Si in aceasta noapte, marea, mi-a rasplatit din plin asteptarea. "Cantecul" ei, pur si simplu, imi mangaie creierul. Am cel putin 3 ore de cand o "ascult", intr-o liniste deplina.

Bai, fratilor, desi nu pare, Mamaia incepe din ce in ce mai mult sa nu mai fie...Mamaia. Am spus-o si anul trecut, o spun si in acest an, si, din tot sufletul, sper sa nu o mai spun si la anu'.

Cei care cunosc foarte bine statiunea, cunosc si faptul ca, BAROMETRUL care arata gradul la care "fierbe", este gradul de ocupare al locurilor de parcare. Si...sunt foarte multe, libere!

Astazi, ma uitam pe plaja. Corect! Incepand din dreptul Hotelului Vega, si continuand cu...Alcor, Orfeu, Comandor, Admiral, Ambasador, Lido si Savoy...plaja erau ocupata 90%.

"Nordul" Mamaiei sta bine! Doar pe plaja! Restul statiunii, nici atata.

Niciodata nu am inteles, de ce, noi, romanii, dupa ce ca, atat de rar ne reuseste ceva "bine", imediat ce ne "iese", ne grabim sa distrugem.

RADU MAZARE! Corect! Un personaj extrem de controversat, pe langa excentricitatea afisata! Dar, el a REINVENTAT statiunea Mamaia. Si a facut-o, nu bine, ci foarte bine.


Omu', pe turism, era "beton". Foarte putina lumea stie care ii erau proiectele pe care, in ciuda diligentelor pe care le-a tot facut, nu a reusit sa le materializeze.

Acum cativa ani, a voit sa adune toate cluburile pe o insula construita in mare, astfel fiind rezolvata problema cu "respectarea linistii", pe langa efectul imens, vizual vorbind.

Apoi, a dorit sa mai construiasca un drum, DESTINAT DOAR CELOR CE VIN IN CLUBURI, pentru a nu mai bloca statiunea vinerea si sambata.

Nu a putut sa faca nimic! Totul a fost respins de la "centru".

Ok! Se spune ca se droga! Poate chiar o facea. Se spune ca participa la orgii sexuale cu tinerele care-l insoteau permanent. Poate chiar o facea. Se spune ca era cel mai mare mafiot din zona, si poate chiar era!

DAR, LA TURISM, ERA "AS"!

Pana sa fie "debarcat", reusise sa faca din Mamaia, o bijuterie de statiune. Iar, cel mai important, era faptul ca, statiunea clocotea aproape non-stop pe perioada verii.

Asa este! Era extrem de dur cu investitorii din Mamaia. Le dadea aprobari, dar ii conditiona sa faca ceva pentru statiune.

Din momentul in care nu a mai fost primarul Constantei, incet dar sigur, statiunea Mamaia a inceput sa moara.

Nu s-ar spune, la prima vedere, dar cei care cunosc foarte bine statiunea, mi-e greu sa cred ca nu au sesizat acest lucru, inca de anul trecut.

Radu Mazare era un nebun! Dar era omul potrivit la locul potrivit, pentru ceea ce insemna "bijuteria" litoralului romanesc.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu