.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

luni, 31 iulie 2017

CATEVA RANDURI, DE PE PLAJA...

Buna dimineata, dragii mei!

Soare..."linie"! Asa se prezinta situatia la Mamaia, si, din cate am inteles, asa va fi toata saptamana.

Gasca de pe plaja, unii joaca table, altii stau la bar, iar copiii se joaca in apa. Fiul meu ma supara pentru ca, odata cu trecerea anilor, s-a smecherit si obraznicit, nemaiascultand deloc, mai ales cand intra in apa marii unde, nu stiu de ce, se baga cu capul in apa de zeci de ori, ceea ce a condus la aparitia unei dureri de ureche.


Week-endul a fost foarte zbuciumat. Cealalta gasca (de la Bucuresti) a decretat ca, daca este ziua mea (care este abia pe 1 august), trebuie sa vina la mare si sa se disteze in Loft.Politia este in alerta! O declaratie a Olgutei Vasilescu, mi-a bagat in "priza" amicii de pe plaja, aflati in prag de pensionare (pe lege) si, de cateva zile...."inrosesc" telefoanele, nestiind ce sa faca: PENSIONARI SAU...NU? :)))

Ce m-a surprins, a fost faptul ca, desi, joi, a plouat de dimineata si pana seara, iar vineri nu a fost cea mai buna vremea (soare si nori), totusi, in weekend, plajele au fost arhipline. Pur si simplu, nu mai existau sezlonguri! Apa marii...perfecta, spre deliciul tuturor.

Cam atat...

Mi-a venit randul la..."table". :)))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu