.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

duminică, 9 iulie 2017

UN INDICATOR CE POATE FI...MORTAL.

Buna seara, dragii mei!

Din nou week-end, si din nou pe plaja. De data aceasta, spre deosebire de saptamana trecuta, apa este calda.

Nu aveam in plan sa ajung la mare in acest sfarsit de saptamana, dar fiul si nepotelul meu voiau sa se balaceasca in apa si sa se joace pe plaja.
Asa ca, sambata dimineata, hotarandu-ma sa le fac pe plac, in doua ore eram in fata hotelului Comandor.

Politie pe autostrada, la greu. Sper sa nu ma fi prins vreun radar, avand in vedere ca am "calcat-o", dar daca tot am vazut atatea masini de politie, parca le-as fi adresat si eu o intrebare:

Fratilor, la km 200-200 si un pic (directia Bucuresti-Constanta), de ce nu faceti diligentele de rigoare pentru desfiintarea INDICATORULUI (fals!!!!) care, cu putin "noroc", in loc sa te indrepte spre Mamaia, te poate indrepta....spre lumea celor drepti???

Sa nu-mi spuneti ca nu il stiti? Este mareeeee, scris cu alb pe fond albastru, si iti aratata o sageata la dreapta, spre statiunea Mamaia. Doar ca...la aproximativ 150 de metri dupa, breteaua de autostrada se termina brusc, iar daca nu cunosti drumul, conduci noaptea, si mai ai si ghinionul sa fii cu o mana pe piciorul unei gingase domnite...ai "pus-o".

Ceea ce m-a lasat mut, a fost faptul ca, AUTORITATILE, in loc sa desfiinteze INDICATORUL FALS, acolo unde drumul se termina brusc, au pus un morman de pamant/nisip. :)))

Uluitor! Desi nu pare, pericolul este imens pentru cineva care nu cunoaste drumul si conduce noaptea, chiar si cu viteza legala de 130 km/ora.

In fine...

In alta ordine de idei, se pare ca amicilor mei le-a placut atata de tare, saptamana trecuta la Loft, incat, ieri, rezervasera din nou masa. Pe la ora 22, primeam mesaje, poze si un filmulet pe whatsapp, prin care aflam ca a venit toata "trupa" de la Bucuresti, ca distractia este maxima, si ca trebuie neaparat sa vin si eu.

Am spus inca o data "pas", pentru ca mai spusesem si inainte sa se duca la Loft, alegand sa trag un pui de somn, pe sezlong, la umbra, mangaiat de briza, iar cand m-am trezit (pe la ora 19), sa stau la un "sprit" cu prietenii mei care au plaja de la Comandor, si cu Serghei Mizil care, ca de obicei, ne-a facut sa radem pana nu mai aveam aer sa respiram.

Din punctul meu de vedere, dintre toti mondenii care apar pe micul ecran, Serghei este singurul "adevarat". Restul sunt "falsete".Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu