.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

marți, 30 mai 2017

PROSTIE SI CALICIE!

Buna seara, dragii mei!

Daca ma taiai cu lama, si tot nu puteam spune, intrebat fiind, cine este, FLORA NASTASE.

Dar, am aflat din presa ca este o VICTIMA a brokerului fugar, Cristian Sima. In prezent, dupa ce a pierdut 1 MILION DE EURO, distinsa doamna asteapta "DREPTATEA" din partea Parchetului.

1 milion de euro! Daca nu sunt facuti din afaceri cu statul, chiar reprezinta o suma!

Asa ca, curios din fire, am dat o cautare pe Google, sa vad cum arata doamna care a pierdut imensa suma de bani.


Bai, fratilor, chiar nu aveam de gand sa comentez! Dar, dupa ce am mai vazut o poza si am citit un articol, prin care, publicului larg, ii era adus la cunostinta faptul ca, PATRUPEDUL FLOREI NASTASE are o bona personala, pe langa o garderoba proprie, chiar nu ma pot abtine!


Floricico, sa te intreb, cum, si de unde, ai reusit sa faci 1 MILION DE EURO, pana si mie, un baiat de cartier, imi pare o crasa indiscretie. Asa ca, ma abtin!

Totusi, as intreba ceva:

Cand te-ai intalnit cu domnul Sima, iar urmare discutiei purtate, ai decis sa-i transferi "milionul", CUMVA, ai mers si cu patrupedul? Cumva, ati purtat aceeasi ochelari de soare, precum in poza de mai sus?

Nu de alta, dar ma intreb, cum de nu ai vazut, ceea ce nu aveai cum sa nu vezi la distinsul brocker?

Sincer! Daca as dori sa-i predau fiului meu o lectie despre "privirea de care trebuie sa te feresti", pai, poza lui Sima, i-as arata-o!


Dumnezeule Mare! Si daca ai fi naivul naivilor, doar privindu-i ochii, nu ai cum sa nu realizezi ca este uns cu...absolut toate alifiile posibile, cunoaste la perfectie regulile nescrise ale "sistemului", iar in cuvantul lui, absolut niciodata nu te poti baza!

Nuuuuu! N-am spus ca ar fi un mincinos! Nici pomeneala! Doar ca, in cazul in care nu va face ceea ce promite, sa fii sigur ca este "blindat" de argumente, de ce nu a reusit sa faca.

Acum, Floricico, ce crezi ca se va intampla?

Nimic! Absolut nimic!

Si, stii de ce?

Ai auzit de BURSA? Eeeee, este ceva mai periculos decat ruleta din casino! Mai ales, daca pariezi pe "derivate" de mare risc! IAR, TU, AI SEMNAT!

Probabil ca, atunci cand ai semnat, iti mangaiai potaia la codita si ii aranjai ochelarii de soare...

Asa ca, uita de acel "milion".

Lasand amarul ironiei de-o parte, UN SARANTOC FIIND, pun si eu o intrebare:

DE CE, CINEVA, CARE ARE IN BANCA 1 MILION DE EURO, ar alege (chiar si in deplina cunostinta de cauza, mai ales in ceea ce priveste pariul pe "derivate" de mare risc), sa fie atras de promisiunea unui "randament" de 1% pe luna?????

Un calcul simplu ar arata ca, la 1 milion investit, profitul lunar ar fi de 10.000 euro, din care s-ar scadea impozitul datorat statului.

Suma este frumusica (pentru un sarantoc ca mine), dar nu cand ai 1 milion de euro in banca!

Raspunsul este unic: PROSTIE SI CALICIE!

M-a amuzat teribil declaratia doamnei Nastase, cum ca...doar in primele cateva luni a incasat "randamentul". :))))

Pai, normal! Stiti la ce ma gandesc, nu?

:))))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu