.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

sâmbătă, 27 mai 2017

OAMENII ISI CONSUMA ADRENALINA, ASA CUM POT!

Buna ziua, dragii mei!

Oamenii au nevoie sa-si consume adrenalina. Metode sunt destule, dupa gusturile fiecaruia.

RULETA SEXUALA.

Ruleta sexuala, cica, ar fi un nou joc care cucereste (in lume) din ce in ce mai multi doritori. Jocul, presupune ca la o petrecere organizata (in cadrul careia se intretin relatii sexuale), printre invitati (femei si barbati), una dintre persoane sa fie infestata cu virusul HIV, fara sa se stie care este aceasta.

Participantii la petrecere nu au voie sa foloseasca metode de protectie sexuala, astfel, asumandu-si riscul de a fi infestati cu temutul virus.

Fratilor, in prima faza, am fost tentat sa scriu ca oamenii au luat-o razna rau de tot, pentru ca, sa ajungi a gasi placere intr-o activitate ce presupune un risc enorm de a fi infestat cu un virus mortal, imi pare o nebunie totala!

Greu mi-a fost sa cred, si faptul ca, un alt joc mortal (balena albastra), si-a gasit prozeliti printre atatia adolescenti, chiar si in Romania. Dar, in fine, fiind vorba despre niste adolescenti, chiar daca foarte greu, totusi, pot fi acordate circumstante atenunate.

Dar, analizand la rece, si faptul ca iesi din casa, reprezinta un risc. Matematic, probabil, calculand, nu stiu daca riscul de a participa la o petrecere unde se organizeaza un joc precum "ruleta sexuala" este mai mare decat cel de a traversa strada, CHIAR SI PE TRECEREA DE PIETONI, dar fara a te asigura!

Si intr-un caz, si in celalalt, fara doar si poate, iti risti viata! Nu stiu unde este riscul mai mare, avand in vedere ca, la o petrecere precum "ruleta sexuala", CEL MAI MARE RISC ar fi sa nimeresti a intretine relatii sexuale, exact cu acea persoana infestata cu virusul HIV, insa cu tratamentele moderne, mai poti trai destul de mult, dar in cazul in care traversezi o strada, CHIAR SI PE TRECRREA DE PIETONI, fara a te asigura (!!!), cel mai mare risc este sa mori pe loc, spulberat de o masina.

Intrebarea este, de ce-si risca oamenii atat de mult, viata, fara a fi obligati? Ce se intampla in mintea lor, in acele momente?

Rational, ma gandesc, ce naiba poate fi in mintea unei persoane care, de buna voie si nesilita de nimeni, accepta sa participe la o petrecere unde se organizeaza "ruleta sexuala", constienta fiind de riscurile asumate?

Cum, tot rational, ma gandesc, ce este in mintea unei persoane care, de bunavoie si nesilita de nimeni, se arunca pe trecerea de pietoni fara a se asigura, constienta fiind de riscurile ce implica un astfel de gest?

Stiu ca sunteti tentati sa spuneti ca exagerez cumplit (facand comparatia intre cel doua riscuri), dar imi mentin parerea ca, OAMENII, FIECARE, ISI CONSUMA ADRENALINA, CUM POT!

NOTA: Am dat doar exemplul cu traversatul unei strazi, chiar si pe trecerea de pietoni, DAR, FARA SA TE ASIGURI. Mai sunt multe: sa faci selfie in locuri foarte riscante, sa consumi regulat pastile de potenta, combinate sau nu, cu alcool, sa gonesti cu 200 km/ora, sa conduci beat, sa faci trasee montane, pe vreme neprielnica si neechipat corespunzator, sa inoti in mare, atunci cand salvamarii fluiera de pe mal, atentinandu-te ca valurile sunt foarte mari, sa mergi cu barca pe Dunare, fara vesta de salvare, desi nu sti sa inoti samd.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu