...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 1 aprilie 2017

CASNICIE IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI....

Buna seara, dragii mei!

Este ceva vreme de cand nu am mai scris. Am intrat pe blog si am vazut un comentariu lasat.

"Daca sotia a descoperit aventurile sotului ce e de facut? daca s-a complacut in aceasta situatie mai poate fi considerata o casatorie in adevaratul sens al cuvantului sau doar un parteneriat bazat pe alte interese?"

Eu cred ca 90% dintre CASATORII nu pot fi considerate "in adevaratul sens al cuvantului".

DAR, ESTE DOAR PAREREA MEA!

Faptul ca, majoritatea, alege sa joace un "teatru" jalnic, acest lucru poate sa pacaleasca, posibil, doar un copilas de cativa anisori, nu si o vulpe batrana ca mine.

PUTINE CASNICII SUNT IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI! FOARTE PUTINE!

Si, pana la urma, nici nu stiu daca ar trebui sa ne mire. Coabitarea este foarte dificila.

Spre deosebire de vremurile apuse, in prezent, acest lucru se vede "statistic", pentru ca "ZGARDA COMUNISTA" NU MAI EXISTA. Astazi, nu mai risti sa nu poti ajunge sa pui mana, sau, din contra, sa pierzi o sinecura, datorita faptului ca nu esti o persoana cu un comportament ireprosabil fata de casnicie.

In prezent exista o multime de SITEURI DE SOCIALIZARE, refugiul perfect, atat pentru ele, cat si pentru ei, casatoriti sau proaspat despartiti.

Deasemenea, viata traita intr-o societate stresanta si goana continua dupa bani a diminuat enorm "bazinul" de INTELEGERE SI RABDARE FATA DE CEL DE LANGA TINE.

Astazi vorbesti zilnic pe facebook (altfel, risti sa te uite lumea) dar trec zile in care, abia daca schimbi cateva cuvinte cu cel de langa tine.

Asa ca....

Daca ai descoperit aventurile sotului, ai doua variante:

1. Le accepti si continui, ramanand la latitudinea ta, daca ii vei plati cu aceeasi "moneda" (ceeea ce nu te sfatuiesc);

2. Divortezi si, spui tu, in gand, ca iti vei gasi pe altcineva care sa TE MERITE SI PRETUIASCA;

Cat timp te va pretui si cat de mult te va merita, tine doar de norocul fiecareia.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Am si eu o situatie de expus: Un barbat are nevasta, dar o are si pe una pe care o numeste iubita si prietena. E foarte devotat muncilor si vietii de acasa cu nevasta. Plus ii zice celeilalte: eu cu tine ma plimb, pe ea o iubesc (asta cand nu zice ca o f***) E oribil...el zice ca nu e atroce ceea ce face si vrea ca "iubita si prietena" sa il accepte asa cum e :):) Ce parere ai despre acest barbat ?

    RăspundețiȘtergere