...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 7 martie 2017

UNUL DINTRE "DECORATII" ROMANIEI, PENTRU CULTURA!

Buna seara, dragii mei!

Daca, vreodata, vom dori sa intelegem, in amanunt, procesul urias de degradare la care a fost supusa tarisoara noastra scumpa si draga, ROMANIA, din momentul trecerii de la socialism la democratie, fara doar si poate, VASILE TURCU, nu va putea lipsi din analiza.



Saptamana trecuta, intr-una dintre zile, o clasa de "prichindei" urma sa fie filmata de o echipa a unei televiziuni in timpul orelor desfasurate la scoala. Toata lumea s-a pregatit, inclusiv, prichindeii, gatiti si aranjati pentru filmare.

Insa...SURPRIZA!

Pe ultima suta de metri, respectiva televiziune a anuntat-o pe invatatoare ca...VASILE TURCU A INCERCAT SA SE SINUCIDA, iar "carul" care trebuia sa vina sa-i filmeze pe prichindei, a fost trimis sa filmeze despre "subiectul zilei".

Ma pricep foarte bine la oameni! Cei care ma cunosc, stiu prea bine ca imi este suficient sa privesc o poza, iar parerea pe care o exprim despre respectiva persoana, nu este departe de adevar!

Nu-mi mai aduc cu exactitate aminte, cand a aparut VASILE TURCU in anturajul finantatorilor echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, si, implicit, in atentia camerelor de luat vederi. Dar, imi aduc aminte cu exactitate siderarea cu care mi-am spus atunci "necioplitul asta, in costum si cu trabuc in gura, de unde a mai aparut?".

Acum, dupa ce impricinatul a incercat sa-si puna capat zilelor, am aflat un lucru absolut infiorator:

IN ANUL 2004, VASILE TURCU, A FOST DECORAT DE CATRE PRESEDINTELE ROMANIE, CU ORDINUL "MERITUL CULTURAL IN GRAD DE OFITER"!!!!!!

Baiiiiiii! Este absolut siderant!

Daca dam crezare declaratiilor venite din partea unei femei, NICULINA TOADER, o fosta iubita a consumatorului de trabuc, pe vremea cand era gravida in 8 luni, bruta, pentru ca i-a reprosat ca nu munceste si pierde timpul aiurea, a batut-o cu pumnii si picioarele in burta, pana a fost luata cu salvarea, iar a doua zi a nascut o fetita moarta!


Mai mult! Daca dam crezare declaratiilor venite din partea unui domn, CRISTIAN POPESCU, fostul sef al consumatorului de trabuc, pe vremea cand lucra la ICRAL, aflam ca acesta, pe langa faptul ca era un analfabet, badaran si fara pic de educatie, le mai avea si cu "ciorditul".

Bai, cele doua persoane mentionate mai sus, si-au asumat public responsabilitatea declaratiilor, asa ca, nu vad vreun motiv pertinent pentru care nu am da crezare.

Si, atunci, intreb:

Oamenii presedintelui Romaniei (de atunci, din 2004), chiar nu au stiut pe cine decoreaza???

Bai, VASILE TURCU, a primit din partea STATULUI ROMAN, decoratia de mai jos???


Pai, fratilor, aceeasi decoratie au primit-o si Mircea Albulescu, Ernest Maftei, Stefan Mihailescu Braila, Gheorghe Dinica, Stela Popescu, Florin Zamfirescu samd.

Doamne Dumnezeule!!!!

In ce hal s-a putut degrada, Romania, in ultimii 30 de ani!

BINEINTELES, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu