.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

vineri, 13 ianuarie 2017

DOAMNA PRIMAR, POATE GASITI DVS. SOLUTIA!

Buna seara, dragii mei!

Din nou, a nins! Si a facut-o serios! Capitala...stapanita de nameti. Primarul, de data aceasta, doamna Firea, exact ca si predecesorii, considera ca Bucurestiul a fost deszapezit CORESPUNZATOR, si, bineinteles, mai bine ca "inainte".

Nimic mai fals, doamna primar! Nu, nu, nu, departe de mine, gandul de a sustine ca nu v-ati facut datoria de primar, pentru ca v-ati facut-o, insa BUCURESTIUL nu inseamna numai arterele principale si bulevardele!

CE FACEM CU TROTUARELE?

In aceste zile cat a nins, pe cat posibil, am lasat masina in parcare, alegand sa folosesc mijloacele de transport in comun care, chiar au mers foarte bine (asadar, inca o bila alba), DAR CAND IESEAM DE LA METROU SAU COBORAM DIN AUTOBUZ, incepea calvarul!

Pe trotuare (acolo unde mai exista, si nu sunt total astupate de nameti), zapada era pana aproape de genunchi. In timp, cu greu, se formase acea poteca, lata cat BARNA DE LA GIMNASTICA...

Cand m-am saturat sa fac echilibristica si am ales sa merg pe carosabilul stradutelor adiacente, mi-am dat seama ca, la fiecare masina care venea (pe sensul meu de mers), trebuia sa-mi afund pana pe la jumatatea tibiei, piciorul in zapada impinsa pe marginea carosabilului de catre utilajele de deszapezire.

DE-A LUNGUL TIMPULUI, TOTI PRIMARII CAPITALEI S-AU LAUDAT CU BULEVARDELE ADUSE "LA NEGRU", dar niciunul dintre cei care au fost pana acum, nu au incercat sa gaseasca o solutie, cat de mica, PENTRU ADEVARATA PROBLEMA CARE CHINUIE GROAZNIC CETATENII IUBITEI NOASTRE CAPITALE, atunci cand ninge zdravan.

Eu locuiesc in sectorul 3. De departe, cel mai bine gospodarit dintre toate sectoarele. SE PARE CA NUMELE DE "NEGOITA", NOUA, LOCUITORILOR DIN SECTORUL 3, NE POARTA MULT NOROC!

In ultimii 12 ani am avut primari foarte buni! DAR NICI EI NU AU INCERCAT SA GASEASCA O SOLUTIE PENTRU TROTUARE!

Ma gandesc, oare, SUEDIA SAU FINLANDA, au trotuare impracticabile dupa ninsoare????

As putea face pariu ca...nu!

Astazi, la doua zile dupa ninsoare, ca sa dau doar un exemplu, BULEVARDUL BASARABIEI este aproape blocat. Se circula pe sina de tramvai, pentru ca...exista o banda blocata de masinile parcate inca de pe vremea cand nu ninsese, apoi urmeaza o alta banda blocata de nametii de zapada impinsi de utilajele de deszapezire, si inca o banda (a treia), blocata de sirul de masini parcate dupa ce a nins! Dupa cum spuneam...ramane DOAR sina de tramvai.

Aici trebuiesc gasite solutii!

Drept este si faptul ca, nu putem sa iesim cu masina personala, imediat dupa o astfel de ninsoare, sa parcam pe unde nimerim, si sa avem pretentia de a avea bulevarde impecabil deszapezite.

Repet, aici trebuiesc gasite solutii!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu