.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

luni, 23 ianuarie 2017

DE CE, NE SPERIEM DE TRUMP?

Buna seara, dragii mei!

Donald Trump a fost investit oficial in functia de presedinte al Statelor Unite.

Dupa cum s-a putut observa, cei mai inversunati detractori ai magnatului Trump, au fost depravatii de la Hollywood care, daca nu trageau pe nas o "liniuta", nu intrau in coma alcoolica sau nu-si schimbau femeiele intre ei, MAI FACEAU O DECLARATIE ANTI-TRUMP.

Iar oamenii de rand, tocmai pentru ca ii considera pe acestia "vectori" de opinie, fireste ca privesc privesc viitorul cu ingrijorare.

Ingrijorare, de ce, intreb eu???

Pentru ca, MAI RAZBOINICA SI PUSA PE HARTAG, decat administratia Obama, nu cred ca a mai fost alta, in istoria Unchiului Sam.

In cei 8 ani petrecuti la Casa Alba, administratia Obama a declansat prapadul in Orientul Mijlociu, a cauzat CRIZA REFUGIATILOR DIN EUROPA, si a adus Rusia in prag de razboi cu vecinii sai.

De ce, privesc oamenii cu ingrijorare instalarea la Casa Alba a administratiei Trump, in conditiile in care, asa, excentric cum este, Donald Trupm nu pare a fi avid de agresivitate la adresa nimanui?

Sa nu uitam ceva extrem de important!!!!

Cu totii acceptam ca LUMEA nu este condusa de cei scosi in fata (si pare logic, eu, cel putin, refuzand total a crede ca niste indivizi ca Bush sau Obama au condus lumea atatia ani de zile), ci de alti indivizi, INFINIT MAI PUTERNICI SI DOXATI, care de de sute de ani, PREFERA SA STEA IN "UMBRA".

Acum, presupunand ca TRUMP este "dusmanul" absolut a tot ceea ce s-a "construit" la nivel de GLOBALIZARE in ultimele, cel putin, doua decenii, cum se face ca a reusit sa iasa presedintele Statelor Unite?

Ca doar nu suntem atat de prosti, incat sa credem ca, in oricare stat al lumii civilizate, DAR MAI ALES IN STATELE UNITE, i se permite unui individ sa ajunga la nivelul suprem de "putere", doar pentru ca are carisma si priza la public!

Sa fim seriosi...

Si, atunci, cum de a fost posibil sa castige Donald Trump?

Imi veti spune ca aceasta a fost DORINTA POPORULUI..

Iar eu va voi contra-argumenta ca, si acum aproape un deceniu, cand Wall Street-ul a fost salvat de la colaps cu banii cetateanului american, POPORUL S-A OPUS! Au fost manifestatii uriase, au fost presiuni teribile ale POPORULUI pentru a nu se intampla acest lucru. Degeaba! Unchiul Sam a "rupt" de la buget o suma uriasa de bani pentru a salva Wall Street-ul!

Asadar, cum a reusit sa castige Trump, desi pare dusmanul absolut a TRENDULUI instituit in ultimele doua decenii, chiar de Unchiul Sam?

Raspunsul este unic:

A CASTIGAT, PENTRU CA, CHIAR EL TREBUIA (subliniez...TREBUIA!!!) SA CASTIGE!

Iar daca coroboram "surpriza" din Statele Unite cu ceea ce...O ANTICIPA (desi, la acea data, nu am observat), adica, brexit-ul provocat chiar de catre David Cameron, fost prim ministru al Marii Britanii (pentru ca, nu te apuci sa faci referendum pentru iesirea sau nu, din Uniunea Europeana, cand esti constient ca nemultumirea populatiei este la cote ingrijoratoare)...incepe sa se prefigureze "teapa" pe care a luat-o EUROPA, acum vreo 70 de ani.

Iar Rusia zambeste si ii face cu ochiul Unchiului Sam.

La fel ca acum 70 de ani...

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu