...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 19 ianuarie 2017

DA, DOMNU' JIJI! ACEL "PETIC DE PANZA" ESTE MAI IMPORTANT DECAT MILIOANELE TALE DE EURO!

Buna seara, dragii mei!

Pana sa se goleasca tribunele "steliste", sincer, credeam cu maxima convingere ca, in ziua de astazi...DOAR "BANUL" FACE LEGEA SI DOAR EL CONTEAZA!

Acceptasem demult ca este vremea personajelor GROBIENE si ca nu mai avem scapare.

Domnu' Jiji! Cine nu-l cunoaste pe "RAZBOINICUL LUMINII"?


Din capul locului accept ca, si daca as face eforturi, tot nu as putea sa-l apreciez pe acest individ (indiferent de numarul "binefacerilor") care s-a imbogatit urmare unui SCHIMB DE TERENURI (celebru) si a valorificarii informatiilor si sfaturilor in domeniul imobiliar, primite din partea prietenilor sai din politica!

Stiu foarte multe despre domnu' Jiji, dar nu voi intra in amanunte! Mi-e mila doar de cei care, INCA MAI CRED ca acest personaj grobian ar avea simtul afacerilor!

Gresit total!

Este usor sa faci avere cand, din umbra, "cineva" iti sopteste sa faci tot ceea ce este posibil pentru a cumpara si comasa pamanturile din Voluntari, iar ulterior, investitorii straini care doreau sa deschida in Bucuresti o afacere si aveau nevoie de teren, erau indreptati catre domnu' Jiji. ("prietenii" stiu, desigur, acest lucru)

Si uite asa, GROBIANUL, care vindea iaurt, lapte si branza acum vreo 25 de ani, a ajuns la o avere impresionanta, si, implicit, la credinta ca este CEL MAI PUTERNIC OM DIN ROMANIA, permitandu-si sa injure judecatori, procurori, politicieni, CHIAR SI PE PRESEDINTELE TARII.

Despre FOTBAL, ce sa mai comentez? Nu stiu daca, din perimetrul "balonului rotund", a ramas vreun personaj neinjurat si balacarit in toate felurile!

Nu-i pot uita lacrimile lui Gica Hagi, dupa umilinta suprema pe care i-a administrat-o domnu' Jiji, acum mai bine de un deceniu.

Nimeni si nimic nu l-a putut opri pe acest personaj grobian! Nici macar, PUSCARIA!

Stiti, de ce? Pentru ca, atata timp cat detinea UNUL DINTRE CELE MAI IMPORTANTE BRENDURI ALE TARII, SI CEL MAI IMPORTANT DIN FOTBALUL ROMANESC, anume, echipa de fotbal Steaua Bucuresti (sa ma ierte dinamovistii, rapidistii samd...tin sa precizez ca nu sunt stelist, eu tinand cu Universitatea Craiova), AVEA CERTA CREDINTA CA, NICIODATA, NU VA AVEA CUM SA SE PRABUSEASCA!

Lovitura de gratie i-a venit din partea unui "PETIC DE PANZA"!


Desi, a fost sfatuit sa incerce sa cada la pace cu MAPN-ul, domnu' Jiji nici nu a voit sa auda, necrezand nicio clipa ca zecile de mii de suporteri care populau tribunele, meci de meci, tin atat de mult la un banal "PETIC DE PANZA"!

Acestui personaj GROBIAN, ii este imposibil sa inteleaga ca...degeaba face "pac, pac, pac", aruncand cu milioane de euro pe transferuri de jucatori, DACA NU EXISTA SUPORTERI IN TRIBUNA!

Fara suporteri (da, da, da, acei golani din tribuna)....FENOMENUL NUMIT "FOTBAL" NU POATE EXISTA!

A incercat FC NATIONAL, acum vreo 2 decenii, care chiar isi facuse o trupa super smechera, pe langa o baza sportiva extrem de eleganta, dar ce sa faci cu 800-1.000 de pensionari si copii in tribuna?

Sunt 100% convins ca domnu' Jiji, in dese randuri, s-a intrebat: OARE, DE CE, AU DISPARUT ZECILE DE MII DE SUPORTERI DIN TRIBUNA SI CUM POATE SA CONTEZE UN "PETIC DE PANZA", MAI MULT DECAT ZECILE DE MILIOANE DE EURO POMPATE IN ECHIPA?

Raspunsul este simplu! Acel banal "petic de panza", acum 30-40-50 de ani, era cumparat si, ulterior, cusut pe diverse tricouri, de catre mamele pustilor care bateau mingea pe maidanele bucurestene!

Acel "PETIC DE PANZA" te facea sa fii mandru pe maidan! Toata lumea stia cu ce echipa tii, si nu o data, dupa o infrangere dureroasa, era udat de lacrimi.

Eu aveam cusut pe tricou emblema Universitatii Craiova! Desi nu sunt oltean, la varsta de 10 ani, am deschis ochii in fotbal la o partida jucata de Universitatea Craiova cu Girondines de Bordeaux (se juca in cupa UEFA). Si cand, in semifinalele cupei, din nefericire, dupa un joc absolut minunat facut de "Balaci si compania", am fost egalati de catre Benfica Lisabona, ceea ce a insemnat "elimimarea"...lacrimile varsate dupa meci timp de cateva ore bune, NU LE VOI PUTEA UITA VREODATA!

Iubesc din tot sufletul echipa de fotbal Universitatea Craiova! Dar nu echipa Olgutei, chiar daca ii va construi cel mai tare stadion din Romania! EU VREAU ACEA ECHIPA VECHE A CRAIOVEI, in cadru careia a jucat Lung, Stefanescu, Negrila, Tilihoi, Beldeanu, Donose, Geolgau, Crisan, Balaci, Camataru samd!

Identica este situatia si in cazul SUPORTERILOR STELISTI!


Priviti poza de mai sus! Priviti cu cata mandrie pozeaza Marius Lacatus! Un fotbalist absolut exceptional! NU TREBUIE SA MIRE PE NIMENI FAPTUL CA, DUPA PIERDEREA DREPTULUI DE A FOLOSI EMBLEMA STELEI, echipa de fotbal a domnului Jiji....joaca cu tribunele goale!

Acest personaj grobian care a indraznit sa-l jigneasca si sa-l umileasca pe Marius Lacatus, si daca va mai trai 100 de ani, nu va intelege ce a insemnat "septarul" stelist pentru suflarea "ros-albastra"!

Imi aduc aminte de o faza petrecuta pe la finalul carierei lui Marius Lacatus. Cred ca se intampla prin 1997-1998. Eram cu prietenii, intr-o noapte, la Sala Palatului unde se juca "bingo". La un moment dat, in sala, si-a facut aparitia Marius Lacatus cu sotia sa si cativa prieteni. Fratilor, in acel moment, cred ca trei sferturi din sala (care era arhiplina) s-a ridicat in picioare si a inceput sa-i scandeze numele!

Corect! Si lui domnu' Jiji i-a fost scandat numele, dar numai cand arunca cu teancuri de bani in oamenii nevoiasi.

Un lucru-i clar!

Si ei, suporterii stelisti, la fel ca si mine (cu Universitatea Craiova), vor acea echipa veche a Stelei, la care au jucat Iordache, Duckadam, Bumbescu, Belodedici, Barbulescu, Majearu, Tudorel Stoica, Balan, Boloni, Hagi, Piturca, Lacatus samd.

Privesc cu stupefactie declaratiile lui domnu' Jiji, care ameninta ca, DACA VREA MUNCHIU' LUI, maine cumpara orice echipa din prima liga si castiga campionatul, inca din primul an!

Penibil! Gandire de ghertoi! Nu contest ca ar putea realiza acest lucru, DAR NU STIU CATA SATISFACTIE VA PUTEA AVEA SA CASTICE CAMPIONATUL CU "VOLUNTARI" SAU "CHIAJNA"...

Sa fim seriosi!

Acest GROBIAN nu a inteles nici pana acum ca, ACEL STADION MODEST DIN GHENCEA, pentru sutele de mii de suporteri stelisti, inseamna....TEMPLU!

In final, accept faptul ca, fara interventia financiara a domnului Jiji (prin anul 2000) soarta echipei Steaua Bucuresti nu era prea buna! Acest lucru mi-a fost confirmat de prieteni (fosti fotbalisti la Steaua), care pana la intrarea in vestiar a "razboinicului luminii", cu cateva pungi de "1 leu" pline cu teancuri de dolari si o lista cu numele jucatorilor, erau neplatiti de luni de zile!

Ok...nu contesta nimeni ca domnu' Jiji nu ar fi bagat bani in echipa Steaua! A bagat multi bani! DAR NU A IUBIT-O SI NU I-A RESPECTAT ISTORIA, NICIODATA!

Axiomatic, nici "PETICUL DE PANZA"!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu