...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 13 decembrie 2016

DISOLUTIA "DREPTEI" DIN ROMANIA ESTE DE NECONTESTAT.

Buna seara, dragii mei!


Mda...ROSU PESTE TOT! Sincer, total previzibil!

Chiar daca, cred ca sunt vreo 25 de ani, de cand nu am mai vazut atata "rosu", dupa alegeri.

Multi acrediteaza ideea ca, victoria clara a "rosului" se datoreaza absenteismului la vot (vinovat) a unei importante parti din populatie.

Ce simplu ar fi, daca ar fi asa! Dar, o astfel de explicatie, cel putin din punctul meu de vedere, nu este decat o incercare CARAGHIOASA de a scuza DISOLUTIA "dreptei" din Romania, prin a arata cu degetul spre cei...fara de vina!

Daca te numesti TIRIAC, "stai" pe 1 miliard de euro, esti de zeci si zeci de ani in relatii mai mult decat "CORDIALE" cu...SISTEMUL, iti poti permite sa-ti incrunti figura si cu degetul aratator ridicat, sa decretezi ca, CINE NU MERGE SA VOTEZE, NU VA AVEA DREPTUL SA SCOATA VREO VORBA DUPA ALEGERI!

Dar, daca te numesti Vasile, din Petrila, si dupa 25 de ani de "sperante", inselate, pe rand, de toti "cinstitii" care promiteau solemn "marea cu sarea", ESTE POSIBIL SA NU MAI VREI SA VOTEZI CU NIMENI!

Sau daca te numesti Tanta, din Zalau, si l-ai urmarit cu sufletul la gura timp de 5 ani pe Dan Diaconescu si "echipa sa" (atat de vocala, seara de seara), care iti promitea ca, odata ce partidul sau va reusi sa intre in Parlament, va face si va drege impotriva hotilor din PSD sau PDL, iar imediat dupa ce s-a format noul Parlament (in care au reusit sa intre oamenii lui Diaconescu, si datorita votului tau)...AU SI SCHIMBAT "CORABIA"....exact cu PSD sau PDL, este posibil ca, la urmatoarele alegeri, sa nu mai vrei sa votezi cu nimeni!

Revenind la intrebarea "De ce este harta Romaniei atat de rosie?", cu timiditate, opinez ca:

1. PSD-ul are un urias avantaj: de peste 25 de ani, indiferent de ceea ce s-a intamplat, s-a bazat pe un procent de 40%.

2. Dreapta, insa, indiferent de cum s-au tot numit formatiunile politice ce au reprezentat-o, CAND A REUSIT SA CASTIGE (mai ales la prezidentiale), A FACUT-O DOAR PRIN "INTERVENTIA" ACELUI SEGMENT "NEUTRU" DE ALEGATORI, care a mers si a sanctionat PSD-ul!

Cine sustine contrariul, ori este naiv (incerc sa fiu elegant), ori se preface!

Eeeee, de data aceasta, acel segment "neutru" de alegatori, nu a mai intervenit!

De ce, de data aceasta, nu a mai intervenit, asa cum a facut-o, pe rand, cand le-a "suflat", pe ultima suta de metri, victoria lui Nastase, Geoana si Ponta???

Pai, DISOLUTIA "dreptei" este de necontestat!

Daca, PNL a ajuns sa faca fuziune cu PDL-ul (care, fie vorba intre noi, nu este decat "fiul" care si-a tradat "tatal" acum multi ani, LEPADANDU-SE DE "TRANDAFIR", RENUNTAND LA "ROSU" SI, PROASPAT VOPSIT IN "PORTOCALIU", brusc, a inceput sa proslaveasca "DREAPTA") si sa fie condus de catre o doamna (proaspat demisionata) care, analizata fiind de orice specialist in domeniul bataliei electorale, concluzia nu ar putea fi alta, decat ca...SUB NICIO FORMA, NU ARE "PRIZA" LA POPOR (am incercat sa fiu elegant), atunci, orice alte comentarii sunt de prisos.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu