...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 10 noiembrie 2016

BERLINUL "FIERBE", IAR PUTIN ZAMBESTE!

Buna seara, dragii mei!

Azi am avut o zi, al naibii de stresanta. Am fost cu mama la spital, dar nu vreau sa vorbesc despre acest lucru.

Sa revenim la victoria lui Donald Trump!

L-ati vazut aseara pe presedintele Frantei? Era livid! Cancelarul Germaniei, se tinea ceva mai bine, desi, cred ca avea ceva mai multe motive de ingrijorare fata de omologul sau francez!

V-ati gandit, de ce?

Imi permit a va arata o poza!


Asa arata COSMARUL pentru cei care trambiteaza dezastrul ce se va instaura in SUA dupa alegerea lui Donald Trump, ca presedinte.

Asta a fost MIZA!

Din cate se stie (si se stie), Donald Trump refuza se se ia de gat, fie si la distanta, cu omologul sau rus! In plus, nici fata de Peninsula Coreea, nu pare sa aiba o dorinta prea puternica de a se implica, stiuta fiind promisiunea facuta in timpul campaniei electorale, de a retrage trupele americane din "sudul" corean, in cazul in care, "nordul", ar fi deschis la dialog, in ceea ce priveste limitarea inarmarii nucleare.

Si, daca tot a venit vorba despre Coreea de Nord, rational vorbind, cat timp credeti ca ar mai fi durat pana ce, aceasta, ar fi avut soarta Irakului, daca nu ar fi detinut o oarecare forta nucleara?

Fara doar si poate ca, forta nucleara a "nordului" corean, nu poate "deranja" prea tare (in termeni reali) TERITORIUL AMERICAN, dar ar putea crea un dezastru in partea de sud a peninsulei coreene sau in alte zone in care, SUA, detine mari interese economice.

Tocmai de aceea, mai ales in ultima vreme, a inceput sa se auda din ce in ce mai tare, vocea unor specialisti americani in domeniul apararii, care accepta ca, A-I CERE (cu succes) "NORDULUI" COREAN SA RENUNTE LA DEZVOLTAREA NUCLEARA, ESTE O ILUZIE TOTALA!

In plus, Donald Trump, a produs frisoane "sefilor" Europei, si prin afirmatia ca, ar fi o naivitate din partea tarilor baltice sa creada ca, in caz de agresiune, SUA, chiar ii va apara!

Cu alte cuvinte, Donald Trump, admite sa recunoasca pentru prima data ca, NATO, sta foarte bine doar pe...."hartie".

Nu cred ca exista multi naivi care sa creada ca, NATO, ar reprezenta vreo "jena" pentru Rusia (fie si cat piscatura unui tantar), IN CAZUL IN CARE, SUA, NU AR FACE PARTE DIN ALIANTA.

Daca, astazi, rusii, au un strop de ingrijorare si teama fata de NATO, acest lucru se datoreaza, STRICT, americanilor. Altfel...sa fim seriosi!

Mai mult! Hai sa ne mai gandim la ceva:

Cat de mare este investitia americana in Europa de Est, si cat de mult profita "Unchiul Sam" de aceasta, in comparatie cu Germania sau Franta?

Raspunsul il reprezinta, din umilu-mi punct de vedere, fetele livide ale celor doi conducatori europeni, ieri, dupa aflarea rezultatului scrutinului prezidential din SUA.

Acum 70 de ani, pentru a cuceri Europa, Germania, a tras sute de milioane de cartuse, si tot nu a reusit, desi parea ca o va face! S-au opus rusii, CU AJUTORUL URIAS AL AMERICANILOR.

In prezent, aceeasi Germanie, de data aceasta, FARA SA MAI TRAGA VREUN CARTUS, se pare ca...aproape ca a reusit sa cucereasca Europa. Si tot de rusi, pare ca se impiedica!

Ramane de vazut daca, ISTORIA, se va repeta si in ceea ce priveste, "ajutorul" american.

Intr-adevar, Donald Trump, produce insomnii la Berlin.

Iar, Putin, zambeste!


Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu