...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 20 octombrie 2016

DENICE RIFAI, CE-TI TREBUIE SA INTRI IN POLITICA?

Buna seara, dragii mei!

Cand am citit stirea ca este curtata asiduu pentru a intra in politica, numele Denice Rifai, nu mi-a spus mai nimic, dar poza....da!


Instant, m-am trezit murmurand: "Da! O cunosc! Este una dintre fetele acelea foarte dezghetate si incisive de la Realitatea TV".

Si asa este! Habar nu am cine detine postul de televiziune "Realitatea TV" (se prea poate sa fie a lui Ghita, dar n-as baga mana in foc), insa ziaristele care modereaza emisiunile postului, zau ca sunt DEZGHETATE FOC! O placere sa le urmaresti cum, macar de ochii lumii, le mai taie din elan politicienilor care vin in platou pentru a face reclama la "shaorma cu de toate".

Nu stiu ce raspuns va da Denice Rifai propunerii de a intra in politica, dar daca as avea ocazia s-o am in fata, as intreba-o simplu:

DENICE, CE-TI TREBUIE SA INTRI IN POLITICA????

Am fost, sunt si voi fi, o cantitate absolut neglijabila pentru aceasta societate, accept ca parerea mea nu cantareste nici cat un bob de porumb intr-un hambar, insa in cazul in care Denice Rifai ar alege sa intre in politica, opinez ca si-ar face, cu mana ei, un imens deserviciu!

Zau, ca nu mi-o imaginez pe Denice in postura de vanzatoare de "SHAORMA CU DE TOATE", cel putin o data la 4 ani. Nu cred ca este dispusa la un asemenea efort!

Da, da, da! Cunosc la perfectie TEORIA cu valul de tineri care are datoria morala sa intre in politica si sa aduca mult asteptata ASANARE.

BALIVERNE, FRATILOR!

Acum 20 de ani (chiar fix!) exista teoria ca, SCAPATI DE TATICU' ILIESCU SI GASCA SA DE TOVARASI CU STATE VECHI IN APARATUL DE STAT, tinerii politicieni care au pus mana pe putere (oameni ajunsi acum le varsta de 60-65 de ani...ii stiti cu siguranta) vor da o alta fata Romaniei si vor starpi coruptia din politica!

Nu o spun eu, REALITATEA (dar nu...TV) a aratat ca nu a fost decat un biet SOFISM!

La fel cum a fost si teoria ca, daca mediul politic romanesc va reusi sa fie penetrat intr-o masura apreciabila de FEMEI, lucrurile se vor indrepta!

Poate sunt eu RETARD (si nu exclud aceasta varianta!), dar ultimii multi ani nu mi-au creat deloc impresia ca FEMEIELE DIN POLITICA SUNT MAI PUTIN CORUPTE DECAT BARBATII.

Asadar, din nou, imi sta pe buze intrebarea:

CE NAIBA CAUTI IN POLITICA, DENICE RIFAI?

Ai si ghinion! Dupa 20 de ani in care am tot asteptat schimbarea adusa de TINERETUL POLITIC, si sa fii decisa sa mai schimbi cate ceva, TOT NU TE-AS PUTEA CREDE!

Puscariile sunt pline de TINERI FOSTI POLITICIENI, iar DNA-ul are prin dulapurile sale, vrafuri de dosare in instrumentare ale altor TINERI, ACTUALI SAU FOSTI POLITICIENI!

Asa ca, din umilu-mi punct de vedere, OPINEZ CA TINERII POLITICIENI AU DEMONSTRAT IN ACESTI ULTIMI 20 DE ANI UN APETIT MULT MAI MARE DECAT "LUPII BATRANI", IN CEEA CE PRIVESTE ACTUL DE CORUPTIE!

Si atunci???? Ce ai cauta in politica, Denice Rifai? Crezi ca vei putea schimba ceva? Ma indoiesc profund!

Crezi, Denice Rifai, ca ai putea, acum, spre exemplu, in prag de "prosteala" (pardon! ALEGERI VOIAM SA SPUN) sa iesi pe TV (am vazut ca este la moda aceasta sintagma) sau in presa, si sa declari ca un oponent politic nu a realizat cand a compus programul de guvernare, ca una dintre marile prioritati ale Romaniei (in prezent) este CRESTEREA NATALITATII, asa cum a declarat un fost presedinte al Romaniei, IN CONDITIILE IN CARE, POATE DOAR O AMNEZIE TEMPORARA L-A PUTUT FACE SA UITE CA, CHIAR DUMNEALUI, CU "SABIA" IN MANA SI AJUTAT DE "LOCOTENENTUL" Andreea Paul Vass, nu s-a lasat in primavara anului 2010, pana ce LEGEA MAMELOR a fost modificata in asa fel incat sa DESCURAJEZE TOTAL PROCREAREA, mai ales in randul femeilor intelectuale cu un venit peste medie?

Denice, eu nu te vad in aceasta postura!

Sau, ai putea sa faci un circ cat "CASA POPORULUI" in emisiunile TV, asa cum a facut un tanar fost prim-ministru, sef de partid si...cat pe ce, presedinte de tara (exact in perioada in care "portocaliii" erau mai porniti ca niciodata sa MODIFICE LEGEA MAMELOR), explicand norodului ca ceea ce se intampla este un ACT DE SABOTAJ LA ADRESA VIITORULUI ROMANIEI, dar dupa doar 1 an si un pic cand a infascat "puterea", a uitat TOTAL sa readuca LEGEA MAMELOR in forma pe care o avusese pe vremea cand isi desfasura la TV revolta pentru sabotarea viitorului scumpei noastre patrii?

Denice, eu nu te vad in aceasta postura! Si am dat doar cateva exemple!

Gandeste-te bine!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu