...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 19 august 2016

SI TOTUSI, A FOST O LINISTE DEPLINA.

Buna seara, dragii mei!

La inceputul verii (prin iunie) mi-am tot pus o intrebare, dar din pacate, la acel moment, nu am gasit timpul necesar pentru a scrie.

In ultimul an, cu totii am fost martori (prin intermediul televiziunii) la seria de ATENTATE TERORISTE care a lovit Franta (invinuitul fiind STATUL ISLAMIC), si la pericolul iminent ce "plutea" asupra desfasurarii in siguranta a Campionatului European de Fotbal care se apropia!

In plus, mai aflasem ca, militantii "SI" sunt cel mai greu de combatut avand in vedere APETENTA lor spre....A-SI DA VIATA pentru ceea ce cred.

Ok...nimeni nu contesta!

Dar....

Pun o intrebare: CE OCAZIE MAI BUNA AR FI AVUT FANATICII TERORISTI DIN CADRUL STATULUI ISLAMIC DE A-SI DEMONSTRA FORTA DE A "LOVI", ALTUL DECAT UN EVENIMENT DE AMPLOARE, URMARIT IN DIRECT DE CATRE SUTE DE MILIOANE DE TELESPECTATORI?

Desigur, ma refer la Campionatul European de Fotbal care s-a desfasurat in Franta, pe parcursul unei luni, incepand cu prima decada a lunii iunie.

SI TOTUSI, NU A EXISTAT NICI CEL MAI MIC ATENTAT!

Pare curios, dar poate gresesc!

Lipsa oricarui atentat in perioada mentionata, poate fi argumentat, desigur, prin uriasa concentrare de forte care a pazit ca uriasul eveninent sportiv sa se desfasoare in cele mai bune conditii de securitate.

Fara discutie ca este un argument solid, greu de demontat. Nimeni nu poate contesta ca stadioanele au fost extrem de bine pazite, hotelurile si locatiile de antrenament ale echipelor participante, deasemenea, DAR CE FACEM CU "STRADA"????

"STRADA", MAI ALES IN CONDITIILE UNOR FANATICI TERORISTI, COROBORAT CU NUMARUL URIAS DE REZIDENTI ARABI PE CARE FRANTA II GAZDUIESTE (in randurile carora se pot ascunde teroristi) pare foarte greu de pazit!

De ce spun acest lucru?

Pentru ca la un astfel de eveniment sportiv urias, ar fi fost suficient ca, un singur cetatean arab, la prima vedere, RESPECTABIL, dar care sa fie adept si combatant al "SI", sa iasa in strada (la o plimbare), purtand la brau o centura cu explozibil (desigur, pe sub haine) si la prima strada pe care intra sa se arunce in aer, incat acel eveniment sportiv sa fie compromis aproape total.

De ce inspira TEAMA terorismul, dar mai ales adeptii fanatici ai acestuia????

Cel putin eu, asa am auzit a fi explicat de catre specialisti: pentru usurinta cu care teroristii RENUNTA LA VIATA (pentru ei fiind o onoare sa moara pentru "cauza") si IMPREVIZIBILITATEA "ATACULUI".

Gresesc?

Iar indiferent cat de pregatite ar fi fost fortele de securitate, sau cat de exemplar si-ar fi facut datoria SERVICIILE SECRETE, totusi, sa ai controlul a milioane de cetateni arabi pe care, Franta, ii gazduieste, si in randurile carora se pot ascunde cu usurinta teroristi...AR FI FOST O MISIUNE IMPOSIBILA!

Nimeni nu poate controla milioane de oameni! Absolut nimeni! (dar poate gresesc)

Ma ma gandeam la ceva!

Este axiomatic IMPACTUL pe care l-ar fi avut in randul sutelor de mii de suporteri din toata lumea prezenti in Franta (pentru ca sigur nu erau numai europeni) un singur atac terorist (de mica amploare), precum cel prezentat mai sus (si atat de des intalnit).

Nici macar nu ar fi contat NUMARUL VICTIMELOR! Ci faptul ca s-a intamplat!

Cati suporteri (multi veniti cu familiile) ar mai fi decis sa ramana in Franta, in cazul in care ar fi aflat ca....fie si pe o straduta, populata mai mult sau mai putin de suporteri, un terorist al "SI" s-a aruncat in aer, producand victime???

CATE PIERDERI FINANCIARE AR FI SUFERIT FRANTA IN URMA UNUI FIASCO SURVENIT DUPA DESFASURAREA UNUI ATAC TERORIST (repet! chiar si de mica amploare) IN TIMPUL CAMPIONATULUI EUROPEAN, spre exemplu, daca s-ar fi intamplat in prima saptamana? Pe langa....rusine.

Si daca stim noi acest lucru (cetateni neimportanti si neinstruiti), din nou, este axiomatic ca...ACEST LUCRU ERA STIUT SI DE CATRE STATUL ISLAMIC.

Si totusi a fost o liniste deplina!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu