...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 24 iunie 2016

CE SOCATA TREBUIE SA FIE DOAMNA MERKEL, PENTRU IESIREA DIN UNIUNEA EUROPEANA A ANGLIEI!

Buna seara, dragii mei!

Stiu ca multi ma vor considera, DIN NOU, un mare arogant, insa atata dorinta am...sa vina ziua in care CETATENII EUROPENI sa gandeasca! Sa gandeasca si sa nu se mai lase manipulati!

Ok! Cu totii am aflat ca, azi, Marea Britanie a parasit Uniunea Europeana. Vai, vai, vai...ce siderare traieste CANCELARUL GERMANIEI! Asta o poate crede doar...baietelul meu, in niciun caz un adult care ar mai avea si un strop de creier.

Fratilor, cum toata lumea are dreptul la DOAR O PARERE, la fel am si eu! Si asta voi face in randurile ce urmeaza!

Asadar, din umilu-mi punct de vedere, EXACT "NUCLEUL" EUROPEAN (ma refer la conducere) care se arata SIDERAT de decizia luata de cetatenii Angliei, a fost la baza acestui eveniment!

Voi fi si mai transant! Din punctul meu de vedere, SOARTA UNIUNII EUROPENE S-A DECIS O DATA CU..."ESECUL" CUCERIRII UCRAINEI!

Da, da, da si....desi pot fi considerate paranoice, am si argumente!

Proiectul Uniunii Europene este vechi! Vine din timpul RAZBOIULUI RECE! Dupa caderea comunismului, din punctul meu de vedere, EXTINDEREA UNIUNII EUROPENE SPRE "EST", n-a avut alt scop, in afara de "incercuirea" RUSIEI din punct de vedere militar.

Pentru ca, toate tarile care au aderat in ultimii 15 ani la Uniunea Europeana, automat, au devenit si MEMBRII NATO!

Si uite asa, pe rand, STATELE UNITE SI ALIATII SAI, s-au apropiat vertiginos de "geamurile" Moscovei.

S-au apropiat! Dar pentru a ajunge sa bata amenintator in "geamul" Moscovei, mai era un pas! CEL MAI IMPORTANT...aderarea Ucrainei la structurile Uniunii Europene si NATO!

Si au incercat! Desigur, va mai aduceti aminte de EUROMAIDAN si trecerea fostului presedinte ucrainian din pozitia de prieten al occidentului, in cea de...DICTATOR SI CRIMINAL! Desigur, doar dupa ce a declinat oferta Uniunii Europene, alegand-o pe cea a Rusiei!

Dar nu le-a mers!

Pentru ca, RUSIA, desi daduse semne de mai bine de 20 de ani ca accepta sa nu reactioneze, DE DATA ASTA A REACTIONAT!

Daca, probabil, la conducerea Rusiei ar mai fi fost un Gorbaciov, astazi, rusii, ar fi admirat portavioanele americane si britanice in portul de la Sevastopol!

Dar, ghinion! PUTIN NU ESTE...GORBACIOV! Asa ca, intuind modul cum avea sa se concretizeze aderarea Ucrainei la structurile Uniunii Europene si NATO, fara a-si face prea mari probleme, a "rezolvat" problema ESENTIALULUI PUNCT STRATEGIC de la granitele Rusiei....portul Sevastopol!

Din acel moment a fost clar pentru orice specialist militar ca, inca un pas in "iritarea" Moscovei si...ar fi inceput RAZBOIUL! Si nu oricum, ci nuclear!

Norodul european a fost mult prea preocupat cu "JUCARIA" ce i-a fost pusa la dispozitie (facebook) ca sa fi observat ca, din acel moment (anexarea Crimeei) structurile europene n-au mai facut un pas inainte spre "EST", altul decat penibilele declaratii de genul "Suntem alaturi de poporul ucrainian".

Din punctul meu de vedere, esecul OPERATIUNII "UCRAINA" a decis si soarta UNIUNII EUROPENE!

Din acel punct, n-a mai existat o "miza". Rusul fusese TRANSANT! Inca un pas spre est si...RAZBOI NUCLEAR!

Astazi, cand Anglia paraseste Uniunea Europeana, iubitorii de FACEBOOK ii plang de mila cancelarului Germaniei pentru socul trait!

Eu am alta parere! Cancelarul Germaniei isi freaca mainile de bucurie! Pentru ca, CONIVENTA cu britanicii (la nivel de conducere) este axiomatica!

Primul ministru britanic face pe SOCATUL! Vai, vai, vai, saracutu'....dar TOCMAI el a fost promotorul riscantului referendum! Multi nu stiu asta! Pentru ca sunt mult prea preocupati in a-si posta CIORBA pe facebook.

Apoi, ce s-a intamplat dupa ce, TOCMAI, primul ministru britanic (prin 2015 daca nu ma insel) a ales sa dea sansa dusmanilor UE de a avea ocazia sa-si exprime votul si sa mai castige si prozeliti????

ATI GHICIT!

A primit un "micut" ajutor, TOCMAI, de la cancelarul Germaniei! Problema uriasa a imigrantilor din Orientul Mijlociu!

Dar cum sa faci sa ia "foc" si mai mult ORIENTUL MIJLOCIU, pentru a se putea naste PROBLEMA IMIGRANTILOR???

Eeeee, cum nu stiti? Cu putin ajutor de la PRIETENII SI ALIATII AMERICANI, evident, sub pretextul debarcarii unor dictatori ai zonei!

Iar o data ce a APARUT PROBLEMA IMIGRANTILOR, victoria dusmanilor UE la referendumul din Marea Britanie fusese rezolvata!

Iar o data ce problema referendumului din Marea Britanie a fost rezolvata, axiomatic, efectul de domino (atat de dorit) s-a rezolvat si el!

Si uite asa, in foarte scurta vreme, FIRESTE, doar datorita vointei cetatenilor europeni, Uniunea Europeana va fi "istorie".

Si o data cu funinginea maretului PROIECT, rasufla usurati si carmuitorii sai, care, dupa esecul OPERATIUNII "UCRAINA", numai de bunastarea cetatenilor europeni nu le mai ardea! MIZA DISPARUSE! (punerea cu botu' pe labe a Rusiei)

Chiar ma gandesc daca ASTIA NE CRED ATAT DE PROSTI, incat sa credem povestioara cu vointa poporului englez care a deschis poarta...DESTRAMARII CELUI MAI MARE PROIECT GANDIT VREODATA!

Bineinteles, DOAR O PARERE!



5 comentarii:

  1. De regulă, întâi prestație la NATO ca membru, mai apoi accesul la "bucuriile" ieuropii unite. Nu viceversa.
    Nu făcurăm nici noi vreo excepțiune majoră.

    Remarcă și pretenia germano-ruso. La cataramă.
    Îi dau în vileag contractele bilaterale în preț exclusivist dintre ei.

    Că nemțălăii nu vor suplimentare de bocanci nato lânga rus, nici măcar nici exerciții pe lângă el, ce să mai zici...că e ca lumina zilei.

    Avea dreptate si amerlocul când stătea cu urechea de borcan pe firele cancelariei lui Merkel..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merkel o să cadă in propria-i capcană si trebuie să se decidă ori e cu Rusia,ori e cu Nato.Deocamdată isi indeplineste cu brio misiunea primită de sus cu iSLAMIZAREA EUROPEI si apoi simpatizantii ei îi vor aprinde o luminare,că ce DOAMNĂ DE FIER au mai avut.Asa au procedat si cu Ceausescu, dupa ce a achitat in intregime datoria externă,a devenit incomod si au hotarît sa-l trimită pe lumea cealaltă pt a face loc asasinilor economici care ne-au invadat țara dupa 1989 pina acum.Ei sint atît de profesionisti că niciodată nu o să actioneze la vedere si vor lăsa impresia ca rusul e de vina intotdeauna,asa cum au facut si cind a fost prabusit avionul presedintelui in frunte cu tot Guvernul polonez pe teritoriul rusiei, să se creadă că e mîna lor.Americanii vor să ajungă la rusi cu orice pret,dar pentru asta se folosesc de aliatii din apropiere,care vor fi victime colaterale.Acum se poarta discutii aprinse cu Erdogan pt că Turcia e cea mai importantă tară din zonă,dar din pacate va suferi o mare schimbare si isi va pierde din teritoriu,iar strîmtorile Bosfor si Dardanele vor fi scufundate.Haosul va domni peste tot,iar noi nu vom fi feriți pt că ne-a trebuit Nato si UE, iar asta implica niste costuri si cum nu avem ce să le dăm,le oferim soldatii nostri drept carne de tun asa cum i-am oferit si in Irak si Afganistan.O cam căutam cu lumînarea,dar cine vrea să vadă amenitările teroriste la adresa Romaniei să caute pe Youtube,interviul lui Adelin Petrisor cu Omar Bakri,care il amenită la el in casă pe Adelin că daca nu ne retragem de urgentă trupele vom avea si noi atentate teroriste cum a avut Bulgaria acum citiva ani la Burgas.Teroristul este foarte mîndru de opera lui si se laudă că a fost o operatiune de 5 stele si acolo dar si cea de la 11 sep.Asa că noi nu ne-am conformat si ei vor actiona in consecintă pt că sint fanatici cind isi pun ceva in cap.Tot pe Youtube gasiti si documentarul ISLAMIZAREA EUROPEI.Vă doresc vizionare placută si sper să se trezească cit mai multă lume din somnul inconstienței.

      Ștergere
  2. Nu-i iese lui Merkel neam! S-o ferit bene de musulmani,de-i ţine în numa-n "campionate de șah", dar de neo-naziştii lor..nu.

    22 iulie amintește de Norvegia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum se urmareste asasinarea ei, planurile sint facute de mult,cit despre Marea Britanie,eu aflasem inca din 7 ian că o să iasă din UE,dar nu mă credea nimeni si atunci le-am pus la dispozitie filmarea cu toate dovezile, inclusiv cu data referendumului si urmarile lui cu prabusirea lirei si a sistemului bancar.La fel si cu atentatul de la Nisa,am anuntat-o pe prietena mea care locuieste acolo cu 3 luni inainte si nu ma crezut.I-am trimis si o filmare cu locul unde o să se intimple si asa a si fost.Abia atunci m-a sunat disperata si mi-a spus ca-i pare rau că nu m-a crezut.Din pacate acum ne asteapta si pe noi niste evenimente asemanatoare, teroristii sint deja intrati in tară, asteaptă doar monentul prielnic. Bucuresti,Cluj si Timisoara se află pe hata lor.Sper să nu le iasă planul si să le fie dejucat cu ajutorul lui Dumnezeu.

      Ștergere
  3. Mirciulica am intrat pe site-ul acela unde aveai si tu cont,dar nu am mai gasit profilul tau acolo,probabil ca l-ai sters,asa ca am intrat aici pt ca îți citesc blogul de ceva timp.Observ că nu ai mai postat nimic aici din 24 iunie,tu care esti un tip foarte activ de obice.Toată lumea stie că esti un tip foarte inteligent,iar eu daca aș putea te-aș clona să fie cit mai multi care gîndesc ca tine,care anticipează lucruri si care vad realitatea asa cum este,nu cum vor unii să pară.Stiu că esti la curent cu politica externă si mă bucur că postezi aici părerea despre diverse evenimente care se intimplă si ne privesc pe toti,poate asa le deschizi ochii si celor care iti ctesc blogul să nu mai creadă in minciunile lui Merkel si a celor de la UE.Imi cer scuze ca aici m-am semnat cu anonim si tot asa le-am raspuns si celor care au lasat comentarii pe blogul tau.Nu stiu daca iti mai amintesti numele meu de pe acel site,dar te rugasem să-mi spui ce parere ai dupa ce vezi filmuletul recomandat de mine de pe Youtube:John Perkins-Confersiunile unui asasin economic,care are 4 parti sau Declaratia ministrului sănătatii din Finlanda,care rupe tăcerea despre vaccinuri si mîncarea modificată genetic.Imi doream foarte mult să stiu si părerea ta dupa vizionare pt. că o consider pertinentă.Te rog doar o părere, asa cum iti închei tu mereu postarea pe blog.

    RăspundețiȘtergere