...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 7 mai 2016

SI EL VA...VOTA!

Buna dimineata, dragii mei!

Mi-am adus aminte despre un episod care, daca elimin partea amuzanta, in mod clar, cel putin in ceea ce ma priveste, mi-a provocat consternare.

Asadar, zilele trecute, ma aflam la coada la o farmacie de pe Calea Victoriei. In fata mea se afla un cetatean, undeva pe la 45-50 de ani, care, din cate observasem, parea ca achizitioneaza niste medicamente scrise pe o RETETA.

Nu i-am dat absolut nicio importanta cetateanului, pana in momentul in care a spus: "Asta este tot, da?" (farmacista raspunzandu-i ca....da), si, imediat, intorcandu-se (pentru ca apucase sa fac vreo 2 pasi) a intrebat: "Scuzati-ma, DAR BONUL (!!!) NU MI-L DATI?".

Farmaciata, promt, i-a raspuns ca RETETA A FOST GRATUITA, asadar,si nu are ce bon sa-i dea.

Bai, fratilor, acela a fost momentul in care, pentru a "n"-a oara, m-am intrebat ce s-ar intampla daca PROSTIA AR DUREA?

Cetateanul nu s-a lasat si i-a cerut farmacistei, in continuare, intr-un mod imperios, BONUL.

Deja uluiala se vedea pe chipul farmacistei. Saraca, tot incerca sa-i explice OLIGOFRENULUI ca nu are cum sa-i elibereze BON, avand in vedere ca, reteta, fiind gratuita, aceasta nu ACHITASE nicium leu.

Capsomanul o tinea una si buna ca ii trebuie BONUL, pentru ca vrea sa participe la tombola, iar in cazul in care, spre exemplu, il va opri politia pe strada si il va intreba de unde are medicamentele, nu le poate justifica.

Pffffff, am crezut ca nu aud si nu vad bine! Intr-un final, dupa vreo cateva minute de parlamentari, stimabilul cetatean a ales sa plece din farmacie, dar nu inainte de a ameninta ca va merge la ANAF, pentru a depune o reclamatie.

Bai, va dati seama ca peste foarte putina vreme, VOR FI DIN NOU "ALEGERI?" Va dati seama ca acel imbecil are dreptul sa VOTEZE, si, implicit, sa decida si el, alaturi de alti TROGLODITI, macar intr-o anumita parte....viitorul copiilor nostri?

Bineinteles, DOAR O PARERE!

2 comentarii:

  1. Da, el va vota....
    Greșeala enorma nu o va face categoria careia ii apartine acest alegător, ci populația cu studii si o adevarata înțelegere a fenomenului politic, care fie practica absenteismul politic, fie își exercita acest drept constituțional prin votarea intentionat greșita (aplicarea mai multor stampile pe același buletin de vot) care va duce la o anulare a buletinului de vot.
    Consider ca o atitudine responsabila este exercitarea dreptului de vot prin asumarea unei decizii, chiar daca decizia este cea mai bună dintre mai multe rele...Asa ca:haide sa fim responsabili si sa ne asumam decizii votand, caci aceasta categorie oricum va vota, in funcție de mita electorală sau alte motive ....absurde. Rezultatul dezastruos nu este ca aceasta categorie de populatie isi va exercita dreptul de a vota, ci rezultatul alegerile ei, care va stabili viitorii nostri reprezentanti la nivelul autoritatilor statului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara! Imi era dor să te citesc,ma bucur ca ai revenit! M-am amuzat, recunosc desi....e trist. Maria

    RăspundețiȘtergere