...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 9 decembrie 2015

NU CONFUNDATI PROMISCUITATEA CU...IUBIREA ADEVARATA!

Buna seara, dragii mei!

In aceasta seara, sperand la intelegerea voastra, imi voi permite sa raspund solicitarii venite din partea unei doamne care, dupa ce mi-a prezentat situatia sa, la finalul mesajului trimis pe mail, mi-a spus ca are mare nevoie de sfatul meu.

Asta voi incerca sa fac! Sa-i ofer...DOAR O PARERE!

Foarte pe scurt, situatia doamnei arata dupa cum urmeaza:

Trecuta de 35 de ani, divortata, si avand un copil. La ceva timp dupa divort a derulat o relatie scurta cu un domn (mai mult pentru a nu fi singura) dar care nu a mers. Apoi a urmat o perioada de singuratate, pana in momentul in care a intalnit un alt domn de care s-a indragostit la prima vedere, si pentru care a realizat ca simte ceva unic.

Exista insa o PROBLEMA. Barbatul era casatorit si avea un copil. Sentimentele navalnice au facut ca dupa o scurta perioada de timp, DOAMNA, sa accepte spulberarea "barierei", iar relatia a urmat o desfasurare foarte frumoasa.

Dar pana la un punct! Punct in care, doamna, a realizat ca ceva s-a schimbat in purtarea BARBATULUI IUBIT. (nu-si mai facea timp pentru ea, l-a prins cu minciuni, si...cel mai dureros!!! l-a facut sa recunoasca ca SE MAI VEDE SI CU ALTE FEMEI!)

A urmat "placa" jenanta cu " JUR CA DOAR PE TINE TE IUBESC, CU CELELALTE MA DUC DOAR DE CATEVA ORI PENTRU SEX", apoi o despartire, dar care nu a durat mult pentru ca, insistentele domnului, coroborate de IUBIREA ENORMA pe care doamna i-o poarta acestuia...au facut ca IMPACAREA sa se produca dupa DOAR patru zile!

Bun! Draga cititoare, asa cum am promis, voi incerca sa exprim...DOAR O PARERE!

Iubirea nu vine programata! Este unicul lucru pe care nu-l poti cumpara si nici planifica!

Dupa cum ai observat si singurica, ai avut un sot, ai facut un copil, ai avut probabil si alte incercari de a avea o relatie (de-a lungul vietii), insa ACEL "CEVA" UNIC PE CARE L-AI SIMTIT, a venit pe nepregatite si in conditii deloc USOARE.

Asa vine...IUBIREA! (in 99% dintre cazuri) Pentru ca nu este un sentiment banal!

Dar, pentru ca exista un "dar"...IUBIREA A VENIT DOAR LA TINE!!! NU SI LA DOMNU'. Corect! Cel mai greu este, nu sa iubesti, ci sa ai imensul noroc de a gasi pe cineva CARE SA TE IUBEASCA! S-o faca! Nu doar s-o spuna!

Ma intrebi ce sa faci, subliniind ca SFATUL MEU este foarte important pentru tine! Ok...eu iti pot spune ceea ce as face eu!

AS TERMINA RELATIA INSTANT, CHIAR DACA AR FI SA MA TARASC ANI DE ZILE DUPA ACEEA!

Stiu! Ti-e frica de suferinta! Atunci cand iubesti si iti dai seama ca DOAR TU AI IUBIT, decizia de a "taia in carne vie" te conduce la o suferinta ce nu poate fi descrisa in cuvinte. Tocmai si de aceea spui ca esti constienta ca nu vei mai gasi pe cineva ca el si ca iti este foarte greu sa vezi viata fara el! DAR NU AI DE ALES! Bineinteles, daca nu doresti a-ti bate joc de tine!

Mai, trebuie sa intelegi un lucru! TU AI IUBIT CU ADEVARAT! Iar pentru a trai acest sentiment UNIC (de care ti-ai dat seama singura) ai facut compromisuri pentru care, DOMNU', in mod normal, in fiecare seara trebuia sa-ti PUPE PICIOARELE!

Ai acceptat "SITUATIA" LUI! Ai inteles situatia lui! Ai inteles multe! (le-ai scris pe mail)

Cum ti-a rasplatit IUBIREA SI SACRIFICIILE?

Dupa mai putin de un an, a fost, IN FATA EVIDENTELOR, obligat sa-ti recunoasca ca se mai duce si cu ALTE FEMEI, pe langa nevasta!!!!

Strigator la cer! Fireste, daca coroboram comportamentul de declaratiile de IUBIRE!

Cum poti crede "placa" cu DOAR PE TINE TE IUBESC SI DOAR PE TINE VREAU SA TE PASTREZ TOATA VIATA, cu celelalte ma duc doar de cateva ori???? Pffffff....!!!!

AI O SINGURA VARIANTA!

Dar nu te pot minti! Vei suferi enorm! Pe termen lung!

Vinovati? NU EXISTA!

Tu ai trait IUBIREA, el nu a putut! Nu-i timpul reprosurilor! De altfel, nici n-ai avea ce sa-i reprosezi!

Doar tu ai iubit! Acea iubire adevarata!

Am mai spus-o! Iubirea apare extrem de rar! Daca o ratezi, s-ar putea ca toata viata sa nu mai ai parte de ea! Iar pentru a trai-o merita sacrificii enorme! Dar numai daca exista IN AMBELE SENSURI! Altfel iti bati joc de tine!

Tu vrei sa-ti bati joc de tine?

Bineinteles, DOAR O PARERE!

12 comentarii:

  1. Mă doare și pe mine inima de oamenii care suferă, așadară tare îmi pare rău pentru doamna articolului.
    Ar fi desuet să comentez ceva, când detaliile nu se știu, dar, de ce-i divorţată nepăstuita ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,saraca nepastuita, crede ca Dumnezeu doarme.Toate amantele/amantii sa plateasca pentru suferinta provocata persoanelor colaterale (sotii, copii, etc).

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, doamnele neveste sunt niste sfinte. Ele ii iubesc ca ochii din cap, sunt elegante, ingrijite, le vorbesc frumos.... ce sa zic: zanele zanelor sunt acasa! Aia care il primeste la ea, care abia asteapta sa il vada, care plange de nu mai poate cnd el e chemat acasa la masa, care nu mai stie cum sa se faca mai frumoasa pt el, ei bine, aia e o nenorocita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cea care accepta sa il vada o ora pe zi, e o nenorocita. In timpul asta nenorocita aia are cea mai frumoasa ora din ziua ei si cele mai frumoase ore din viata ei sunt cand il vede pe el. Oare si doamna considera ca cele mai frumoase ore din viata ei sunt cand vine domnul acasa?

    RăspundețiȘtergere
  5. Si ca rasplata, ce primeste?
    "Eu pe toate le iubesc, te iubesc si pe tine si pe nevasta mea"
    "Eu pe ea am luat-o pentru dragoste deci nu pot sa o parasesc. Treaba ta este sa ma iubesti pe mine, eu trebuie sa o iubesc pe ea ca familia asta sa mearga mai departe"
    "Sunt eu asa cu tine, dar trebuie sa am grija si de familia mea"
    "Nu am putut sa iti dau s ms sa vb cu tine ca ne am culcat" :):)
    "Ca sa ma plimb cu tine, trebuie sa o iubesc pe ea"-> asta mi se pare cea mai crunta
    "Plec cu ea la tara. 3 zile nu pot sa iti dau sms ca nu e semnal"
    "Azi e ziua ei. Nu putem sa ne vedem ca ma duc sa o ajut sa isi ia florile si cadourile de la serviciu"
    Etc...
    jalnica viata
    doar din dragoste maxima poate cineva sa duca asa ceva....

    RăspundețiȘtergere
  6. Alte citate
    "M am gandit sa va echilibrez la nivel subtil. Am vrutsa aflu daca o mai iubesc si am descoperit ca o iubesc, si inca foarte tare. Tu mi-ai adus pasiunea. Pe ea o iubesc"

    Citatele astea sunt pentru cine crede ca amanta are parte de vorbe frumoase si iubire de vis.
    Visul e doar in mintea ei indragostita....

    RăspundețiȘtergere
  7. Oare cum suna pentru un barbat: te iubesc pe tine, nu pe altul, ma gandesc la tine nu la altul, plang dupa tine cand esti cu nevasta-ta si te gandesti sa ii oferi exact ce imi oferi mie.
    Cand un barbat iubeste, mai poate face echilibrul permanent cu nevasta? sao orice om cand iubeste mai poate pune egal? Eu nu cred...

    RăspundețiȘtergere
  8. Îngăduie și lui gogu să vorbească despe amante.
    Și să iau și un loc, ca să scriu inteligibil.

    Amanta e trecătoare, iar dacă nu, trebuie mai multă minte.
    O mai ţinem în braţe, e bună și de pupat, de râs, de simţit bine și de calmat (când nu s-o putea altfel), ori de descurcat - dacă dă și "altele" în afară de giugiulit.
    Cum ar fi ea, trebuie tratată și ea cu prietenie, respect, că e femeie și dânsa și poate te încântă și pe tine vreodată cu intimităţile ei (Anonim - asta dacă ești tip).

    Eu susţin așa - trebuie (pe cât e posibil) puși oamenii deasupra, oricum ar fi ei, că prea mari sunt cantităţile de jeg pe care le primim ori fie le aruncăm.
    Altfel, hai să ne supărăm, să vedem, poate îi scoatem și ochii amantei si-i tăiem și căpăţâna.
    Oricum, toate făcute se plătesc, într-o formă sau alta - karma oricăruia (parcă așa-i zicea!) bună ori rea.

    E și amanta o meserie, ca și curvăsăria. Te pui cu viciile!?
    Nu-i mai bun un lichior de nucă, până una-alta? :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar cand amanta e aceiasi de mai multi ani, ce este? Oarecum trecatoare...

    RăspundețiȘtergere
  10. ..atunci acolo e nevasta dezinteresată.

    Dacă ailaltă știe să întindă o rufă, să facă un ou, o sărmăluţă, atunci sună una din trei, numa' dihonie să nu fie: ori e lucru rar, ori e jucător inteligent, ori e neam de elită.
    Dacă arată și iubire, atunci nevasta să aibă grijă mare :D

    Dar să tragi așa speranţe nu-i bine, că îmbolnăvești inima!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am senzaţia că sunt 2 anonimi..
    E așa problemă mare să nu aibă Anonimii și un pseudonim?

    Dacă ar mai avea și câte doi sâni frumoși, aprindem discuţia.

    RăspundețiȘtergere
  12. De ce amantele care devin sotii sunt la randul lor inselate? De ce? Isi pierd acea parte misterioasa...unde este acea iubire mare.

    RăspundețiȘtergere