...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 19 decembrie 2015

A FI MAMA, NU ITI DA DREPTUL SA MANIPULEZI UN COPIL!

Buna seara, dragii mei!

Explodez de nervi. Imi pocneste ceafa! N-am curajul de a-mi masura tensiunea. Sigur este mare. Am ales sa tin sub limba o pastila de "atac" in caz de criza.

Sunt un individ cu multe defecte. Foarte multe! Majoritatea dintre ele, recunoscute public.

Un lucru n-as face niciodata:

SA MANIPULEZ UN COPIL!

Cand scriu, credeti-ma, imi tremura mainile. Daca as avea-o acum in fata pe SORA MEA, jur, as scuipa-o direct intre ochi.

Si eu, si ea, avem cate un copil. Ne-a dat Dumnezeu baieti. Sunt viata mea! PE AMANDOI II CONSIDER CA FIIND COPIII MEI. Nu o data, mi s-a intamplat sa ma las in genunchi, si, chemandu-i la mine, i-am imbratisat pe amandoi pana mi-au dat lacrimile.

Ieri, nepotelul meu a fost toata ziua la mine. Seara, picii, inca nu epuizasera cheful de joaca, asa ca mi-au spus ca vor sa doarma impreuna. Am acceptat pe loc, dupa care am pus mana pe telefon si mi-am sunat SORA, cerandu-i acceptul de a-l lasa pe piciul sau la mine.

Desi a "marait" printre dinti (si chiar nu inteleg de ce), finalmente, a acceptat. In fine, picii au dormit impreuna, iar astazi, dupa ce s-au trezit, s-au jucat atat de frumos, iar mie imi era asa drag sa-i privesc, incat imi venea sa-i mananc. Pe seara, am iesit cu amandoi in oras, iar acum vreo ora, cand ma pregateam sa-l duc pe nepotel acasa, DIN NOU, picii m-au rugat sa mai doarma o seara impreuna.

Va dati seama ca n-am avut nimic impotriva. Din contra! Insa pentru a le indeplini dorinta, trebuia sa trec de un "obstacol"....SORA MEA. Asa ca am sunat-o si i-am spus ca picii vor sa mai doarma o noapte impreuna.

Raspunsul ei, desi, previzibil, tot a avut darul sa ma enerveze. Mi-a spus ca NU, iar cand am intrebat, DE CE, mi-a adus la cunostinta CA NU ESTE NORMAL SA RAMANA DOUA NOPTI LA MINE (auziti, bai, nene!!! eu fiind fratele ei geaman!), si numai insistentele mele au facut-o ca, finalmente, sa ACCEPTE.

Doar aparent! Pentru ca, SCARBA, a luat-o pe ocolite, cerandu-mi sa vorbeasca cu el la telefon. Fireste ca am refuzat, stiind ca daca apuca sa vorbeasca cu el, cu ajutorul unor cuvinte perverse, IL VA INTOARCE PE PICI.

Vazand ca prima incercare nu i-a reusit, a apelat la o a doua parsivenie, cerandu-mi sa trec pe la ea, pentru ca are sa-mi dea cateva kg de carne de porc (cumnatu' a taiat astazi doi porci pentru angajatii sai) si nu mai are unde s-o tina in frigider. (vrajeala maxima, avand in vedere ca, pana maine dimineata, putea s-o tina si pe balcon) Am acceptat, insa am atentionat-o sa nu cumva sa ii spuna nu stiu ce cuvinte PICIULUI, pentru a-l manipula. Mi-a promis ca nu va face asa ceva, si ca doar de carne este vorba.

Ajuns cu copiii in fata blocului surorii mele, aceasta, dupa ce a ajuns la masina mea, a deschis portiera, mi-a dat un pachetel cu carne (auzi! n-avea loc in frigider!) si, cand sa plec, i-a spus piciului ei...MI-E FOARTE DOR DE TINE SI VREAU SA VII MAINE ACASA.

N-a trecut un minut din momentul in care am plecat cu masina de acolo, indreptandu-ne spre blocul unde locuiesc eu (maxim 5 minute cu masina), si nepotelul meu a izbucnit intr-un plans groaznic, ca vrea acasa, ca ii este dor de mama lui samd. In acelasi timp, piciul meu, a inceput si el sa planga ca...nu ramane varul sau la el.

Acela a fost momentul in care am EXPLODAT! Am mai incercat inca o data sa-l conving pe nepotel sa ramana la piciul meu, insa fara speranta. Plangea de se ineca. De fapt, v-am spus...plangeau amandoi.

Ce mai puteam face? I-am lasat acasa pe amandoi, si am sunat-o pe SORA MEA sa vina sa-l ia cu un taxi. (v-am spus ca daca dadeam ochii cu ea, as fi scuipat-o)

Fireste ca EXPLODAM DE NERVI. Iar cand i-am spus ceea ce a facut (cu maxima parsivenie), in loc sa spuna ceva despre subiect, a inceput sa-mi spuna sa bag carnea in frigider.

Am inebunit de nervi! Am inceput sa injur, moment in care mi-a inchis telefonul. Am sunat-o din nou, insa nu mi-a mai raspuns.

Stiti ce am facut, nu? I-am trimis 2 sms-uri, dupa care am blocat-o (n-am blocat in viata mea pe cineva, nici nu stiam cum se face), si i-am sters numarul de telefon.

De astazi, SORA MEA NU MAI EXISTA PENTRU MINE! Da! Si ea! Pentru ca, dupa cum multi cunosc, nici cu parintii mei nu mai vorbesc de 5 ani, pentru aceeasi uriasa parsivenie.

Fara discutie ca am fost un mare prost! Cel mai mare prost! De cand s-au nascut acesti copii (doar cateva luni, fiind distanta intre ei) n-am stiut cum sa fac sa fie cat mai apropiati, sa creasca impreuna, sa fie in aceeasi clasa la scoala, sa mearga in vacante impreuna samd.

Un mare dobitoc!!! Cel mai mare!

De astazi...gata! S-a terminat! Fie ce-o fi! Cu scarba aia nu voi mai vorbi niciodata, si cine ma cunoaste, stie ca nu glumesc.

M-am saturat sa ma rog de scarba asta sa-mi lase nepotul la mare (spre exemplu) atunci cand ea nu vrea sa mearga sau cand este "caraita" cu al meu cumnat, dar cel mai tare m-am saturat s-o vad cum IL MANIPULEAZA PE NEPOTELUL MEU, facandu-l pe acesta sa-si schimbe dorinta de a merge cu mine la mare. (am dat doar un exemplu)

A FI MAMA, NU-TI DA DREPTUL SA MANIPULEZI UN COPIL!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

3 comentarii:

  1. Urâtă situație, mai ales când sărbătorilor bat la ușă.
    Dacă te consolează cu ceva, ți-o împrumut pe fii-mea, cu tot cu pijama :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Crăciun BUN va dorim vouă! tuturor..

    Mai multă sănătate și zâmbete, cuvintele rele -fie ele vorbe-n vânt!
    Cu porcii și scroafele să avem (doar) tangenţe culinare!

    Iar "dulceaţa" sărbătorii s-o vedeţi măcar voi! :)

    De toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim, Gogule. Craciun fericit si tie!

    RăspundețiȘtergere