...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 29 noiembrie 2015

GOGULE, SA VORBIM DESPRE...GASTE!

Buna seara, dragii mei!

Vorbea Gogu (cititor fidel, dar necrutator in replici) despre...GASTE! Evident ca sunt si GASCANI! Totusi, suprematia GASTELOR este indiscutabila.

Exact, scumpilor! Ma refeream la relatii. Sau mai corect spus, ramanem cu subiectul la ceea ce spunea, dupa indelungi ani de cugetari si framantari, domna Andreea Raicu:

A AVEA UN IUBIT NU INSEAMNA A FI FERICITA!

Si as completa io: A AVEA UN IUBIT NU INSEAMNA A AVEA O RELATIE.

Cate GASTE nu ati vazut ca uziteaza sintagma "IUBIT" atunci cand vorbesc despre diversi indivizi fata de care, fara a fi specialist in psihologie umana, rezulta clar ca nu le leaga nimic???

Hm...mai bine puneam intrebarea invers: cate nu ati vazut?

Apoi, nu ma pot abtine sa nu ma intreb, cate GASTE inteleg ca a avea o relatie, nu inseamna ca ai o...RELATIE!

Relatia dintre doua persoane, nici pe departe nu se defineste la COMPATIBILITATEA ESTETICA SI FIZICA. Importanta!!! nu spun nu! Dar nici pe departe definitorie. Ca sa existe o RELATIE intre doi oameni, nici macar pasiunile comune nu sunt definitorii. Asta doar in mintea GASTELOR! Faptul ca iti place sa schiezi si tie si lui, sau sa mergeti la teatru si opera, nu inseamna decat ca va potriviti ca si gusturi pentru petrecerea unui timp liber.

A avea o RELATIE inseamna cu mult mai mult! Tine de spirit, de suflet, de acea incredibila potrivire ce nu are de-a face cu nimic din ceea ce este palpabil.

Cele mai importante intr-o relatie, DESI NU PAR, sunt momentele urate si tensionate! Acolo se vede compatibilitatea si, implicit...RELATIA!

Acolo, in valtoarea scandalului, desi se ridica tonul si se arunca cuvinte nepotrivite, DACA EXISTA O RELATIE, trebuie sa simti CALDURA. Da, da, da...caldura!

Caldura celui/celei de langa tine care, desi urla si, poate, te porcaie, in ochii lui/ei, si in ceea ce transmite se vede...CALDURA.

Stiu ce vorbesc, insa imi e destul de greu sa explic, atat verbal, dar mai ales in scris.

Cand exista o RELATIE, certurile, mai ales cele de inceput, AR TREBUI S-O "STRANGA", nu s-o dilueze. Aceea este o RELATIE!

Vorbeam de GASTE! Da! Corect! Cel putin din punctul meu de vedere: cu GASCA e simplu! Nu trebuie niciodata sa-i spui ceea ce nu vrea sa auda, cu atat mai putin sa risti o cearta cu ea, nu de alta, dar imediat va ajunge la concluzia ca N-A ALES BINE!

Tocmai si de aceea auzi frecvent GASTE care se vaita ca au un teribil ghinion in viata, ca si "ultimul", la fel de NENOROCIT a fost precum "ESTE" toti barbatii samd.

Gasca nu va intelege in veci, indiferent de cat efort depui a-i explica, ca a avea o relatie, nu inseamna ca ai o RELATIE!

La GASTE, ciocnirile si tensiunea reprezinta dovada alegerii proaste, cand in realitate ESTE EXACT INVERS!

Cuiva care nu-i pasa...nu se cearta! Celui care nu investeste sentimente, nici prin cap nu-i trece sa se certe. De ce ar face-o?

Tocmai de aceea vezi multe GASTE ramase cu ochii in soare si cu sufletul in "cuie", abia reusind sa spuna:

NU POT SA CRED CAT DE MULT S-A SCHIMBAT! PANA LA DESPARTIRE, NU NE CERTASEM NICIODATA!

Hm...GASCA-I TOT GASCA!

Subiectul acesta, cu GASTELE, este extrem de amplu, draga Gogule, si nu-mi permite timpul sa scriu cate ar fi de spus!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

2 comentarii:

  1. Este foarte interesant punctul tau de vedere referitor la cearta si relatie. Pai atunci inseamna ca eu am o relatie mult mai misto cu mama mea decat are sotul meu cu maica-sa. Si eu care il invidiam.... si ziceam ce bine de tine, ai o mama blanda, vorbiti linistiti, e intelegatoare, nu e un cosmar devenit realitate....
    cred ca si relatia cu mama e tot ca o relatie de iubire.... doar ca acolo e karma pn la moarte, nu poti fugi...

    RăspundețiȘtergere
  2. si de fapt depinde ce isi doreste fiecare: vrea o relatie armonioasa sau un balamuc
    cine considera iubirea = relatie armonioasa, nu va suporta balamucul ca validare a adevaratelor simtaminte

    RăspundețiȘtergere