...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

ATENTATELE DE LA PARIS, OARE, SURPRIND PE CINEVA?

Buna seara, dragii mei!

Aseara, tot vineri (culmea) cand pe "burtiera" ecranului au inceput sa curga stirile despre SANGEROASELE ATENTATE de la Paris, culmea ironiei, eram in aceeasi cafenea din zona Decebal, exact ca acum 2 saptamani.

Numai ca de data aceasta N-AM FOST ABSOLUT DELOC SOCAT. Ma asteptam sa se intample asa ceva! Si nu mint! AM SCRIS CHIAR PE BLOG, iar cine nu crede poate sa verifice. (postarea din 16 septembrie 2015, intutulata "Si acum, creiere spalate ce sunteti, va mai simtiti...Charlie?").

Si nu vorbeam la general. Am specificat clar ca, axiomatic, in urma celor intamplate atunci, Franta va fi lovita de atentate crunte.


Mai, oameni buni! NU VA MAI LASATI MANIPULATI! Desi traim intr-o lume in care ni se spune ca suntem respectati, iar grija fata de bunastarea vietilor nostre este principala preocupare, din contra, SFIDAREA LA ADRESA VIETILOR NOASTRE SI ALE COPIILOR NOSTRI este mai mare decat oricand!

Va spuneam ca lumea se "misca" urias in aceasta perioada, iar ceea ce se intampla acum va "aseza" mapamondul pentru urmatorii 100 de ani.

Ce face majoritatea populatiei lumii in acest timp? A FOST ADUSA USOR DAR SIGUR LA STADIUL DE CRETINITATE, stand cu ochii pe facebook, si fiind preocupata sa-si posteze pana si rahatul scos la wc.

Tanar fiind (he, he...acum 1000 de ani) eram fascinat de CUM E CONDUSA LUMEA! Mi se parea ca cei care sunt la conducerea mapamondului (si nu ma refer la politicieni, pentru ca, nici atunci, nu puteam fi atat de naiv a crede ca ei conduc) trebuie sa fie extrem de INTELIGENTI.

Cand m-am maturizat, am realizat ca, nu cei care conduc lumea sunt ATAT DE INTELIGENTI, ci cei condusi de ei, sunt incredibil de prosti.

Ce va urma din aceasta zi in Franta????

FRANTA VA DEVENI O TARA XENOFOBA! Apoi vor urma toate tarile europene care au pe teritoriul lor cetateni musulmani.

ASTA S-A SI DORIT!

Ma uit la NESINCERUL presedinte francez (evit a-l numi cum ar merita, totusi este un demnitar) care face pe SURPRINSUL, iar printre "randuri", asigura populatia Frantei ca reactia va fi nimicitoare.

Hey!!!! Domnule Hollande, pe cine naiba pacalesti??? Asta ai si voit! Pentru ca, Franta, are interese uriase in zona araba! Din punctul meu de vedere, ALATURI DE CANCELARUL GERMANIEI, ESTI PRIMUL VINOVAT DE ACESTE ATENTATE!

Stii de ce!

Pentru ca tot ceea ce se intampla cu IMIGRANTII in ultimele trei luni, este mai mult decat CONCERTAT.

Se doreste RAZBOI! Si probabil ca va fi! Este doar o chestiune de timp! Iar populatia lumii sta cu ochii beliti pe facebook.

Cum sa cred ca Franta este cutremurata de atentatele teroriste, cand aceeasi Franta, alaturi de Germania, A OBLIGAT INTREAGA EUROPA SA PRIMEASCA IMIGRANTI MUSULMANI???

Totul este CONCERTAT, si se doreste obtinerea XENOFOBIEI prin utilizarea psihologiei inverse!

Uite, noi i-am primit in tara noastra si ei ne omoara copiii! Clasica psihologie inversa!

Franta stia ca vor fi atentate! Cum sa permiti imbecililor de la "Charlie" sa-si bata joc prin caricaturi de moartea unui copilas musulman care incerca sa fuga de razboi???

Cum sa permiti asa ceva? Doar daca iti doresti a se intampla...REACTIA! Doar daca iti foloseste...REACTIA! Si s-a intamplat! Iar tu, conducere a Frantei...STIAI CA ASA SE VA INTAMPLA!

Ce va urma, EU STIU! Dar ca mine sunt prea putini! Restu' au creierele spalate! TRAIASCA FACEBOOK!

In foarte scurta vreme, EUROPA, va deveni total xenofoba! Si nu va pare curios ca cei care o conduc, ne vorbesc numai de PRIETENIE INTRE POPOARE?

De ce va lasati prostiti, oameni buni???

Va fi razboi! O simt! Asta vor...razboi!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Dacă tot ne uităm în afară pe geam, permite cititorilor să afle ce e cu pofta marilor licurici la savarina siriană.
    Cum ai făcut-o cu criza francului elveţiei, când te-a rugat doamna.
    Fă-o cu frazarea inteligibilă a lui mirciulica ca să se înţeleagă ceva, și nu cu afinitatea aia înspre chineză a lui gogu..hhhhh..:)

    Ar fi util, benefic și educativ (măcar în momentele de tip Paris), mai ales ca media românească nu ronţaie analiza externă, știut fiind că preferă buboșeniile, cancanurile puturoase și concertele rock.

    RăspundețiȘtergere