...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 3 septembrie 2015

CAT DE FRICA II ESTE EUROPEI DE TERORISMUL ARAB?

Buna ziua dragii mei!

Ceea ce urmeaza a scrie in continuare, macar partial, sigur nu va suna bine!

Din umilu-mi punct de vedere, intotdeauna, dar in prezent, mai mult ca niciodata, GRADUL DE IMBECILITATE AL POPULATIEI GLOBULUI PAMANTESC depaseste cu mult cele mai sumbre asteptari.

Mult prea preocupata de a-si trai EXISTENTA VIRTUALA (facebook samd) populatia globului pamantesc (cu foarte mici exceptii) a ajuns la un grad de incapacitate in a percepe ADEVARUL (si nu ceea ce i se spune) absolut dezarmant!

Exemple as putea sa dau foarte multe, dar ma voi opri la...CRIZA IMIGRANTILOR.

CEL MAI IMPORTANT ASPECT CARE A FOST DEZVALUIT, ABSOLUT INTAMPLATOR, de aceasta criza a imigrantilor, este IMENSA MINCIUNA care ne este servita de ani si ani, referitoare la FRICA EUROPEI fata de terorismul arab.

Nu o data am vazut mincinosii lideri europeni cum ne serveau "povesti" despre pericolul TERORISMULUI ARAB, ocazie cu care, de fiecare data incercau sa mai adauge o LEGE care sa ne apropie pe toti de statutul de "CIREADA".

Cat de frica ii este EUROPEI de terorismul arab?

Pai, s-a vazut acum! Foarte frica! Daca macar in parte, toate minciunile despre pericolul terorismului arab fata de Europa s-ar adeveri, CREDETI-MA CA, SUB NICIO FORMA, europenii nu ar fi acceptat sa deschida portile imigrantilor arabi.

Daca esti TERORIST ARAB, daca urasti Europa, si daca iti doresti cu toata fiinta sa-i faci rau, ai putea sa ratezi o ASTFEL DE OPORTUNITATE de a intra nestingherit si, mai ales, necontrolat, pe batranul continent, deghizat in imigrant???

Raspunsul este axiomatic!

Mai mult! Unde sunt americanii???

Ca intotdeauna...SUNT NEAFECTATI! Desi, daca ar fi sa credem ca REALA, aceasta criza a imigrantilor (am dubii mari ca nu este provocata cu buna stiinta), AMERICANII SUNT UNICII VINOVATI!

Stiu! Pentru multi (atat de idioti, incat nimic nu-i mai intereseaza in afara de tatuaje si barbi) voi fi perceput ca un imputit "vandut rusilor" cu vederi antiamericane, dusman al democratiei, bla, bla, bla...insa, astept argumente care sa ma contrazica!

Te duci peste irakieni (care n-o duceau perfect cu Saddam Hussein, dar nici nu mureau de foame), si mintind cu un tupeu extraordinar ca dezvolta arme chimice si atomice, il inlaturi de la putere pe "dictator", promitand norodului irakian dezvoltarea unei adevarate democratii.

Rezultatul? Haos total! Razboi civil...si "MOARTE" peste tot!

Apoi, la fel, procedezi si cu...Libia! Il inlaturi de la putere pe Muammar al Gaddafi, promitandu-le libienilor marea democratie.

Rezultatul! Haos total! Si multa "MOARTE".

Sa mai vorbesc de Siria? Acolo, cel putin pana in prezent, Bashar al Assad a reusit sa scape de "debarcare", desi pentru americani a devenit o obsesie.

Iar cand sutele de mii de irakieni, sirieni si libieni, cu copilasii in brate, lasandu-si caminele si munca de-o viata, RISCANDU-SI VIATA, navalesc asupra Europei, domnii americani mananca linistiti la fast food, si urmaresc meciurile de baseball.

UNDE SUNT AMERICANII????

Ca de obicei...la adapost! Din nou, batranul continent trebuie sa traga ponoasele!

Stiti ce imi este din ce in ce mai clar?

Serviciile secrete americane au castigat de multa vreme razboiul cu cele europene. Daca nu esti tampit, nu poti sa nu observi sefi ai unor mari state europene care...ATENTIE...in loc sa apere interesele propriilor popoarele, si, in secundar, interesele batranului continent, din contra, nu stiu cum sa mai serveasca interesele americane in zona!

N-ai cum sa nu te intrebi: astia pentru cine naiba lucreaza?

Cat de mare trebuie sa fie retardul, incat sa crezi in PACEA MONDIALA SI PRIETENIA MULT TRAMBITATA DE MAI MARII LUMII, cand cu ochiul liber se vede ca ne pregatim de razboi???

Estul Europei este incandescent! Proiectul "Euro-maidanul" a iesit perfect! Orientul Mijlociu fierbe. Asia, desi nu fierbe, se pare ca va fi lovita de o crunta criza economica.

Nu miroase a bine, fratilor, desi imi doresc din tot sufletul sa gresesc!

Aaaa...inca ceva! Ar trebui sa ne mire daca, in viitorul apropiat, Europa, ar fi lovita de o serie de atentate teroriste?

Pe cine ar fi data vina? Normal, pe imigrantii arabi. Ce convenabil!

Daca Europei i-ar fi teama cu adevarat de TERORISMUL ARAB, sub nicio forma nu si-ar fi deschis in prezent "portile" in fata sutelor de mii de imigranti arabi, total neinregistrati si necontrolati.

Poate gresesc, si mi-as dori sa gresesc! Dar imi pare o regie extrem de slaba! Ramane doar intrebarea...ce se urmareste cu acest val urias de imigranti?

Din umilu-mi punct de vedere, ceea ce se intampla in aceste zile, nu este ceva spontan si de necontrolat. Din contra...

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu