...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 24 august 2015

POLITISTUL CU PISTOL IN DOTARE, DAR CARE NU ARE VOIE SA TRAGA.

Buna ziua dragii mei!

Mai raman un pic la subiectul politistului de la rutiera, ucis, cu buna stiinta, de catre acel afacerist turc, pe Soseaua Pipera.

Astazi, am aflat din presa ca, zilele trecute, undeva pe litoral (cred ca la Mamaia), s-a mai inregistrat un caz asemanator. De data aceasta, din fericire, politistul vatamat de conducatorul aflat in stare de ebrietate, a scapat doar cu niste rani superficiale.

Si, tot astazi, mi-am mai adus aminte de inca un caz asemanator petrecut cu cel mult cateva luni in urma, in Centrul Istoric.

Deja in Romania este o moda! SA DEMAREZI IN TROMBA CU POLITISTUL DE LA RUTIERA AGATAT DE MASINA!

Ce fel de POLITIE mai este si asta???

Cred ca daca arati aceste SUPER PENIBILE faze, unor politisti din Germania, Franta, Anglia, SUA samd...ar spune ca asa ceva nu poate exista!

Cum, ca politist, sa vezi cum un nemernic demareaza in tromba, cu tine, agatat de capota, punandu-ti, astfel, viata in pericol....SI SA NU SCOTI PISTOLUL, TRAGAND MORTAL?

Pai, ce politist esti, daca ajungi sa-ti pierzi viata intr-un mod atat de stupid? Si, de ce, mai porti arma???

Stiu, stiu, stiu! Imi veti argumenta ca NU PERMITE LEGEA SA TRAGI IN ORICE CONDITII.

Pai...schimbati legea! Aceasta discutie se poarta de ani si ani de zile, fara vreun rezultat notabil. Si ieri, fireste, ca in alte multe cazuri tragice, nu putea lipsi de la inmormantarea politistului de la rutiera, domnul ministru GABRIEL OPREA care, cu aceasi figura foarte sobra si preocupata, a adus condoleante familiei.

Vorbe goale! Nimic mai mult! Si el, ca si predecesorii sai (absolut toti), din pozitia de ministru, n-a facut absolut nimic pentru protectia POLITISTULUI (general vorbind) in fata infractorului.

In comentariile oficiale, atunci cand se vorbeste de cazul politistului de la rutiera, carat vreo 350 de metri pe capota masinii conduse de afaceristul turc, se precizeaza ca... CETATEANUL TURC A FOST RETINUT DE CATRE POLITISTI, DUPA O CURSA DE URMARIRE.

Nimic mai fals!!! Deja nu mai este un secret faptul ca, INITIAL, NU POLITIA ROMANA L-A CAPTURAT PE TURCALETELE CARE, cu bolidul din dotare, lasase bine de tot in urma bietele Loganuri care incepusera urmarirea, CI UN TANAR CONDUCATOR AUTO, CARE VAZAND FAZA, SI CONDUCAND UN BMW, a reusit sa se tina aproape de turcaletele care rula cu vreo 200 km/ora. Acel tanar l-a imobilizat pe turcalete. Ulterior, au ajuns si vestejitele Loganuri de politie.

Pai...masini nu ai in dotare, benzina nici atat, bani pentru piese de schimb abia se gasesc, pistoale vai de capul lor (majoritatea Carpati), si nici sa tragi cu ele nu prea ai voie...

Si atunci? Ce politie mai esti?

Cica, acum, dupa moartea politistului, cu totii sunt decisi sa schimbe legea!

Hai...pe bune?

S-o vedem si p-asta!

Dar cine sa se bata cu interesele politicienilor? Ma refer, cine din Ministerul de Interne? Nu de alta, dar se stie ca, orice inasprire a legii, nu este vazuta cu ochi buni de politicienii care, se gandesc ca vin ALEGERILE.

Cel mai bun exemplu a fost cu Codul Rutier. Dupa avalansa de accidente mortale, cauzate in special de bautura, s-a trambitat ca va fi schimbat, iar pedepsele, cat si amenzile...vor fi usturatoare. Ce s-a intamplat cu el? S-a fatait de la Parlament la Guvern vreo 2 ani de zile, si a ramas in coada de peste.

Nimeni nu si-a asumat raspunderea inaspririi codului rutier! Nu da bine la ALEGERI. Cum sa-l pedepsesti foarte aspru pe romanul BAUTOR, care vrea sa si conduca? Nu conteaza ca poate face victime nevinovate in orice clipa, important este sa nu-l superi...SI SA-I "INHATI" VOTUL!

Asa ca...sa fim seriosi! Nu se va schimba nimic!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu