...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 30 august 2015

NU MAI ARUNCATI CU NOROI IN STATIUNEA MAMAIA! SUNTETI ABSOLUT PENIBILI!

Buna seara dragii mei!

Si in aceasta noapte, MAREA, este suparata. Nu scoate un "sunet"! Stau pe balcon, privind-o...si astept! Cine stie...poate maine seara. Ultima, pana la anu', cand cu voia Lui Dumnezeu, o voi revedea-o.

Stateam si ma gandeam astazi la aberatiile Magdei Vasiliu (citi comentariul anterior)...

Iubesc statiunea Mamaia. Recunosc! O ador! Si nu sunt deloc subiectiv daca sustin ca, ESTE O BLASFEMIE, sa faci o comparatie intre aceasta si...mizeriile de statiuni din Grecia, Bulgaria si Turcia.

Daca vrei sa compari Mamaia (cel putin in prezent, si asta, trebuie s-o recunoastem...datorita lui Radu Mazare), n-o poti face decat cu statiuni precum SAINT TROPEZ!

Bai, nebunilor, care o tot dati cu Grecia...un cacat de tara, plina de stanca si uscaciune, pe langa faptul ca, nici macar STATIUNI NU AU, ci doar niste insule de rahat, in care, cu mici exceptii, CONFORTUL TI-L DAU NISTE PANARAME DE PENSIUNI! (hotelurile de 4-5 stele, si alea, cateva, fiind mult mai scumpe ca la Mamaia)

Sau...cei care sustineti Turcia, prin resorturile de lux (oricum peste Grecia), unde argumentul principal in toate pozele de pe booking, SUNT TOPOGANELE...de parca am fi salbatici, si n-am vazut topogane in viata noastra!

Sau cei care sustineti Bulgaria, ce fie vorba intre noi, macar are plaje si hoteluri foarte mari si spatioase!

SA VA INTRE BINE IN CAP! MAMAIA, DACA VRETI S-O COMPARATI, DOAR CU O STATIUNE CA SAINT TROPEZ, PUTETI S-O FACETI!

Iar eu, cand deschid gura, o fac cu argumente!

Chiar acum, cand fac vorbirea, am niste amici in vacanta la Saint Tropez. Cred ca m-au invitat acolo, de 5-6 ori, fara succes.

Dar oamenii au recunoscut ca, nu exista mare diferenta intre Mamaia si Saint Tropez. Ba, la multe aspecte, Mamaia este peste Saint Tropez.

Cazare! Net superioara Mamaia. La Saint Tropez, multe hoteluri cu camere micute, dar foarte scumpe.

Cluburi! Net superioara Mamaia. Dealtfel, nu stiu cate statiuni din Europa se pot mandri cu cluburile din Mamaia.

Nici macar la terase, Saint Tropez, nu este cu mult peste Mamaia.

Hai sa vedem niste poze.



Pai, terasa Reyna (la 2 minute de Mamaia) sau MCM sunt peste ce se vede in poze.

Ca sa nu mai vorbim de plaja. Cam la fel...


Pai, taranusii astia care o tot dau cu Grecia, in viata vietilor lor nu s-ar duce la Saint Tropez. Daca li se pare scumpa Mamaia, ce sa mai spuna de statiunea franceza. Acolo, numai parcarea la o terasa, te costa 5-10 euro. Ca sa nu mai spun de cluburi si FETELE DE COMPANIE. Cea mai ieftina (retineti!!!) este 1000 euro! Cele mai misto, ajung si la 5000 euro/noapte.

Pai, la Mamaia, cu 3-400 euro, petreci noaptea cu cea mai tare "piesa" posibila.

Cei care o tot dau cu Grecia, spun..."este plin de nemti si englezi". Care nemti si englezi? Cumva taximetristi si zidari? Cam da...care beau ca porcii in tavernele grecesti.

Vezi ca in Mamaia, cel putin cat a fost Mazare, veneau seici, MULTIMILIARDARI IN EURO. Si cred ca nu veneau de tampiti, tocmai la Mamaia.

Majoritatea celor care arunca cu noroi in Mamaia, n-au mai fost pe litoralul romanesc de 10 ani, si, chiar si atunci cand o faceau, nu se cazau vreodata la un hotel mai sus de 2 stele.

Nu mai aruncati cu rahat in Mamaia, proslavind Grecia, Turcia si Bulgaria, pentru ca sunteti penibili!

V-au luat turcii si v-au dus in resorturile alea de pe camp (chiar daca vecine cu marea), dandu-va sa beti si sa mancati la "liber", dar numai ce au voit ei. Nu calitate! Cantitate! Ce era de calitate (mai ales bauturi) se platea separat. Nu mai spun ca daca paraseai resortul, FERENTARIUL este "scula", in comparatie.

Dar, asa se intampla cand majoritatea turistului roman ce merge peste granitele tarii, abia daca a descoperit DUSUL SI APA CALDA, acum 15-20 de ani. Si stiti ca nu exagerez!

Daca poate vorbi cineva de Mamaia, si s-o compare cu alte locuri de pe glob, doar unul precum Catalin Botezatu o poate face. Asta a cheltuit sute de mii de euro pe vacante, si nu cele cu care va mandriti voi...in Grecia...la pensiuni.

NU MAI ARUNCATI CU NOROI IN MAMAIA! SUNTETI ABSOLUT PENIBILI!

P.S. Si eu, acum vreo 4 ani, dupa ce nu mai fusesem pe litoral de vreo 10, aveam o parere foarte proasta despre Mamaia. Dar cand am inceput sa ma conving cat de mult s-a schimbat in bine...am devenit cel mai mare sustinator!

Si fiti atenti! Vine tare Saturnul din urma! Cica s-a investit enorm! Sunt niste hoteluri de 5 stele de iti iau "viata". Inca nu sunt sustinute de statiune. Luxul din hoteluri contrasteaza cu statiinea. Dar sigur in 2-3 ani....Saturn va deveni o forta!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu