...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 15 iunie 2015

CORUPTI DIN PARLAMENT SUNT DISPERATI! VOR SA SCHIMBE LEGEA!

Buna ziua dragii mei!

Cred ca este aproape 1 luna de cand n-am mai scris. Sincer, din nefericire, nici chef n-am avut. De aproape doua luni ma chinuiesc niste probleme de sanatate, iar cel mai enervant este ca, pe langa tensiunea arteriala pe care, cu greu, am reusit s-o readuc in limite rezonabile, mai am o mare problema...AMETEALA. O ameteala blestemata care ma terorizeaza de saptamani intregi. Maine merg la o clinica privata sa fac niste teste pentru URECHEA INTERNA.

In fine. Subiectul abordat astazi, pentru multi dintre voi, s-ar putea sa nu fie cat de putin interesant, poate chiar plictisitor, dar eu, chiar vreau sa scriu cateva cuvinte despre acesta.

Asadar, de zile intregi asist la NOUL SI GROTESCUL CIRC, care in spate, practic, are un singur motiv...LUPTA PENTRU "PUTERE". (izvor nesecat de "spagi" si contracte cu statul)

Acest "stat" vai de capul lui (sau...nu, daca n-ar fi capusat), care abia daca mai poate sa respire. Batalia este (din nou) pe viata si pe moarte. Gladiatorii din ring...PSD-ul si OPOZITIA.

Nu stiu daca se va ajunge la demiterea primului ministru pentru acuzele cu "miros" penal ce-i sunt aduse de catre DNA, cum dealtfel, nu stiu nici daca, IN FINAL, clica parlamentara (in intregul sau) va reusi sa-si impuna ABJECTUL PUNCT DE VEDERE, cu privire la schimbarea legilor care permit anchetarea si arestarea preventiva a bravilor "alesi".

Dar stiu cu certitudine un lucru: AVEM DE ZECI DE ANI UN MEDIU POLITIC CORUPT PANA IN MADUVA OASELOR, indiferent de "culoarea" politica, si in orice parte intorci capul, nu vezi decat coruptie!

Naivii (ca sa nu le spun altfel) au crezut ani de zile ca, pentru cruciada impotriva unor personaje care, nu demult, PAREAU INTANGIBILE, exista un singur responsabil...BASESCU! Nimic mai fals! Nu o data am spus ca, ar fi vrut Basescu sa aiba atata putere, dar din pacate, mai ales pentru el, nici vorba de asa ceva! Iar cand am sustinut acest lucru, am argumentat simplu:

Cum putea Basescu sa porneasca O CRUCIADA IMPOTRIVA CORUPTIEI, cand si in "curtea" sa politica existau nenumarati corupti, ca sa nu mai spun ca, la acel moment, nu-i mai ramasesera decat 2-3 ani in functia suprema in stat? Ce facea dupa?

Nu, scumpilor, aceasta CRUCIADA NEMILOASA care socheaza de 2-3 ani PERSONAJELE CORUPTE, nu-si are izvorul decizional in Romania, ci in "afara". Dintre statele membre UE, Romania, este una dintre cele mai corupte tari, iar jaful crunt din banii publici, cu fiecare an care trecea, SCADEA DIN CE IN CE MAI MULT INCREDEREA POPULATIEI IN PROIECTUL UNIUNII EUROPENE.

Si atunci, NU PENTRU CA LE-AR PASA DE "NOROD" (doar nu suntem naivi), sefii Uniunii Europene au fortat autoritatile romanesti sa inceapa aceasta CRUCIADA, urmare careia, fireste, cad "capete" psd-iste, pnl-iste, pd-iste, samd.

PERSONAJELE CORUPTE DIN MEDIUL POLITIC ROMANESC, cand au vazut ca nu este de gluma, iar puscariile devin neincapatoare, ca sa nu mai spun de numarul "anilor" dictati de instantele judecatoresti, IN PREZENT, INCEARCA CU DISPERARE SA STOPEZE ACEASTA CRUCIADA PRIN SINGURUL INSTRUMENT POSIBIL...SCHIMBAREA LEGILOR CARE PERMIT ANCHETAREA, DAR MAI ALES ARESTAREA "ALESILOR"!!!

Tot se vorbeste de aceasta IMUNITATE PARLAMENTARA! Cred ca dintre statele Uniunii Europene, Romania, este unicul stat in care aceasta imunitate ofera o protectie super nesimtita "alesilor". Este ok sa existe IMUNITATE, DAR DOAR IN CEEA CE PRIVESTE DECLARATILE POLITICE (!!!), NU SI FAPTELE DE CORUPTIE!

Cum se poate ca, in cazul in care organele de cercetare penala, descopera, SI AU DOVEZI, asupra unor acte de coruptie facute de diversi parlamentari, pentru a INCEPE ANCHETAREA ACESTORA, IAR ULTERIOR, DACA SE IMPUNE, ARESTAREA PREVENTIVA, trebuie sa ceara incuvintarea Parlamentului????, pentru ca...deh, incriminatii, beneficiaza de imunitate???

Ce legatura are HOTIA, cu imunitatea politica???

Revenind la situatia din prezent, si la posibila, sau nu, demitere, chiar a primului ministru, acuzat de diverse fapte de coruptie, opinez ca NU ARE ABSOLUT NICIO IMPORTANTA FINALITATEA ACTIUNII! Da, da, da! Infinit mai importanta mi s-ar parea o actiune o tuturor factorilor politici decizionali din Romania, daca nu de bunavoie, siliti de societatea civila, PENTRU A SE RENUNTA DEFINITIV LA IMUNITATEA PARLAMENTARA, ALTA DECAT PENTRU DECLARATIILE POLITICE!!!

Hai sa fim seriosi! Cine arata astazi cu degetul spre premierul Romaniei? Cumva, domnul Blaga??? Imi vine sa rad...dar, amar!

Cine se batea cu pumnul in piept, acum foarte putina vreme, si rostea raspicat in fata camerelor de televiziune ca, DIN POZITIA DE PRIM MINISTRU, a cerut tuturor parlamentarilor "puterii" SA VOTEZE FAVORABIL ORICE (!!!)....REPET....ORICE (!!!) SOLICITARE DE ANCHETARE VENITA DIN PARTEA DNA???

Pai, ACELASI PRIM MINISTRU care, in ultima vreme, a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru impiedicarea arestarii preventive a domnului Sova, sau, ulterior, inceperea anchetarii penale, chiar a domniei sale!

Cine "tuna si fulgera" pe pagina sa de Facebook, impotriva coruptilor din PSD? Cumva, fostul presedinte al tarii? Sincer...mie mi-ar fi maaaaaare rusine! Sa fi uitat domnul fost presedinte al Romaniei, stenogamele in care, NISTE CETATENI INTERLOPI, in dialogurile pe care le aveau cu fratele domniei sale, ii cereau respectivului sa vorbeasca cu...Traian???

Repet! Ce rusine mai mare poate fi pentru un presedinte de tara, ca FRATELE SAU sa aiba relatii cu interlopii, care il acuza ca i-au dat pungi cu bani??? Iar ulterior sa fie arestat!

Vedeti voi, dragii mei, chiar nu conteaza "culoarea" politica! DESI NU-MI PLACE SA GENERALIZEZ, APROAPE TOTI SUNT LA FEL!

Pana ce societatea civila nu va da semnalul clar ca nu mai accepta politicieni corupti, care intra in Parlamentul Romaniei doar pentru a fura, bineinteles, protejati de IMUNITATEA PARLAMENTARA, lupta impotriva coruptiei, nu va ramane decat un frumos slogan!

P.S. FAC PRECIZAREA CLARA CA, TOT CEEA CE AM SCRIS MAI SUS, ESTE VALABIL PENTRU PERSONAJELE CORUPTE DIN PARLAMENTUL ROMANIEI, NU SI PENTRU ACEI PARLAMENTARI CINSTITI SI CORECTI, A CAROR IMAGINE, DIN PACATE, IN ASOCIERE, ARE DE SUFERIT DIN CAUZA COLEGILOR CORUPTI!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu