...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 22 mai 2015

CAT VOM MAI SUPORTA "DUHOAREA" DIN TELEVIZIUNI?

Buna ziua dragii mei!

Sunt vreo 3 saptamani de cand ma chinuiesc ingrozitor cu TENSIUNEA ARTERIALA. Dar ultima saptamana, fara doar si poate, a fost un cosmar. Am ajuns de 3 ori in spitalul Floreasca (noaptea, la urgenta), ultima data azi noapte, si din nefericire, tensiunea mea nu prea da semne de stabilitate. Peste putina vreme voi pleca catre clinica Medicover, pentru a face un doppler la arterele renale, doctorii dorind, in urma consultului, macar sa excluda o posibila cauza a puseurilor uriase de tensiune pe care le-am avut in ultima vreme.

Dar pana atunci, vreau sa scriu cateva randuri. Fiind acasa, mi-am spus sa arunc un ochi la televizor. Butonand telecomanda, mai intai am dat cu ochii de emisiune "Mireasa pentru fiul meu", unde printre dialoguri intre concurenti ce iti provoaca in secunda 1 o sila profunda, am mai dat cu ochii si de o bataie in toata regula.

Apoi au urmat stirile. Crime, perversiuni cu minori, talharii si scandaluri. Acum ma uit la ceas! Este 16:32. Foarte curand vor incepe infectele emisiuni moderate de Maruta si blonda aia de la Antena 1. (uite ca imi scapa numele) Ce vor vedea romanii, si azi, ca de fiecare data? Pai, URIASA PROMISCUITATE! In cazul in care, intr-un mod uluitor, va lipsi marele GUTA (manelistul semianalfabet, cu aere de mare macho), cu siguranta vor fi prezente in respectivele emisiuni alte scursuri ale societatii.

Ulterior, vor incepe emisiunile politice. Ce pot vedea romanii? O serie nesfarsita de politicieni INCA...NEARESTATI, care, daca nu se vor razboi intre ei pentru diverse interese MATERIALE, atunci cu siguranta, in stilul gretos si binecunoscut, vor incerca sa convinga poporul de bunele lor intentii, si de grija uriasa pentru bunastarea patriei.

Ce va urma? Dupa ora 22 incepe al doilea calup de emisiuni absolut infecte, moderate de Capatos si Adelina Pestritu. Fireste, si acolo, un alt sir de analfabeti sau, in cel mai fericit caz, semianalfabeti, vor umple platourile de televiziune.

Ce urmeaza dupa miezul noptii? .....FILME PORNO.

Si imi aduc aminte de vremea lui Ceausescu, cu cele 2-3 ore de program/zi de televiziune, in care eram bombardati cu reusitele OAMENILOR MUNCII, PARTIDULUI COMUNIST, SI IUBITULUI CONDUCATOR!

EXISTA INSA O DIFERENTA!

Daca in acele vremuri, propaganda ceausista, nici pe departe nu mai reusea sa PACALEASCA, cu atat mai putin sa SPELE CREIERE, astazi, toate aceste MIZERABILE TELEVIZIUNI, prin multitudinea de emisiuni ce nu pot fi caracterizate, SPALA FOARTE BINE CREIERELE!

Care varianta era mai buna? Cele 2 ore de emisiune/zi de pe vremea lui Ceausescu, sau cele 24/24 ore cu care suntem otraviti in prezent?

Eu, opinez ca....PRIMA! Fireste, pentru ca trebuie, asa cum sunt deja obisnuit ca roman, SA ALEG INTRE DOUA "RELE".

Dar nu ma pot abtine sa nu ma intreb, CAT VOM MAI SUPORTA "DUHOAREA" DIN TELEVIZIUNI?

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu: