...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 8 februarie 2015

ELENA, NU ERA MAI BINE SA FII DOAR...SOTIE DE MILIARDAR?

Buna dimineata , dragii mei!

Iata-ma ca scriu pe blog, pentru a doua oara, in decurs de cateva ore. Daca azi noapte, pe la ora 3, incheiam comentariul cu reteaua de prostituate din showbiz-ul romanesc, acum, la cateva ore distanta (ora 9), simt nevoia sa scriu despre un alt subiect:

IMINENTA ARESTARE A ELENEI UDREA

Ce mi-a venit, duminica, la ora 9 dimineata, sa scriu despre acest subiect? Pai, simplu! M-am trezit, si pana se va trezi si baietelul meu, impreuna cu care voi merge la AFI PALACE COTROCENI sa vedem filmul de desene animate "Spongebob"...citesc presa! Iar toata presa este inundata de subiectul cu iminenta arestare a Elenei Udrea, careia, cel mai probabil, maine dimineata, i se va incuviinta de catre Parlament, ridicarea imunitatii, ceea ce, coroborat cu solicitarea DNA-ului, inseamna ARESTAREA CELEI MAI CELEBRE BLONDE ALE POLITICII ROMANESTI.

Acum, idiot cum sunt, in timp ce mancam niste halva cu paine (iar am uitat de burta), ma gandeam ce-o face Elena Udrea, exact in aceleasi momente. S-o fi trezit, asta in cazul in care a putut sa inchida vreun ochi? L-o fi bombardat pe Basescu cu sms-uri, in care sa-i ceara a interveni declarativ in favoarea sa, asa cum se astepta de cel putin vreo 10 zile? O fi vorbit cu Videanu (cu casuta lui ca tot omu'), intrebandu-l cum este...."acolo". Dar mai ales despre ce avocati a avut, in asa fel incat, a scapat de cele "29" in grasoniera cu zabrele?

SAU, DACA IN FINAL, SI-A DAT SEAMA CAT DE PROASTA A FOST, PENTRU ALEGERILE FACUTE IN VIATA?

Stiu, stiu, stiu! Probabil ca daca ar fi acum langa mine, dar mai ales daca ar asculta ceea ce urmeaza a spune, cu siguranta mi-ar da doua palme, pentru ca deh....adevarul doare, si foarte greu, chiar si in ceasul al 24-lea, poate fi acceptat.

La Buzau sunt femei frumusele. Una dintre acestea, desi clar! nu reprezinta genul meu de femeie, este Elena Udrea. Desi ani de zile ne-a povestit cum s-a indragostit de COCOS, ajungandu-i sotie, personal, am retineri foarte mari ca o tanara zvelta si frumusica, se poate indragosti de un hipopotam (cel putin asa il percep eu), fara ca "portofelul" impricinatului sa detina un rol insemnat. Dar eu sunt un DOBITOC, fireste, asa ca probabil nu am dreptate!

Indragostindu-se de cine "trebuie", frumusica din Buzau a ajuns sa fie una dintre cele mai elegante dive ale Bucurestiului. Din acest punct incepe nedumerirea mea! Hai sa v-o marturisesc!

Pai, pleci de la Buzau, unde ai trait (din ceea ce sustin vecinii) in niste conditii destul de modeste, si ajungi prin FIORUL IUBIRII (de cine trebuie) o mare diva la Bucuresti, plimbata cu limuzina, imbracata si incaltata de la cele mai vestite case de moda din lume, dusa in vacante exclusiviste, samd. DE CE VREI MAI MULT??? Asta nu am inteles!

DE CE SIMTI NEVOIA SA INTRI IN POLITICA, SA TE CUNOASCA TOATA TARA, SI NU RAMAI SOTIA MARELUI OM DE AFACERI (imi vine sa vomit cand ma gandesc cine sunt oamenii de afaceri ai Romaniei) TRAINDU-TI LINISTITA VIATA DE LUX?

Nu mai spun de gafele uriase pe care le-ai facut in cei 10 ani de cariera politica la nivel inalt, vorbind saracilor imbracata in tinute de zeci de mii de euro, sau ducand sinistratilor, din partea ta, pantofi de lux! (acea gafa a fost absolut memorabila)

Ca sa nu mai vorbesc de TUPEUL cu care ii indemnai pe romani sa te voteze in functia suprema a tarii, promitandu-le o viata mai buna si STARPIREA CORUPTIEI (!!!) in conditiile in care, stiai prea bine cu ceea ce s-a ocupat fostul sot, si mai nou, daca organele de cercetare penala vor reusi sa probeze in fata judecatorilor acuzatiile, CHIAR SI TU!

La auzul, tot mai apropiatului, clinchet al catuselor, te tot uiti cu disperare spre Traian Basescu, asteptand ce??? Este o chestiune de logica sa nu astepti absolut nimic, dar acest lucru inseamna sa cunosti atat sistemul, cat si oamenii care fac parte din el! TRAIAN BASESCU NU VA INTERVENI! (neintrand in amanunte)

DIN PACATE, LENUTO, N-AI INVATAT NIMIC IN ACESTI 10 ANI DE POLITICA!

Ramane intrebarea daca merita sa ajungi la parnaie, pentru 10 ani de fudulie in varful politicii romanesti? Pentru ca, daca n-ai fi intrat in politica, nici in puscarie n-ai fi ajuns! Cine putea sa acuze o dulcica femeie, de hotiile cu care sotul si-a facut averea? Ai fi stat linistita, precum alte celebre blonde. (cu sotii in puscarie)

IN SCOALA VIETII, CEL MAI IMPORTANT LUCRU PE CARE TREBUIE SA-L INVETI, ESTE SA-TI CUNOSTI LUNGUL NASULUI! Se pare ca tu, Lenuto, ai lipsit la aceasta lectie!

As mai adauga ca...a scoate caietele cu insemnari, si a ameninta voalat ca incepi a "bingani" tot ceea ce cunosti, este o decizie care va spori numarul dusmanilor, chiar cu aliati de pana acum. Iar a sustine in continuare ca, din pozitiile de varf ale politicii romanesti pe care le-ai ocupat timp de 10 ani, nu ai cunoscut faptul ca fostul sot avea indeletniciri interlope, iar gentile, hainele si viata de super lux pe care ti le-a oferit, aveau ca sursa bani, pentru care acum este ARESTAT, nu face altceva decat sa completeze PENIBILUL.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. :)
    Dupa ce a facut foamea de mica la Plescoi, la ce te asteaptai sa faca dupa ce s-a mai ajuns mititica: a strans si ea saracuta, ca o furnicuta cat a putut mai repede. Ca sa nu mai retraiasca vremurile cand ii chiortaia de foame burta.

    Nerfertiti de Plecoi vorbeste tarziu de Coldea, cand demult stia de individul asta: repetent de facultate, un betiv care intra cu masina in pom si cu dosar spalat bine de subalternul lui Kovesi (domna amanta prezenta si ea in masina intrata in pom in 2008), propulsat de tanar de Falca si ridicat in grad de Basescu (precum Kovesi), care a facut disparute 4 mil de coco de la ziaristi rapiti, care isi numeste sotia si cateii de casa in functii bune SRI. Dar sa nu uite : Udrea a fost si ea ajutata de Coldea, a platit Cu-cosul ei bine.
    Prea tarziu vii, prea tarziu...

    Dupa 20 dec, Coldea si Kovesi au intors armele impotriva apropiatilor lui Basescu.
    Cam de dupa plecarea lui Maior. Poate vor sa-si demonstreze loialitatea fata de Klaus, asa sigur se tin pe functie.
    Amandoi sunt carieristi.

    De Basel (parerea mea) cam orice dosar e sortit esecului, avand origine evreiasca - e mult prea bine protejat de "sfortza".
    Contul din Panama ar fi un dosar bun, vad ca a tresarit cand a auzit de el.
    Acolo sunt viitori banii de pensionare: cota parte din beneficiile navei de tevi petroliere subterane (Bigfoot) a lui Comenescu de la GSP, achizitonata recent.
    Care nava, pe unde isi va face treaba ? :) Pe langa Mexic, Panama ...
    Si el saracul miliardar, ca sa vezi, luat la vizor de DNA in decembrie ca nu a platit tva-uri, dupa ce s-a dus Maior...

    RăspundețiȘtergere