...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 8 februarie 2015

CHIAR EXISTA PROSTITUATE IN SHOWBIZ?

Buna seara, dragii mei!

Dupa cum, probabil, se cunoaste, paralel cu procesul de arestare pe banda rulanta a SOBOLANILOR care au ruinat aceasta tara in ultimii 25 de ani, mai nou, a demarat un alt scandal, deasemenea, preserat cu mandate de aducere, iar in unele cazuri chiar arestari: RETEAUA DE PROSTITUATE DIN SHOWBIZ!

Ha, ha, ha! Pe bune, chiar exista prostituate in showbiz? Lasand gluma la o parte, si mentionand, in treacat, faptul ca DOAR UN NAIV INCURABIL poate crede ca "tinta" acestui val de audieri si arestari, ar reprezenta-o NISTE PANARAME FOMISTE CULESE DE PRIN SATELE TARII, as indrazni sa opinez ca....nu faptul ca exista o retea de prostituate in showbiz-ul romanesc reprezinta o problema, CI FAPTUL CA ACESTE PANARAME AU FOST MEDIATIZATE ABSOLUT EXCESIV LA TOATE TELEVIZIUNILE SI ZIARELE!

Sa fim seriosi! PROSTITUTIA exista de sute de ani, va exista si de acum incolo, si ar fi culmea sa avem pretentia de a ocoli Romania! In plus, sa nu ne ferim (macar acum) sa spunem ca, din nefericire, in prezent, PROSTITUTIA in Romania depaseste cu mult nivelul pe care ni-l putem imagina. Desi stiu ca voi fi injurat de multe femei, am curajul de a spune ca, IN PREZENT, 6 din 10 femei care sunt frumoase si arata foarte bine la corp, se prostitueaza intr-una dintre formele de mai jos:

a) videochat

b) pe cont propriu (fara peste)

c) intretinute de un libidinos cu bani; (aici intra, atat cele care nu muncesc, dar si cele care activeaza in diverse institutii si multinationale)

d) in cadrul unor retele de prostitutie de lux, asa cum este cea destructurata in prezent;

Da, dragilor! Cam asa sta situatia, iar dupa cum bine, unii dintre voi ma cunoasteti, sunt destul de greu de pacalit ca sa accept replici de genul..."Vaiiiii, dar cum poti spune asa ceva? Nu cred ca este adevarat!". ESTE CAT SE POATE DE ADEVARAT!

Mergeti pe Decebal, Dorobanti, Radu Beller, sa beti o cafea! Daca aveti ochiul format, veti vedea SUTE DE PROSTITUATE, bineinteles, la prima vedere, cliente. Daca nu va ajunge, atunci mergeti in cluburi! La fel sta situatia! Eu am ochiul format, si imi dau seama in doua secunde, indiferent cat de bine ar incerca sa "pozeze", cand o fatuca, fie si la bordul unui Range Rover, imbracata dupa ultima fitza, are totusi o figura de fomista!

NOTA: N-am mai facut referire si la Centrul Istoric, deasemenea, plin de femei care se prostitueaza, pentru ca din punctul meu de vedere, acelea sunt la un nivel de 50 lei/"scurtu'.

FEMEILE CARE SI-A FACUT "BANUTU'" PRINTR-O CARIERA PROFESIONALA (ajungand la situatii financiare foarte bune) au o altfel de....la naiba, nu stiu cum sa explic, ma refer la atitudine, comportament, gestica, samd. Este o diferenta enorma intre o fomista si o astfel de femeie, chiar daca ambele sunt imbracate la fel si conduc aceeasi masina! Daca ai ochiul format, stii imediat sa faci diferenta!

Revenind la reteaua de prostituate din showbiz, consider ca TRAGEDIA CEA MAI MARE a fost ca, aceste "panarame" cu al lor comportament infect, au ajuns sa fie prezentate ca exemplu pentru tanara generatie! Iar aici cred ca ar trebui trasi la raspundere cei care au permis acest lucru, referindu-ma, bineinteles, la cei din televiziuni si ziare!

Iar din acest punct, se mai naste o intrebare:

NU CUMVA, FACANDU-LE "PANARAMELOR" PUBLICITATE PE MICUL ECRAN SI IN ZIARE, RESPECTIVII, AVEAU SI EI "PARTE" DIN CASTIGURI???

Aici cred ca trebuie sa "sape" procurorii, desi sunt convins ca "miza" acestora este cu totul si cu totul alta, si nu intamplator aceasta neasteptata ancheta a aparut imediat dupa ce valul de arestari ai oamenilor de afaceri (ce aiurea suna! ei fiind doar niste borfasi ordinari) s-a intensificat! De la aceste "panarame" vor afla multe despre acesti SOBOLANI.

Indiferent de cum se va sfarsi ANCHETA PROSTITUATELOR DIN SHOWBIZ, un lucru este cert:

Femeia romanca, frumoasa si cu trup atragator, din nefericire, in prezent, nu mai vrea sa munceasca cinstit! Este mult mai usor sa alegi una dintre caile de prostitutie prezentate mai sus, si sa traiesti foarte bine, fara a te mai trezi dimineata sa semnezi condica!

Nu stiu de ce naiba ne miram?

Poate ati uitat (dar eu nu!) de "pionieratul" acestui TREND, care s-a OFICIALIZAT, undeva prin 2005-2006, la Televiziunea B1 TV, atunci cand o tara intreaga a putut vedea luni de zile la rand, viata unui penibil vai de capul lui impreuna cu o "saraca" culeasa de prin Moldova! Azi, penibilul...spune ca nici usturoi n-a mancat si nici gura nu-i miroase!

Acesti nemernici poarta vina! Dar VINA CEA MAI MARE o au organele abilitate ale statului, care au permis timp de 25 de ani, ca acesti SOBOLANI ce nu au absolut nicio legatura cu ceea ce inseamna mediul de afaceri, sa devalizeze tara, si implicit, sa aiba sute de mii de euro de aruncat pe curve!

Sunt milioane de oameni care muncesc cinstit pe 1000 ron/luna, crescandu-si cu mari greutati copiii, iar curvele sponsorizate de acesti sobolani, aduna case si masini de lux, una dupa alta! NU ELE SUNT DE VINA (reprezinta doar efectul) CI CEI CARE AU AVUT BANII DE A LE SPONSORIZA!

Ma intreb, in ciuda negarilor (pe care doar un dobitoc le putea lua in consideratie), cum oare cineva isi putea imagina ca o PANARAMA ce era asistenta tv, putea sa-si duca existenta de lux (genti, pantofi, haine, vacante exotice, case si limuzine) dintr-un salariu de 500 euro???

NORMAL CA SE PROSTITUA !!!

Aparitiile la televizor, doar ii cresteau "tariful" ! Ramane intrebarea, daca nu cumva, cei ce-i inlesneau aparitia pe "sticla", aveau si ei "parte".

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu