...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 14 februarie 2015

AZI NE IMBATAM DE VALENTINES DAY, IAR MAINE PUTEM LUPTA CU ARMA IN MANA INTR-UN RAZBOI CARE NU NE APARTINE!

Buna seara , dragii mei!

Cand scriu aceste randuri este trecut bine de miezul noptii. Mai precis, este ora 3. Iar ceea ce ma face sa imi astern gandurile la aceasta ora cand, majoritatea doarme, iar minoritatea se imbiba cu alcool prin cluburi, este UN IMENS SENTIMENT DE INGRIJORARE!

Stiu! Deja am intrat in ziua de 14 februarie, pe care noi, romanii, cu un entuziasm ABSOLUT IMBECIL, ne pregatim s-o petrecem precum....americanii. Mai precis: Valentines Day.

Nici macar faptul ca, in ultimii ani (cel putin 10 ani), din ce in ce mai pregnant, s-a reusit spalarea creierelor romanesti cu astfel de sarbatori pline de imbecilitate si fariseism nu m-a mirat foarte tare, dar nu ma asteptam ca, NICI ACUM, aproape in ceasul al 12-lea, ROMANII, sa fie atat de ORBI SI SURZI, cand razboiul le bate la usa!!!

CONTINUAM INTR-UN MOD ABSOLUT INCONSTIENT SA PROSLAVIM ALIANTA "NATO", SI INTEGRAREA IN EUROPA UNITA, DAR NU SUNTEM IN STARE (desi este mai mult decat vizibil) SA OBSERVAM IN CE PERICOL IMENS NE AFLAM!

Nu! Nu sunt un individ cu simtiri anti-americane sau anti-europene, dar cu siguranta fac parte din infimul segment de romani ai caror creiere nu au fost spalate, indiferent de cat efort au depus DUSMANII TARII. (stiu! este dur termenul, dar voi argumenta) Ceea ce se intampla in aceste zile, cel putin pentru mine, nu este o noutate, ci ceva despre care mi-am dat seama de foarte multa vreme!

La inceput, recunosc! si eu am privit cu entuziasm aderarea Romaniei la NATO, dar foarte curand, disecand tot ceea ce se intampla, am realizat ca, din umilu-mi punct de vedere, INCA O DATA, America ne trage o mare "teapa". Aceasta MAROTA cu....cat de "cald" ii va fi Romaniei, protejata de "plapuma" NATO, daca privesti cu atentie, nu are absolut niciun fundament!!!

CINE ERAU DUSMANII ROMANIEI, ASTFEL INCAT, TREBUIA SA NE FIE TEAMA?

Europa de Vest o excludem, avand in vedere ca, cel putin la nivel declarativ, ne doreau parteneri! Lumea araba, nici pe departe nu putea fi considerata un inamic al Romaniei, stiute fiind relatiile mai mult decat cordiale dintre parti. China, nici atat! Mai ramanea RUSIA, dar care, sa fim seriosi, nu a pus "laba" pe Romania, atunci, in 1989, cand debandada era enorma, iar sarcina ii era extrem de usoara, asa ca, s-o faca 15 ani mai tarziu, nu-i vedeam rostul!

Asadar, DOAR IDIOT TREBUIA SA FII, incat sa nu-ti dai seama ca ROMANIA nu avea dusmani de care sa-i fie teama! Si atunci, firesc, se pune intrebarea, de ce, conducerea tarii din ultimii 15 ani, a dezvoltat obsesiv necesitatea aderarii si integrarii cat mai rapid in NATO?

Acest lucru, intamplandu-se, AXIOMATIC, a racit din ce in ce mai mult relatiile cu RUSIA, iar decizia de a accepta UN SCUT ANTI-RACHETA IN ROMANIA, in mod la fel de firesc, ne-a transformat intr-un posibil dusman al RUSIEI!

Cat de idioti putem sa fim, incat sa nu realizam ca ROMANIA conteaza pentru SUA, doar datorita pozitiei geo-strategice! In rest, nici nu existam! In politica este exact ca si pe strada! Trebuie sa ai "SCOALA VIETII"! Daca nu o ai, esti un om mort, iar "tepele" vor veni pe banda rulanta! Mai precis, noi, romanii, ne-am gudurat pe langa americanii care, asa, deodata, au inceput sa ne faca "curte", invitandu-ne sa le fim parteneri.

CHIAR CREDEA CINEVA CA "DARUL" OFERIT DE AMERICA, NU ARE UN COST PE MASURA???

Pai, SCOALA VIETII, te invata ca, atunci cand un mare smecher de cartier incepe sa-ti dea atentie, TIE, un neica nimeni in raport cu el.....VREA CEVA!

Exact acest lucru s-a intamplat si cu America! IN EVENTUALITATEA (foarte probabila) A IZBUCNIRII CELUI DE-AL TREILEA RAZBOI MONDIAL (chiar presedintele Frantei, inainte de a merge la ultima intalnire de la Minsk a spus ca, daca nu se reuseste compromisul, ATUNCI VA FI RAZBOI), noi, romanii, si a noastra tara, VOM FI PRINTRE PRIMELE VICTIME ALE RUSIEI!

Geografic, suntem prima tara "PARAVAN" in fata occidentului cu care Rusia intra in conflict! Stiu ca multi IMBECILI nu realizeaza, dar ne vor sterge de pe suprafata pamantului! Cine ne va apara? CUMVA....NATO???

As fi in stare sa-mi pun capul pe ghilotina ca, nici pe departe, AJUTORUL, pe langa faptul ca nu va veni la timp, nici nu va fi foarte consistent! Credeti ca Ucraina nu a primit asigurari inaintea izbucnirii dubioasei manifestatii de la Kiev, ca totul va fi sub control, si nu se va intampla un RAZBOI? Sa fiti siguri ca s-au primit aceste asigurari, dar cand RUSIA (desi nedeclarat) a inceput sa iasa din hibernarea din ultimii 25 de ani, OCCIDENTUL SI AMERICA, ca de obicei, au inceput s-o "zguduie"!

CATI TINERI UCRAINIENI (la fel ca si tinerii romani) CARE ACUM 1 AN SI JUMATATE SE PLIMBAU INDRAGOSTITI PRIN PARCURI, ASTAZI, ZAC IN PAMANT???

Idiotii care maine vor turna alcool in ei cu ocazia Valentines Day, nu vor realiza niciodata ce pericol urias ii paste! MAINE SUNT IN CLUBURI, IAR PESTE FOARTE PUTINA VREME, S-AR PUTEA SA FIE ARUNCATI IN LINIA INTAI A FRONTULUI, "CARNE DE TUN", INTR-UN RAZBOI CARE NU LE APARTINE!

Bai, fratilor! Eu prost nu sunt! V-am spus ca familia mea a avut enorm de suferit din cauza invaziei comuniste conduse de trupele rusesti acum mai bine de 50 de ani, dar va spun un lucru:

NU RUSIA DORESTE RAZBOIUL !!! CI...SUA!

Numai un dobitoc poate sa nu observe acest lucru! Pana acum un an si jumatate era liniste in toata Europa! Cand Ucraina a anuntat ca a ales sa mearga cu Rusia si sa spuna "pas" invitatiei americanilor de a face parte din NATO, si occidentalilor, de a face parte din UE, atunci brusc....a aparut acel miting de la Kiev, care astazi, S-A TRANSFORMAT INTR-UN RAZBOI!

Este totul atat de clar incat...IDIOT SA FII, SI TOT TI-AI DA SEAMA!

Recunosc! Imi este extrem de teama, pentru ca realizez in ce imens pericol ne aflam! Ma surprinde incredibil prostia unor state ca Bulgaria, Polonia, Grecia, Ungaria, bineinteles, si Romania, de a sustine inconstient dorintele SUA de a declansa cel de-al treilea razboi mondial, care, asa cum ne-am obisnuit, NICI DE ACEASTA DATA NU SE VA PURTA PE TERITORIUL, SAU IN APROPIAEREA AMERICII, CI IN EUROPA!

Daca aceste state nu ar fi fost "incatusate" in alianta NATO, gandul americanilor de a ataca Rusia, avea sorti de izbanda aproape de zero, indiferent cat de mare le era dorinta! NU SE PUTEAU APROPIA! Dar asa, sub perfidul pretext al apararii de un pericol care nu exista, amplasand baze militare in tarile vecine RUSIEI, bineinteles ca se pot apropia foarte mult!

RETINETI BINE CE VA SPUN! NU PUTIN VREA RAZBOIUL! SI NICI RUSIA! In mod absolut incredibil, mergand pe psihologia inversa, chiar SUA face tot ceea ce-i sta in putinta de a-l declansa!

Rusia este foarte greu de invins! Si stiti de ce? Pentru ca, spre deosebire de alte multe popoare europene, ca sa nu mai spun de americani, RUSII SUNT MANDRII SI EXTREM DE CURAJOSI! Rusul nu iti da in spate, indiferent cat de mare este pericolul! Si au dovedit-o in istorie!

Desi poate ma credeti nebun, ma rog LUI DUMNEZEU sa nu dea voie a se infaptui planul odios pe care SUA il are pregatit pentru Europa! Cat de tampit sa fii, incat sa-ti doresti ca in lume sa nu mai existe decat o singura putere din cele doua? Tocmai existenta Rusiei ca o a doua mare putere, asigura un echilibru in lume! Cum sa ramana doar americanii singura mare putere???

CHIAR NU SE VEDE CA ASTA ISI DORESC?

Chiar nu se vede ca, planul diabolic pe care il "mesteca" de 10-15 ani, vor sa-l puna in aplicare cu VIETILE PRAPADITILOR DIN ESTUL EUROPEI???

Pacat ca nu realizam ca, Doamne Fereste, in timp ce barbatii romani vor muri intr-un razboi care nu le apartine, la zeci de mii de km departare, odioasele obeze americane, vor infuleca linistite in continuare, crescandu-si copiii in liniste!

CAT DE ORBI SI SURZI PUTEM SA FIM???

Bineinteles, DOAR O PARERE!

3 comentarii:

  1. In final ajuge razbelul in Romania. Doar ca o sa fim lasati la urma.
    Probabil undeva in urmatorii 15-20 de ani, e a mea parere.
    Iar de ce ne-au evitat si inca ne evita rusii, nimeni nu prea pare sa stie exact.
    Si cand li s-au dat motive si oportunitati cu carul..

    Probabil de la tezaur, care acolo va ramane ca plata pentru liniste, ori probabil de la evrei care sunt in locurile lor calde in ambele tabere si care au considerat de mult timp Romania - ca a doua cea mai iubita casa a lor : dar si Moldova in special, care ar trebui sa devina o mare piata tampon , paradis fiscal fara de taxe intre UE si Rusia, inlocuind Helvetia.
    Greu de zis...

    Razboiul ucrainean se continua..
    Rezervele necesare masinariei NATO ca sa avanseze spre Rusia sunt in estul Ucrainei unde a pus deja laba rusul, si probabil cu buna dreptate.
    La ultimul troc recent, rusul a cedat Yemenul la americani la schimb pentru zona Marii Neagre.
    Si se cam vede asta cu ochiul liber: cum au scazut numarul de nave americane in Marea Neagra la ...una, si aia cu prezenta temporara.
    Rusul daca vrea sa pastreze estul Ucrainei trebuie sa dea ceva la schimb. Aia s-a convenit la Minsk.
    Sa vedem ce va oferi...

    Si prin participarea la Minsk, Putin e fortat sa se recunoasca ca parte e principala in conflict.
    Asta e un risc pentru Rusia, avand in vedere ca NATO joaca mai murdar ca nicicand (cum se zice in trend - prin false-flag).
    False-flagul pe l-am vazut in toata minunatia lui, cu rachetele care au ucis civili trase de separatisti, la Donetk.
    Donetk care era la 80km departare in afara razei rachetelor separatistilor.
    Si care tir a incetat, cand Porosesco a vizitat indurerat zona, a doua zi, vorba aia in posibilul tir mortal care putea veni in orice secunda, mai ales ca-l separatisti il vedeau pe Tv.
    Murdar joc..

    Iar daca mai suiera vreo racheta, deja principalul vinovat e Putin, Rusia mai primeste cateva sanctiuni, iar Ucraina primeste armament letal garla ca sa-si continue "apararea", implicit razbelul.
    Asta depinde daca trocul NATO-Rusia reuseste, ori ba.
    Intuitia imi spune ca mai dureaza un pic, negotul cu armament trebuie sa-si ia si el ceva din cascaval.

    ============
    Cu Ucraina si Romania, sa zic ca eu m-am cam lamurit.

    In alta parte ar trebui sa abatem privirea in viitorul nu prea indepartat: VOIVODINA.
    Acolo s-ar pregati creuzetul din care va licarii scanteia noului razboi ETNIC balcanic.
    Sunt multe natii acolo considerate de mana a treia si "razboinice" (inclusiv romani, tigani, unguri) iar UE incearca "deportarea" benevola a si mai multora: albanezi, musulmani si iarasi tigani.
    Binenteles, apare nelipsitul ajutor american venit prin prezenta in Voivodina a lui Soros, asta aparand dinainte oriunde se aude de conflicte interETNICE.
    Si cum remarca foarte bine prea straina, "ETNICUL" Klaus, presdintele Romaniei, nu putea lipsi din creuzetul etnic care se pregateste si el salutand si sprijinind initiativa.
    De ce n-a dat stirea presa din tara, imi scapa. Probabil ca nu era stirea cu ceva scandal, pitipoance si tzatzoance.

    Miza e aceeasi: resursele pentru masinaria NATO. Rezerve mari de petrol in estul Voivodinei, mergand pana in BANATUL nostru.
    Asta va fi razboi PERICULOS pentru Romania.
    Si daca scapa UE din frau pe unguri care au legaturi bune cu Rusia de pe acum, inflameaza si ARDEALUL.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rușii în documentarele lor își pun exact aceeași întrebare, reiterez: "conștietizează cetățenii români că în caz de un conflict militar, zonele de amplasament a scuturilor antirachetă NATO vor fi primele supuse bombardamentelor”. Și dacă mă conduc de cele reflectate în documentarele emise de Antena3, fac poate niște concluzii subiective, că nici România nu a făcut mare progres în lupta pentru drepturile și interesele legitime ale cetățenilor, iar fenomenul corupției are amploare similară cu cel al Rusiei. Independența a venit o dată cu "liberalizarea" și ”democratizarea”, fenomene care s-au materializat în distrugerea economiilor naționale și delapidarea patrimoniului de stat. Alexei, Republica Moldova

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nefericire, mare parte dintre romani, nu mai stiu sa gandeasca. Gradul de imbecilism si instinctul de "turma" a batut orice pronostic. Cam asta este realitatea, si nu vad sanse s o schimbam. Doamne Fereste sa se intample ceea ce, putini, foarte putini dintre noi, luam in calcul.

      Ștergere