...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 16 noiembrie 2014

O ROMANIE A VOTULUI NEGATIV.

Buna ziua, dragii mei!

Astazi, oricate orase europene as enumera, numitorul comun este....COZI INFERNALE LA VOT. Apoi, oricate orase din Romania as enumera, numitorul comun este...O PUTERNICA EFERVESCENTA A ACTIVITATII DE VOTARE. Una peste alta, astazi, cu mic cu mare, multe milioane de romani voteaza, alegandu-si viitorul presedinte.

Daca am votat pana la aceasta ora (13:56)? Nu...inca nu am votat. Daca voi merge pana la urma sa votez? Sincer...inca nu stiu! Dar mai sunt inca 7 ore. Altceva ma surprinde puternic: SERIA NESFARSITA DE INTERPELARI CU CARE AM FOST "BOMBARDAT" IN ULTIMA SAPTAMANA, ATAT TELEFONIC CAT SI FATA IN FATA, DE CATRE CEI APROPIATI MIE. (colegi, rude, amici, cunostinte, samd)

Cu totii (in functie de orientari, sau mult mai bine spus ANTIPATII...veti intelege imediat) incearca sa ma convinga ca trebuie musai sa merg sa votez pe un anume candidat! Tuturor le-am cerut sa-mi ARGUMENTEZE solicitarea, moment in care, INVARIABIL, raspunsul a fost:

Esti nebun, doar nu vrei sa iasa.....X! (nota: "x" variind in functie de antipatia respectivului)

Desi suna PATETIC, sau mai mult, poate ma veti considera un cretin, ARGUMENTATIA prezentata mai sus, invariabil, in toate cazurile in care am fost interpelat, MI-A ARATAT FARA ECHIVOC "PRIMITIVISMUL" (!!!) DIN GANDIREA MAJORITATII ROMANILOR IN CEEA CE PRIVESTE VOTUL !

Astazi (din pacate)....DIN NOU...romanii voteaza "negativ"! Mai pe romaneste si pe intelesul tuturor, cei doi candidati la functia de presedinte al Romaniei vor primi votul aproape exclusiv in functie de sentimentul de antipatie fata de partea adversa! Nu vor primi votul pentru crezul in proiectele prezentate (fie vorba intre noi, nici nu prea au existat), si nici pentru increderea intr-o doctrina politica! IAR ACEST LUCRU ESTE EXTREM DE GRAV!

Pe ambele tabere le-am eneravat atunci cand am insistat sa-mi prezinte argumente in ceea ce priveste solicitarea de a vota cu "X", etichetandu-ma, instant, in functie de caz:

a) basist camuflat;

sau

b) pontist "rosu";

Pe toti i-am privit cu mila, desi stiu ca suna urat! Vai de mama lor! Habar nu au pe ce lume traiesc, si nici macar o secunda nu realizeaza cat de penibili sunt! Nu mai spun ca parte dintre ei m-au facut si SUPERFICIAL pentru faptul ca inca stau in cumpana de a vota sau nu, in conditiile in care...Dumnezeule, daca ar accepta sa avem o discutie fata in fata (cu oricare dintre ei)...IMI PUN CAPUL JOS ca i-as spulbera la nivel de cunostinte politice!

DRAMATIC! ASA ISI ALEGE ROMANIA PRESEDINTELE! PRIN VOT NEGATIV !!! Nicidecum prin crez politic sau incredere in proiectele prezentate de catre cei doi candidati!

De fapt, ce naiba CREZ POLITIC mai poate exista in Romania, in momentul in care TRASEISMUL POLITIC a fost ridicat la rang de lege, inclusiv in ceea ce priveste persoanele marcante din politica romaneasca??? (va spuneam mai devreme ca vorbim de "antipatii" in materie de politica, pentru ca orientarile si crezul deja nu mai exista)

Iar daca mai exista oameni care, inainte de a-si da votul, AU PRETENTIA sa disece cu mare atentie veridicitata "ofertelor" si promisiunilor in raport cu "ISTORICUL"...aceea devin automat (in functie de caz) ori basisti camuflati ori pontisti "rosii"! DRAMATIC !!!

O vorba veche spune ca, FIECARE POPOR ARE CONDUCATORII PE CARE-I MERITA !

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Si votul NEGATIV trebuie stimulat... daca trebuie pusa si de-o finalizare :)

    FB-uciuc si-a arat valoarea tintita tinereasca, intocmai ca si la Obama.
    Strategia buna si mult de ADMIRAT, cu tinta inspre tineretul sedentar din orasele-centru universitar, tineretul cel mult prea molatec spre vot.
    Nu exista alta resursa ca sa castige, iar voturile devin greu de ciordit de ambele parti.
    Nu aflai eu cine a consiliat ACL-ul la prezidentiale, dar banui ca are ceva orgine transatlantica, macar la mansarda, a fost tare!

    Klaus a inceput elegant si placut, iar asta imi e mie pe plac.
    Nu i-am dat ce voia el pe papier, si cu toate ca GOGU are o jena socialista istorico-familiala asemanatoare cu a lui MIRCIULICA, totusi cateva detalii din deceniul trecut, mi-a inclinat usor stampila spre Pontalau, ...asa...doar cat sa n-anulez votul.
    Am vazut ceva beneficii de ordin egal de amble parti, chit ca iesea unul, ori alalalt, asa ca n-am pus la sentiment ca a pierdut unul, ori a castigat altul.
    Imi convin prin egalitate, caci imi par slabi amandoi.

    Surmonteaza slabiciunile Iohanul daca o sa arate CARACTER, si daca nu ajunge CAPAT DE SFORI portocalii.

    Cinste dai, cinste ai, IOHANULE! Cave canem !








    RăspundețiȘtergere