...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 27 noiembrie 2014

IN ROMANIA, VIOLAREA SI UCIDEREA UNEI FETITE, SE PEDEPSESTE CU 8 ANI DE INCHISOARE!

Buna ziua, dragii mei!

ROMANIA, tind sa cred ca, din cadrul Europei, este UNICA TARA a tuturor posibilitatilor, dar mai ales cele negative! Astazi, din presa, am aflat cu MAXIMA STUPOARE, ca violarea si uciderea (!!!) unei fetite de 8 ani se pedepseste….cu doar cativa ani de puscarie! Mai precis…8! Ce coincidenta dramatica!

Da fratilor! De necrezut, dar asa este! Mi-e greu a crede ca exista cineva care s-o fi uitat pe fetita din poza de mai jos, chiar daca tragedia s-a produs in 2005. Dar daca totusi exista cineva care nu-si aduce aminte, reamintesc faptul ca, Larisa Chelaru, a fost ademenita in apartamentul CRIMINALULUI (erau vecini de bloc) unde a fost violata si ucisa! Din nefericire, uciderea fetitei nu a facut doar o victima! Pentru ca, coplesit de disperare, tatal fetitei si-a pus capat zilelor la un an distanta de la tragedie!


Un lucru este cert: CAND SCRIU ACESTE RANDURI, CRIMINALUL ESTE IN LIBERTATE! A fost eliberat conditionat, beneficiind sau nu (foarte putina importanta are) de prevederile noului cod penal! REVOLTATOR!!! ABSOLUT REVOLTATOR!

Asadar, initial, criminalul este condamnat la 20 de ani de detentie, apoi pedeapsa ii este redusa la 15 ani, ca in final sa fie eliberat dupa 8 ani!!!

IN CE TARA TRAIM???????????????????????????????????????????

Unde, in lumea civilizata, violarea si uciderea unei fetite de cativa anisori, poate fi pedepsita cu 8 ani de puscarie????????????????????????????????????????????????????

Ne tot dam AMERICANI! Dar am copiat din AMERICA doar “relele”. Partile bune…nu! Pai, vreodata, in SUA, o astfel de crima, ar fi fost pedepsita, altfel decat cu INCHISOAREA PE VIATA (fara posibilitate de eliberare conditionata), bineinteles, daca nu cu PEDEAPSA CAPITALA?

In Romania, criminalul nu a petrecut nici macar un deceniu in spatele gratiilor! JUDECATORII AU CONSIDERAT CA MERITA SA FIE ELIBERAT CONDITIONAT! Cica vrea sa se faca instalator! Are toata viata inainte, avand in vedere ca nu are decat 25 de ani!

Mda! Ma gandeam ca, STATUL, pe langa “cadoul” facut, poate ar trebui sa-i ofere si un apartament criminalului! Ca tot vine Craciunul!

PREA PUTIN SAU…DELOC, CONTEAZA FAPTUL CA, ACUM 9 ANI, O FAMILIE CARE TRAIA FERICITA A FOST DISTRUSA TOTAL!

Repet! Desi nu-mi face placere: ROMANIA ESTE RAIUL INFRACTORILOR SI CRIMINALILOR !!! In Romania, CRIMA, se pedepseste precum furtul unui portofel intr-o tara civilizata!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

2 comentarii:

  1. Bună Mirciulica!
    Desi,paradoxal au inceput sa mă surprindă în ultima perioadă lucrurile normale, firesti, oamenii care fac fapte bune fără a avea niciun interes,care te ajută fără să te cunoască în timp ce apropiatii gasesc tot felul de scuze, totuși cand e vorba de un copilaș mi se pare revoltător ce se intampla!!! Nu se poate că un criminal nenorocit să aibă sansa de a trăi linistit după ce a distrus o familie intreaga! Mă întreb dacă domnul judecător care s-a ocupat de acest caz are puterea să- si imagineze doar pentru o secunda cum ar fi fost dacă în locul Larisei ar fi fost copilul lui! Maria

    RăspundețiȘtergere