...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 5 septembrie 2014

MESAJ CATRE ECHIPA NATIONALA DE FOTBAL!

Buna seara dragii mei!

Daca tot este aproape ora 1 noaptea, m-am gandit ca n-ar fi rau sa scriu cateva randuri. Citeam intr-un ziar sportiv ca, acum, cu cateva zile inaintea inceperii campaniei de calificare la Campionatul European de Fotbal din anul 2016, liderii echipei nationale NEGOCIAZA LA "SANGE" cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal EVENTUALELE PRIME DE CALIFICARE.

Uuuaaaaaaa...rusine, bai, obraznicilor! Ce sa negociati, mai, nesimtitilor? GENERATIE DE RATATI CE SUNTETI, ca ne-ati facut de ras pe unde ne-ati reprezentat in ultimii atat de multi ani ca nici nu le mai stiu numarul, transformand GLORIA generatiei lu' Hagi si firescul calificarilor la turneele finale intr-o UMILINTA NATIONALA si doar un vis imposibil de realizat.

Ce sa negociati, mai, lesinatilor? Cum sa negociati voi la sange eventualele prime de calificare? Ca nu va mai saturati de bani! DESI ABIA DACA STITI SA DATI O PASA DE 10 METRI! O spun sincer si din tot sufletul:

ACUM 20 DE ANI, TREPIDAM DE EMOTIE CU MULTE ZILE INAINTEA UNUI MECI PE CARE ECHIPA NATIONALA A ROMANIEI URMA SA-L JOACE! ACUM...IMI ESTE ABSOLUT INDIFERENT! Si numai datorita voua, lesinatilor!

Daca ati fi fost fotbalisti acum 20-25 de ani (multi dintre voi abia va nasteati) CREDETI-MA CA NICI SA CARATI MINGIILE nu ati fi avut loc la echipe precum Steaua, Dinamo, Craiova, cu atat mai putin la echipa nationala! Nu voi da exemple dintre voi pentru ca...IMI ESTE SILA! Dar ar fi bine sa luati casetele de la acea vreme si sa vedeti cum jucau Hagi, Popescu, Dan Petrescu, Lupescu, Prodan, Belodedici, Lacatus, Panduru, Ilie Dumitrescu, Raducioiu, samd.

ESTE MAI MULT DECAT CORECT CAND ATI FOST NUMITI O GENERATIE DE RATATI ! Voi nu sunteti fotbalisti ci...o rusine! Nu, nu sunt dur in exprimare, sunt doar revoltat de faptul ca, datorita voua, in prezent, echipe precum Grecia sau Turcia FAC "INSTRUCTIE" CU NOI, in timp ce pe vremea GENERATIEI DE AUR, se punea problema doar de cate "boabe" le dam.

Si mai aveti si pretentii! Ce negociati la "sange", mai, lesinatilor???

Ce mare realizare va fi (daca va fi...pentru ca nu cred) in cazul in care va veti califica la Campionatul european de fotbal din 2016? Pe cine credeti ca pacaliti, mai, lesinatilor? Ar fi culmea sa nu va calificati nici acum cand, Platini, presedintele UEFA, s-a milostivit de "lesinati" ca voi, schimband ABERANT sistemul de calificare, in sensul ca, acum, se vor califica direct primele doua echipe din grupe si...o a treia la baraj!

Pai, cine ar urma sa nu se mai califice? Andora, Insulele Feroe, Malta, Liechtenstein si...poate voi! (pentru ca nu ar fi de mirare) 

Parca vad ca, duminica, dupa ce luati vreo 2-3 "boabe" de la greci, veti incepe iar cu lamentarile si CALCULELE !!! (eternele declaratii stupide si cretine) Va credeti fotbalisti? Nu sunteti, bai, lesinatilor, nici fotbalisti de divizia B. Nu stiu cum naiba se mai lasa pacaliti cluburi din occident sa va cumpere pe unii dintre voi cu milioane de euro, ca mai apoi, sa "lustruiti" bancile de rezerve si, axiomatic, dupa o vreme, sa va intoarceti cu "coada intre picioare" in Romania!

RUSINE SA VA FIE ! Auzi, bai, frate...negociaza la "sange" eventualele prime de calificare! Incredibil! Absolut incredibil!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

P.S. Stiu ca ar fi nedrept sa GENERALIZEZ! Din intregul generatiei de ratati, asa este...exista si 2-3 jucatori care nu se incadreaza! Dar cu cateva "flori" nu se face primavara! Ceilalti sunt absolut zero pe "dreptunghiul verde", exceland doar in fata paharului cu votca si al pitzipoancelor de "2 lei".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu