...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 18 iulie 2014

LUCIAN MANDRUTA, DE DOVEZI AI AUZIT IN CARIERA DE ZIARIST?

Buna seara dragii mei!

Asezati-va comod pentru ca veti avea de citit. Sunt furios! Extrem de furios! Si daca incepand de maine intru in concediu de odihna, profit de ocazie sa scriu tot ceea ce am pe suflet in aceasta seara.

Pentru inceput si pentru cei care poate ca inca nu au aflat, fac precizarea ca in aceasta seara a avut loc o mare tragedie aviatica la granita dintre Rusia si Ucraina. Mai precis, este vorba despre un avion apartinand Malaysia Airlines avand 295 de pasageri la bord (dintre care 80 erau copii) ce se pare ca a fost DOBORAT DE O RACHETA cand zbura la 10.000 de metri altitudine.

Acum, sincer, va pun o intrebare!

EXISTA OARE CINEVA PE ACEST PAMANT CARE, ACUM, LA DOAR CATEVA ORE DE LA TRAGEDIE, FARA A FI PENIBIL SI RIDICOL, POATE DECLARA CU EXACTITATE CINE A DOBORAT ACEL AVION? (rusii sau ucrainienii)

Eu, prin umilu-mi punct de vedere, spun ca....NU!

Dar daca nu stiati, dragii mei, exista un PENIBIL (toata viata lui asa a fost...deh, Doar o parere) care STIE CU EXACTITATE ca rusii in frunte cu KGB-ul si criminalul de Putin se fac vinovati de uciderea cu sange rece a unor pasageri nevinovati!

Cine este personajul? Priviti poza de mai jos !


Asadar, ati ghicit! LUCIAN MANDRUTA! Bai, fratilor, martor imi este bunul Dumnezeu ca, din momentul in care am deschis acest blog, ABSOLUT NICIODATA nu am atacat vreo persoana publica (detinatoare de blog) tocmai pentru ca am refuzat permanent sa-mi castig cititori prin astfel de procedee. Insa in aceasta seara, desi nu simt vreo placere, o voi face!

Corect! Acest penibil personaj, LUCIAN MANDRUTA, mi-a fost intotdeauna profund antipatic! Nu ascund ca ma enerveaza totul la el: figura, fizic, voce, gestica, gandire (desi nu cred ca exista), samd. In plus, nu pot sa nu-mi aduc aminte de UNICUL MOMENT IN ISTORIA MONDIALA A TELEVIZIUNII cand, din postura de prezentator al buletinului de stiri, fara sa anunte pe nimeni in prealabil, aflandu-se in "direct", a inceput sa lacrimeze si sa-i ceara scuze public sotiei sale ca a inselat-o cu o amanta! Daca ma inseala memoria, imi cer scuze anticipat, desi imi aduc aminte ca acel gest l-a "costat" instant postul de prezentator al Observatorului de la Antena 1.

Partea nefasta a lucrurilor este ca (NU STIU DIN CE CONSIDERENTE) distinsul domn se intituleaza ZIARIST! Mai mult, are si un blog unde isi spune parerea! Si-a spus-o si in aceasta seara, dar nu pe blog (probabil ca urmeaza) ci la una dintre televiziuni unde a intrat in direct prin telefon! Fratilor, n-a contat faptul ca un distins domn (din domeniul aviatiei, pentru ca l-am mai vazut pe la televizor) incerca sa-i explice ca atat separatistii pro-rusi cat si armata ucrainiana detin armamentul necesar sa doboare un avion ce zboara la o altitudine de 10.000 de metri, iar in momentul de fata (la doar cateva ore de la tragedie) nici macar nu se stie daca acel avion a fost doborat de o racheta sau nu, pentru ca MANDRUTA al nostru o tine una si buna:

CRIMINALUL DE PUTIN IMPREUNA CU KGB-UL A DOBORAT AVIONUL !!!

Bai, fratilor, ma intreb sincer daca acest LUCIAN are vreo cat de mica legatura cu meseria de ziarist? Cum sa te numesti ZIARIST si, inca inainte de a cunoste daca acel avion macar a fost doborat de o racheta sa arunci vina asupra uneia dintre partile beligerante?

Mai, MANDRUTA, penibili ca tine au mai existat destui si prin 2008 cand, dupa cum sigur NU stii, Rusia a mai fost acuzata de faptul ca a declansat razboiul de 5 zile cu Georgia! Tot asa, penibili ca tine, au iesit pe la televizor si l-au acuzat pe criminalul Putin ca a invadat Georgia cu trupele rusesti, dar dupa vreo 10 luni (timp in care, o comisie internationala de specialisti in razboi a analizat evenimentele) a fost dat verdictul acceptat inclusiv de UNIUNEA EUROPEANA:

RUSIA NU A AVUT ABSOLUT NICIO VINA PENTRU CA GEORGIA A INCEPUT RAZBOIUL ATACAND POPULATIA DIN OSETIA DE SUD CU ARMANENT DE RAZBOI !

Bai, baiete, penibil ai fost mereu, incepand cu lungul timp in care (nici acum nu pot intelege cum a fost posibil) citeai plin de BALBE stirile pe promter-ul de la Observator, si terminand (daca nu ma inseala memoria) cu o emisiune de tot rasul in care iti intervievai invitatii intr-un bazin plin cu apa, INSA ACUM AI DEPASIT ABSOLUT ORICE MASURA!


Dezastrul este ca mai ai si un blog! pe langa faptul ca esti considerat persoana publica si ziarist! Nu stiu cati cititori ai (posibil sa ai pentru ca deh...te promoveaza ziarele) insa esti un "dezastru" !

Cum sa acuzi pe Putin, KGB si armata ruseasca de CRIMA inainte de a cunoaste cu exactitate daca acel avion a fost DOBORAT DE O RACHETA? Nu mai spun ca, printr-o logica de bun simt, in egala masura, acel avion putea fi doborat si de armata ucrainiana!

ADEVARUL VA FI STABILIT DE CATRE O COMISIE INTERNATIONALA, NU DE TINE, MAI, MANDRUTA!

Stii care este ironia sortii? Ca acum vreo 60 de ani, bunicii mei (unul magistrat si altul comisar in politia regala) PATIMEAU CRUNT datorita invadarii Romaniei de catre comunistii rusi si trupele sovietice, si desi am fost crescut sa urasc tot ce tine de Rusia, IMI ESTE IMPOSIBIL SA FIU PENIBIL CA TINE SI SA NU INCERC SA VAD ADEVARUL! (nu ceea ce imi convine mie a crede)

Iar in final, din postura modesta a vreo 99.000 de accesari cat are acest blog al meu (dar fara promovare in ziare precum al tau) imi permit sa-ti dau un sfat, desi nu sunt blogger!

Retine bine sintagmele: a) din punctul meu de vedere; b) este doar o parere;

Poate pe viitor (desi nu cred) cand vei mai "expectora" PURE SPECULATII lipsite de orice fel de dovezi, le vei folosi !

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu: