...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 25 iunie 2014

VREO OPERATIE DE RESUSCITARE A CREIERULUI, NU EXISTA?

Buna seara dragii mei!

Acum putina vreme am ajuns acasa (trecut de miezul noptii) si in timp ce-mi tineam in brate baietelul si il pupam de zor, ce credeti fratilor??? Mi-au cazut ochii pe ecranul televizorului din sufragerie, iar ceea ce am vazut, aproape ca m-a facut sa dau iama in frigider si sa inghit pe nerasuflate o lamaie cu tot cu coaja. Tot ce pot sa va spun este ca, am vazut o duduie tatuata absolut oripilant pe brate si maini (aproape pana la degete) cu niste ochelari din aceia de ii vezi pe nasucul asistentelor medicale de prin filmele porno, cu niste hidosenii pe degete ce tineau loc de inele, samd.

Bineinteles ca in treacat am intrebat "Cine naiba mai este si asta?" iar bunica baietelului meu m-a lamurit cu promtitudine: DJ WANDA CARE....ATENTIE....EXPLICA TELESPECTATORILOR CUM A FACUT O OPERATIE DE INTINERIRE A...VAGINULUI!


Bai, chiar azi ma gandeam in masina in timp ce conduceam, daca regimul de televiziune de pe vremea lu' Ceausescu era chiar atat de nepotrivit, stiut fiind faptul ca, atunci, in timpul saptamanii unica televiziune emitea timp de 2 ore iar in weekend ceva mai mult timp. Sincer, nu mai sunt atat de sigur, astazi, cand vad cu ce IMBECILITATI NOTORII sunt umpluti timpii de emisie "non-stop" a nenumaratelor televiziuni.

Cum sa mergi la televizor si sa explici telespectatorilor cum ti-ai facut o operatie de INTINERIRE A VAGINULUI???

Ce mandra era de ea distinsa doamna DJ WANDA !!! Cine naiba o mai fi si asta, ca spre rusinea mea, n-am auzit in viata mea de ea !!!

Mda! Ok! Foarte bine ca ti-ai INTINERIT VAGINUL, insa privindu-te si infiorandu-ma de tatuajele pe care le ai pe intreaga suprafata a bratelor (inclusiv pe partea superioara a mainii pana la degete), ca sa nu mai spun de infioratoarea manichiura si hidoseniile ce se pare ca tin loc de inele, precum si multe altele pe care nu le mai enumar, NU STIU PENTRU CINE NAIBA CONTEAZA CA TI-AI INTINERIT "PARTEA" CEA MAI INTIMA? Dar in fine...tine de gust!

Apropos! Uitasem! In cele cateva minute cat am reusit sa privesc "recitalul" am aflat ca operatia pe care si-a facut-o duduia DJ WANDA, cica reprezinta operatia viitorului !!! Asa ca doamnelor, nu va ramane decat sa navaliti pe Google incepand cu maine dimineta si sa va interesati cum puteti scapa de eventualele "riduri" de la..."vizuina", astfel incat, in momentul in care vreun distins domn va adulmeca prin "zona" sa creada ca abia v-ati serbat "majoratul".

Dar la naiba! Am si eu o intrebare pentru DJ WANDA! Ca tot este la curent cu noutatile din chirurgie!

NU A APARUT CUMVA SI O OPERATIE DE...RESUSCITARE A CREIERULUI???

Ce bine ar prinde multora!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu