...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 15 iunie 2014

UNEORI, SI INTELIGENTA NASTE...MONSTRI!

Buna ziua dragii mei!

Inca de lunea trecuta (cand m-am intors de la mare) am dorit sa scriu despre un subiect care pur si simplu m-a socat (datorita faptului ca indiferent de cate eforturi am depus, n-am reusit sa-i gasesc logica) insa m-am luat cu alte treburi si am uitat. Asa ca, aducandu-mi aminte, o voi face acum.

Fratilor, sper ca nu mai este o surpriza pentru nimeni faptul ca, in Romania, PROSTIA SI IGNORANTA deja au devenit un mod de viata pentru majoritate. Din pacate! In acest context, cand auzi o parere lipsita de orice "firimitura" de logica din gura unui prost (banal cetatean sau persoana publica) nu simti vreo suparare pentru ca, potrivit zicalei...UNDE DUMNEZEU NU A DAT, NICI NU POATE CERE!

Insa cand acea parere este "expectorata" de UN INDIVID MAI MULT DECAT INTELIGENT frustrarea ca nu poti gasi raspunsul la intrebarea "De ce a facut-o?" este destul de suparatoare. Si ca sa nu mai mentin suspansul voi preciza imediat atat PAREREA cat si INDIVIDUL:

"Simona Halep este o tarancuta, nu ati vazut cum vorbeste engleza? Aia, Sharapova, e o lady!"

Da, da, da, ati ghicit! Este vorba de Radu Banciu!


Bai, fratilor, pe Radu Banciu nu l-am descoperit precum majoritatea ca urmare a comentariilor sale cu privire la Turul Frantei (nu-mi place ciclismul) ci dupa ce a debutat la televiziunea B1 cu emisiunea "Lumea lu' Banciu". Sincer! mi-a placut desi...in dese randuri sarea rau de tot "calul", jignind crunt chiar si cand nu trebuia s-o faca. Intotdeauna am fost de parere ca, mai ales in prezent, cand majoritatea televiziunilor sunt acaparate de "gunoaie" si nu de profesionisti, iar emisiunile care fac cel mai mare rating seamana cu balamucul, oameni ca RADU BANCIU, care printr-un limbaj extrem de dur au macar o mica sansa de a mai trezi societatea din SOMNUL PROSTIEI sunt mai mult decat bineveniti.

Tocmai de aceea, in momentul in care am aflat ceea ce a putut sa spuna despre SIMONA HALEP imediat dupa exceptionala finala desfasurata la Roland Garros contra titratei tenismene Maria Sarapova, mi-a creat un sentiment de uluiala deplina. Pur si simplu nu mi-a venit a crede ca un om MAI MULT DECAT INTELIGENT poate "expectora" asemenea imbecilitati!

Si am inceput sa ma gandesc de ce a facut-o?

Cum sa spui despre Simona ca este o TARANCUTA, iar argumentul sa fie "Uitati-va cum vorbeste limba engleza."? Ce legatura are nivelul de cunostere a limbii engleze cu o tenismena care, fara a fi un lucru socant, putea foarte bine sa nu vorbeasca absolut deloc limba engleza, pentru ca spectatorii din toata lumea care umplu arenele de tenis, nu vin sa vizioneze vreun discurs impecabil in limba engleza ci....TENIS DE CALITATE !

Apoi, ca roman, dupa zeci de ani in care nu am mai avut o tenismena in finala de la Roland Garros, iar finala jucata fiind considerata CEA MAI FRUMOASA din ultimii 20 de ani, cum poti sa jignesti absolut inutil si total paralel cu prestatia din teren, o jucatoare a carei comportament reprezinta un exemplu de discretie si bun simt?

O alta prostie expectorata de Radu Banciu a fost si faptul ca, din punctul sau de vedere, finala jucata de Halep nu reprezinta absolut nimic si nici nu-l impresioneaza pentru ca....NU A CASTIGAT-O !

Pai, bre Banciule, faptul ca emisiunea pe care o ai la televiziunea B1 nu a fost absolut niciodata lider de audienta pe respectivul tronson orar, ar trebui sa ne faca, pe noi, telespectatorii, sa nu dam 2 bani pe tine?

Apoi, de ce Sharapova este o "lady" in comparatie cu tarancuta de Halep?

Eu nu vizionez tenis, iar sambata trecuta a fost prima data cand, in receptia Hotelului Comandor din Mamaia, alaturi de gasca de amici care ma insotea si de alte zeci de persoane din hotel, am vizionat de la inceput pana la sfarsit finala de la Roland Garros, unde...din contra, am vazut o LADY (Simona Halep) care si-a jucat sansa cu multa corectitudine si o GOLANCA (metaforic vorbind)...Maria Sharapova, care a recurs la toate golaniile posibile pentru a iesi invingatoare.

Nu mai adaug incredibilul efort facut de Simona pentru a anula diferenta de valoare si GABARIT dintre cele doua tenismene! Sunt de parere ca, orice om de pe aceasta planeta, profan sau mare specialist in tenis, nu ar fi putut sa nu aprecieze prestatia acesteia, cu atat mai putin sa o jigneasca.

Dupa ce am disecat absolut toate motivele care ar fi putut sta la baza afirmatiilor lui Radu Banciu, am ajuns la UNICUL MOTIV logic si pertinent (bineinteles, doar o parere) care a facut posibil acest lucru:

FAPTUL CA SIMONA HALEP ESTE...MACHEDOANCA! (stiuta fiind aversitatea uriasa pe care o are omul de televiziune fata de familia Becali)

NOTA: Subliniez!!! Poate gresec in presupunerea mea, insa jur ca alt motiv logic nu am gasit pentru cele afirmate de Banciu. Ar mai fi doar PROSTIA ABISALA insa indiferent cat de furios sunt pe el, nu pot credita aceasta varianta.

Radu Banciu, pe langa comentarii exceptionale, face si foarte multe declaratii aberante si fara just temei, jignind in stanga si in dreapta. Imi aduc aminte despre declaratia cu privire la tinerele de la Chisinau care vin sa se prostitueze in Romania. La modul cel mai sincer ma gandesc daca, macar o data in viata, Radu Banciu a cunoscut vreo femeie din Republica Moldova, ocazie cu care ar fi constatat ca...in numeroase privinte sunt net superioare romancelor. (si nu ma refer doar la partea estetica)

Din nou, este total nedrept sa spui despre tinerele venite de la Chisinau ca vin in Romania sa se prostitueze (desi unele chiar asa fac) fara a preciza ca nu generalizezi!

Uneori, si inteligenta naste...monstri!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

P.S. Si pentru ca imi place sa aduc argumente, as mai preciza ceva: Radu Banciu este un infocat sustinator al echipei de fotbal franceze Olympique Marseille. Ma intreb de ce tine cu aceasta echipa care, de prin anii '90 cand era patronata de Bernard Tapie (om de afaceri francez) nu a mai performat la nivel national sau international? CU ATAT MAI PUTIN SA FIE "CASTIGATOARE" A VREUNUI CAMPIONAT INTERN SAU CUPA EUROPEANA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu