...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 11 mai 2014

NU V-ATI SATURAT DE "SOBOLANI" ?

Buna ziua, dragii mei!

Inainte de a pleca spre Mall Baneasa, unde consoartei mele i s-a pus "pata" sa mearga (de ce tocmai astazi, cand as fi vrut sa stau si eu linistit la terasa barului unde merg aproape zilnic???) voi scrie cateva randuri pentru ca, daca nu o fac acum, sigur nici azi nu voi scrie pe blog. (pe seara, nu mai ratez "terasa", meciurile si pariurile)

Ieri am avut o discutie luuuunga cu cineva care nu intelegea CUM DE AM CURAJUL SA SCRIU PE BLOG DESPRE LUCRURI PE CARE ALTII NICI IN SOAPTA NU AU CURAJUL SA LE ROSTEASCA?

Pai, simplu! as spune eu, aratandu-va o poza:


Ca "domnul/a" din poza de mai sus...este majoritatea! EU AM ALES "ALTCEVA" !!!

Acum va intreb pe voi?

Macar o data v-ati privit cu atentie in oglinda? Daca nu...faceti-o!

Ce este atat de socant la tot ceea ce scriu pe blog? Este viata mea! 100% reala! Ce-ar trebui sa fac? Sa ma "furisez" precum un SOBOLAN si sa incerc sa par altceva decat sunt?

Asta-i viata mea! Cu bune si rele! De unde atata SIDERARE?

Priviti cu atentie in OGLINDA, iar daca totusi nu este cazul (pot exista si exceptii, desigur) atunci priviti cu atentie in jurul vostru! Sa inteleg ca sunteti cumva orbi? Sau ca nu aveti simtul realitatii? Sau ca nu observati:

a) credinciosi care prin comportament sunt mai NECREDINCIOSI decat...necredinciosii?

b) afaceristi onesti care in realitate nu sunt decat niste jalnice creaturi ce si-au cladit averea prin furt si afaceri oneroase cu statul?

c) politicieni care urla din toti rarunchii de grija fata de norod cand in realitate nici macar un copilas bolnav de cancer nu-i impresioneaza?

d) tot soiul de vedete care vorbesc de familie, iubire, fidelitate, samd, cand in realitate sunt mai "fluturasi" decat....fluturasii?

e) femei care sustin ca sunt sincere si corecte, aratand cu "degetul" spre curve...in timp ce comportamentul lor este infinit mai dezgustator decat al acelor "prestatoare" de servicii sexuale?

f) "scortosi" care incearca din rasputeri sa emane o imagine impecabila in timp ce, seara, pe site-uri de socializare, precum niste sobolani sub acoperirea intunericului va roaga sa le serviti materiale pentru masturbare?

g) intelectuali care fac apologia multor aspecte ce tin de cultura, iar in realitate zac beti prin bodegi, baruri sau cluburi, destrabalandu-se cu "scursurile" societatii posesoare sau nu de D&G sau alte brenduri de renume?

h) viitori "tatici" care astazi vorbesc de cat de minunat este sa astepte un copil si cat de bucurosi sunt ca si-au intemeiat o familie, iar peste putina vreme nici macar pensia alimentara (si asa infima) nu o mai platesc?

i) diversi si diverse care se bat cu pumnul in piept ca niciodata nu au avut amanti/amante, iar in realitate, precum sobolanii, se scuza ca merg pana la baie, pentru a stabilii urmatoarea intalnire..."extra"?

j) persoane integre care iti vorbesc despre principiile lor solide de viata, iar in realitate se lasa calcati in picioare mai rau decat presul de la usa?

k) cinstitii si corectii care in realitate sunt mai hoti decat...hotii?

l) sentimentalii si profunzii care in realitate sunt mai reci decat otelul?

m) dusmanii jocurilor de noroc care in realitate sunt mai cartofori decat...cartoforii?

n) profesionistii in domeniu care in realitate sunt mai profani decat...profanii?

o) prietenii care te asigura ca iti vor sta alaturi pe viata, iar in realitate....doar Dumnezeu te poate feri de rautatea lor?

p) colegii de serviciu care iti vorbesc zilnic de importanta unitatii "grupului", iar in realitate...o greseala sa faci si esti "mancat" in fata sefilor?

r) rudele care iti zambesc perfid la orice "ospat", iar in realitate dupa ultimul "pahar" si ultima "inghititura" nici nu-si mai aduc aminte pana la viitoarea ocazie ca sunteti rude?

Sa mai continui seria comportamentelor de "SOBOLANI"?

Scumpii mei, "SOBOLANI" intalnesc si vad zilnic ! SINCER...M-AM SATURAT !

Eu n-am fost si nici nu voi fi vreodata unul dintre "SOBOLANI" pentru ca....sunt LEU !

Asta-i viata mea si....sa arunce cu "piatra" aceeia care privindu-se macar o data in oglinda cu corectitudine, nu le vine sa lase privirea in jos!

Zeci de intrebari primesc cu referire la faptul ca...stie sau nu consoarta mea despre tot ce scriu pe blog?

FIRESC CA STIE !!! DUPA CUM AM SPUS, CHIAR CONSOARTA MEA IMI CITESTE BLOGUL !

Ba mai mult! Uneori discutam (atat cat putem, pentru ca absolut niciodata nu am comunicat bine) despre ceea ce scriu. Bineinteles, discutam numai despre ceea ce am facut eu, nu si viceversa! care este subiect "tabu".

Scumpilor, credeti-ma ca este un mare PRIVILEGIU de a ajunge in momentul in care SA FII IMPACAT CU TINE ! Eu sunt ! iar acest lucru imi da libertatea de a actiona natural si, implicit, claritatea deciziilor pe care le iau!

Am trecut prin atatea dezamagiri, am suferit atat de mult in viata, am fost, inclusiv, intr-un moment in care nici Dumnezeu nu credeam ca ma va mai ridica, m-am imbolnavit grav din cauza consumului urias de nervi, samd, incat acum sunt perfect impacat cu mine !!!

ASTA SUNT SI....CAND PRIVESC IN JUR, CREDETI-MA CA NU IMI ESTE RUSINE !

Sa ma apuc sa mint? Sa par altceva decat sunt? Sa-mi cosmetizez viata? MI-AR FI FOARTE USOR PENTRU CA SUNT CU MULT MAI INTELIGENT DECAT MAJORITATEA "SOBOLANILOR" !

Dar n-am facut-o si nu o voi face vreodata ! ASTA-I VIATA MEA !

Bineinteles, DOAR O PARERE!

10 comentarii:

  1. Buna ziua, tuturor! Nu vreau sa par deranjanta, nu vreau sa supar pe nimeni, nu vreau sa fiu nici ipocrita, motiv pentru care nu m-am putut abtine sa nu comentez si sa subscriu la tot ceea ce ai scris! Felicitari, cu toata sinceritatea si admiratia pentru obiectivismul tau!Bravo!Da, m-am privit in oglinda si, nu numai ca am plecat privirea, dar m-am pus si pe plans.Urasc sobolanii, la propriu si figurat! Dupa ceea ce am citit scris de tine, daca nu o sa inteleg cu adevarat ceea ce ai vrut sa transmiti, ma voi ura si pe mine!Sa aveti o zi spornica la cumaparaturi si o seara baftoasa la pariuri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara! Cu toata sinceritatea iti spun ca imi pare rau ca al meu comentariu ti-a creat o asemenea stare. Exercitiul cu PRIVITUL IN OGLINDA ar trebui sa-l faca toti, dar mai ales cei care simt nevoia sa arunce cu piatra in "geamul" blogului meu, tintindu-mi scafarlia. Iar daca in timp ce oglinda "vorbeste" respectivul/respectiva nu simte nevoia sa lase privirea in jos, are tot dreptul sa ma injure si sa ma considere cum vrea. Este atat de simplu.

      Ștergere
    2. :)Nu exista astfel de persoane.Oricare dintre oameni se poate gasi intr-una din situatiile descrise de tine.Inca o data, felicitari tie dar si consoartei tale. Felicitari pentru ca va acceptati unul pe celalalt, cu bunele si relele voastre.

      Ștergere
    3. Nu exista (desi exceptii intotdeauna exista) insa de aruncat cu "piatra" nu ezita. Vis-a-vis de "felicitari" nu este cazul pentru ca totul este extrem de simplu....un agreement pe care eu il voi respecta. Pentru ca eu imi respect cuvantul.

      Ștergere
    4. Ok, atunci cu atat mai mult.:)

      Ștergere
  2. Ai o maiestrie aparte in transmiterea diverselor stari prin ceea ce scrii. Nu ma voi uita in oglinda pentru ca as lasa sigur privirea in pamant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc insa...crede-ma, nu este nimic special de apreciat. Scriu exact ce cred si simt.

      Ștergere
  3. Buna dimineata!Vad ca ai schimbat pozele.Sunteti frumosi cu totii! Iar baiatul e un ingeras de copil!:)Si in poza asta dar si in cea care era inainte, aveti acelasi stil de "a va arunca" piciorul stang in fata! :) Sunteti minunati!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigur, scrii ce simti, dar daca erai femeie si scriai asemenea trairi pe blog, crezi ca nu fugea sotul/ partenerul? Iti spun eu ca ramaneai singura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine nu ma inteteseaza cum sunt altii si ce pot sau nu...altii. Eu niciodata nu voi obliga pe cineva sa ramana in viata mea, cu atat mai putin sa incerc a-i castiga macar un gram de sentiment parand altceva decat sunt. Asta sunt, insa...ti-am spus: CAND PRIVESC IN JUR NU MI-E DELOC RUSINE. Sunt impacat perfect cu mine!

      Ștergere